Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(milocka @ 2007 06 02, 13:17)
Apie ta terima ir as pamastau g.gif

Jei pavyks trečiadieniui užsiregistruoti Kaune į Neuromediją, tai jie gal man darys šį tyrimą arba tyrimą, kuris parodo, kad tikrai sergi vegetacine distonija. Nes man diagnozės, kurios nustatomos be jokių tyrimų...na netikiu aš tokiom ir juolab kad gydantis neduoda rezultatų. Man buvo nustatytas vestibiulinis sindromas, 3 mėn. gėriau betaserc, bet visiškai nepagerėjo doh.gif todėl ir netikiu tokiom diagnozėm...be tyrimų
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 03, 10:36)
Jei pavyks trečiadieniui užsiregistruoti Kaune į Neuromediją, tai jie gal man darys šį tyrimą arba tyrimą, kuris parodo, kad tikrai sergi vegetacine distonija. Nes man diagnozės, kurios nustatomos be jokių tyrimų...na netikiu aš tokiom ir juolab kad gydantis neduoda rezultatų. Man buvo nustatytas vestibiulinis sindromas, 3 mėn. gėriau betaserc, bet visiškai nepagerėjo doh.gif todėl ir netikiu tokiom diagnozėm...be tyrimų

Labai iduomu,butinai parasyk,kaip sekesi.Ir dar butu iduomu suzinoti,kaip vadinasi tyrimas,kuris nustato veget.sistemos sutrykima g.gif ,bent man daktare sake,joks tyrimas tai neparuodo,nustatoma tik is simptomatykos g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 03, 12:04)
Labai iduomu,butinai parasyk,kaip sekesi.Ir dar butu iduomu suzinoti,kaip vadinasi tyrimas,kuris nustato veget.sistemos sutrykima g.gif ,bent man daktare sake,joks tyrimas tai neparuodo,nustatoma tik is simptomatykos g.gif

tas tyrimas berods vadinasi smegenu encefalograma. nežinau ar visur yra galimybė šį tyrimą pasidaryt, bet Neuromedoj žinau, kad daro, ir net tikslius skaičius parodo. Norma 1,5-2 lygtai g.gif
nes jau atsibodo tos ligos, jau kelios dienos kaip beveik tik lovoje, tik atsikeliu: taip svaigsta galva ir tirsta burna kad doh.gif
o milocka kokie tavo simptomai?
Atsakyti
Jo, įtariu ir man šita liga - jausmas, lyg būčiau priplota, galva sunki, nosies srityje ypač kažkoks kaip sunkumas, svaigulys. Jeigu stipriau paisreiškia, tai visiškas galvos sukimasis ir skrandžio tampymas - lyg po karuselių. Ir nuolatinis nevaldomas žiovulys, tiesiog ašaros byra ir susičiaupti negali. Ar jums ir taip būna? Tas nežmoniškas žiovulys.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 04, 13:49)
Ar jums ir taip būna? Tas nežmoniškas žiovulys.

man tai ne. schmoll.gif tik miego pastoviai noriu.
ši liga gali turėt begalias simptomų. jei tik daktarai neranda iš kur koks simptomas, tai jie beveik automatiškai nurašomi nervams doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Filia @ 2007 06 04, 13:49)
Jeigu stipriau paisreiškia, tai visiškas galvos sukimasis ir skrandžio tampymas - lyg po karuselių.

man jau 7-ni mėn. beveik ištisai tokia būsena. tik pykina va ir nežinau nuo ko, nes man rastas gastritas, tai ne aišku ar nuo jo ar nuo svaigimo g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Neuromedijoj pas neurologą, tai sakė: vegetacinė distonija. O vaistų kiek prirašė doh.gif Kaip paskaičiavau tai ant vaistų 1 mėnesiui 200 Lt net nematyt doh.gif
Gersiu gersiu vaistukus, ale kai reiks mest kas bus doh.gif lomkės
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 06, 19:27)
Buvau šiandien Neuromedijoj pas neurologą, tai sakė: vegetacinė distonija. O vaistų kiek prirašė doh.gif  Kaip paskaičiavau tai ant vaistų 1 mėnesiui 200 Lt net nematyt doh.gif
Gersiu gersiu vaistukus, ale kai reiks mest kas bus doh.gif lomkės

Sveikute,laiko neturiu,islekiu pas vaika i lyguonine,prisedau trumpam.Labai iduomu,kaip nustate,kokie vaistai,kokios perspektivos g.gif Ar nedare kaklo kraujagysliu tyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 07, 08:07)
Sveikute,laiko neturiu,islekiu pas vaika i lyguonine,prisedau trumpam.Labai iduomu,kaip nustate,kokie vaistai,kokios perspektivos g.gif Ar nedare kaklo kraujagysliu tyrima 4u.gif

nustatė iš mano nusiskundimų. liepė pasidaryt tą vegetacijos tyrimą, tai užsiregistravau pirmadieniui ir kaklo kraujagyslių tyrimą, kurį liepė darytis kažkur Vilniuj nes ten geriausias aparatas.
Vaistai, tai xanax, fluanxol ir Zoloft
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 07, 10:29)
nustatė iš mano nusiskundimų. liepė pasidaryt tą vegetacijos tyrimą, tai užsiregistravau pirmadieniui ir kaklo kraujagyslių tyrimą, kurį liepė darytis kažkur Vilniuj nes ten geriausias aparatas.
Vaistai, tai xanax, fluanxol ir Zoloft

Parasyk,iduomu,kaip tas vegetacujos tyrimas atruodo g.gif As daznai pagalvuoju,kaip rekes nuo vaistu atprasti,nors geriu,kol kas tik vienus-frontina.Vakar tik suzinijau is vaistininko,kad tai tas pats vaistas-xanax.O kokia doze tau paskyre xanaxso,ir kiek kartu per diena g.gif Na zoloftas,cia aisku,kad antideprisantas,o kas tas FLUANXOLis,iduomu g.gif Beja,ir kaip jautiesi su siais vaistuku kruva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 08, 16:55)
Parasyk,iduomu,kaip tas vegetacujos tyrimas atruodo g.gif As daznai pagalvuoju,kaip rekes nuo vaistu atprasti,nors geriu,kol kas tik vienus-frontina.Vakar tik suzinijau is vaistininko,kad tai tas pats vaistas-xanax.O kokia doze tau paskyre xanaxso,ir kiek kartu per diena g.gif Na zoloftas,cia aisku,kad antideprisantas,o kas tas FLUANXOLis,iduomu g.gif Beja,ir kaip jautiesi su siais vaistuku kruva smile.gif

Man gydytoja sakė, kad Kaune Neuromedijoj pats tiksliausias šis tyrimas, jis trunka 1 val ir kainuoja 69 Lt, ten uždeda kažkokius laidukus ant galvos ir dar kažkur ir per kompą mato smegenų paviršių, tada braižo kažkokias kreives, sakė tyrimas labai tikslus. kiek supratau jis net parodo kokio laipsnio distonija.
aš xanax geriu 3 k. per dieną po 1.
fluanxolis kiek skaičiau anotacijoj tai prieš depresija, bet neturi priklausomybės ir nutraukimo sindromo(gydytoja sakė).
Kolkas didelio pagerėjimo nejaučiu, nu zoloft tik 2-ra diena geriu.
kiek žinau tai vien tik raminami vaistai distoniją nelabai išgydys...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 09, 11:35)
Man gydytoja sakė, kad Kaune Neuromedijoj pats tiksliausias šis tyrimas, jis trunka 1 val ir kainuoja 69 Lt, ten uždeda kažkokius laidukus ant galvos ir dar kažkur ir per kompą mato smegenų paviršių, tada braižo kažkokias kreives, sakė tyrimas labai tikslus. kiek supratau jis net parodo kokio laipsnio distonija.
aš xanax geriu 3 k. per dieną po 1.
fluanxolis kiek skaičiau anotacijoj tai prieš depresija, bet neturi priklausomybės ir nutraukimo sindromo(gydytoja sakė).
Kolkas didelio pagerėjimo nejaučiu, nu zoloft tik 2-ra diena geriu.
kiek žinau tai vien tik raminami vaistai distoniją nelabai išgydys...

Sveikute. o tave neslopina,pv.xanax g.gif Kokius tau israse ar 0,25mg. ar 0,50 g.gif As tai geriu 0,50 tris kart dienoje-tai vaikstau megancia,nieko nenoriu daryt g.gif ,o gal cia jau depresijos pradzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 09, 23:34)
Sveikute. o tave neslopina,pv.xanax g.gif Kokius tau israse ar 0,25mg. ar 0,50 g.gif As tai geriu 0,50 tris kart dienoje-tai vaikstau megancia,nieko nenoriu daryt g.gif ,o gal cia jau depresijos pradzia verysad.gif

aš irgi geriu xanax 0,50 3k. dienoj. irgi vaikštau mieganti, jiwe migdo. ar tu seniai juos geri? sakau gal praeis tas mieguistumas g.gif
Atsakyti