Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 14:56)
Butent!!!  cray.gif

Pažįstamas jausmas, bet jau pareitas, nes visi daryti tyrimai to nepatvirtino. O man mano geroji draugė leptelėjo apie panašius simptomus, kokie buvo mano ir to už-teko tokiai hipochondrikei kaip aš doh.gif Buvo iš naujo prasidėję priepuoliai, o simptomai paaštrėjo. Kai ištyrė ir nieko nerado, pasibaigė priepuoliai doh.gif
Žinau kokia ta baimė, todėl labai gerai suprantu. Bet reik kaip nors su ja kovot. Tikiu kai tyrimai bus geri atsiras ir ramybė mirksiukas.gif Būk stipri ir blogas mintis į šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 27, 15:02)
Baikit jus! Priversit ir mane apie tai paskaityti. Nenoriu naujos ligos isikalbeti. schmoll.gif

Baikit tiktais ir as ta pati itarinejau sau, kai pasakiau gydytojai tai sako tau jau su nervais visai negerai. Mano viena kolege paskojo kad patikrino akis ir dugnuose mate. Taip kad isityriau akis ir akiplocius, viskas ciki. Ir jums taip pat. O su IS as ir sutapimu ieskojau.
Tuoj pasikesim maksimalu kieki puslapiu ir uzdarys musu tema, turesim nori nenori pasveikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 27 vasario 2008 - 14:34
QUOTE(Mind @ 2008 02 27, 15:25)
Paskaiciau. Dabar man viskas aisku. Tikrai man yra tos ligos pradzia. Slapinimosi, tustinimosi ir regos sutrikimu dar nera, bet visa kita yra ir kuris laikas jauciu, kaip blogeja. Sneku apie visus savo kaulus, galvos, nugaros smegenis. Ir kojas taip pat. Visa nakti jauciau nugaroje pulsavima. Man tikrai aisku, kad cia yra tos ligos pradzia.

Nu merginos jūs duodat lotuliukas.gif baikit viena kitą gasdinti lotuliukas.gif o tai visoms pablogės. Simptomai yra daugelių ligų panašųs. Kvėpuojam giliai ir nebeprisimąstom mirksiukas.gif
Atsakyti
as einu y lauka pasivaikscioti... kas su manim ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 27, 15:41)
as einu y lauka pasivaikscioti... kas su manim ? biggrin.gif

Geriausias sprendimas lotuliukas.gif
As neisiu, lietus lyja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 27 vasario 2008 - 15:02
Zinokit nejuokinga..sad.gif( Man tyre galva, nieko nerado, bet pozymiai ishliko. Bet kakle gali buti zidiniai. Tuo labiau, kad visa tai prasidejo priesh menesi ir niekas nesikeicia. Pasidariau net nedarbinga.. Na vienu zodziu.. Nesuprantu kas dar gali buti, nes jei su stuburu kazkas gi neatsirastu taip staigiai, na nezinau..Arba ish proto kraustaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 17:09)
Zinokit nejuokinga..sad.gif( Man tyre galva, nieko nerado, bet pozymiai ishliko. Bet kakle gali buti zidiniai. Tuo labiau, kad visa tai prasidejo priesh menesi ir niekas nesikeicia. Pasidariau net nedarbinga.. Na vienu zodziu.. Nesuprantu kas dar gali buti, nes jei su stuburu kazkas gi neatsirastu taip staigiai, na nezinau..Arba ish proto kraustaus  verysad.gif

O kaip tyre galva,magneta ar tomografa ?
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 27, 14:15)
O kaip tyre galva,magneta ar tomografa ?

Magneta... Na kojos vienos kartais nepavelku ir tos pacios puses ranka silpna..Skauda viska. Iki shiol tokiu dlayku neturejau..Kol nepadarys nugaros, nenusiraminsiu.. O gal ir kai padarys, neteks nusiramint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 17:18)
Magneta... Na kojos vienos kartais nepavelku ir tos pacios puses ranka silpna..Skauda viska. Iki shiol tokiu dlayku neturejau..Kol nepadarys nugaros, nenusiraminsiu.. O gal ir kai padarys, neteks nusiramint sad.gif

Tikrai butu mate zidinius,jei liga rimta-ju buna ne vienas ir is pradziu galvoj,o veliau tik stubure..cia bus bedos su stuburu,gal isvarza turi,todel koja skauda..o jei jau yra juosmeny-tai dazniausiai yra problemu ir kakle..tada skauda rankas,tirpsta...pagalvok,gal kazkuo apkrauni stubura,na virsvoriu,ar sedejimu prie kompo,ar daug vairavimu...jei babkes leidzia-pasidayk stuburo magneta..gal rasi priezasty.
Ir svarbiausia NUSIRAMINTI .nes man ejau bare mano gydytoja,sake tu per savo prisigalvojimus,sukeli nerima,o pastovus ilgalaikis nerimas-oho kiek malku priskaldo..
taip kad ..ramybes ir vyno taures ..su mylimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 27, 14:23)
Tikrai butu mate zidinius,jei liga rimta-ju buna ne vienas ir is pradziu galvoj,o veliau tik stubure..cia bus bedos su stuburu,gal isvarza turi,todel  koja skauda..o jei jau yra juosmeny-tai dazniausiai yra problemu ir kakle..tada skauda rankas,tirpsta...pagalvok,gal kazkuo apkrauni stubura,na virsvoriu,ar sedejimu prie kompo,ar daug vairavimu...jei babkes leidzia-pasidayk stuburo magneta..gal rasi priezasty.
Ir svarbiausia NUSIRAMINTI .nes man ejau bare mano gydytoja,sake  tu per savo prisigalvojimus,sukeli nerima,o pastovus ilgalaikis nerimas-oho kiek malku priskaldo..
taip kad ..ramybes ir vyno taures ..su mylimu  4u.gif

Na skaiciau, kad buna ir tik stubure... Geriau buciau neskaicius smile.gif Na tik tyrimai man pades, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 17:34)
Na skaiciau, kad buna ir tik stubure... Geriau buciau neskaicius smile.gif Na tik tyrimai man pades, aciu  4u.gif

Nu *****..vel skaiciau apie IS, ten galvos svaigimas-vienas is simptomu,o man pries kelis men taip susisuko galva,kad gulet negalejau,tik atsigulu-ir ima suktis...tada sokstu ..ir laukiu ,kol nustos suktis..siaubas kazkos buvo....
nors man Klinikose nustate vestibiuliariny neurita,toks slykstus reikalas doh.gif
bet...noreciau ir as galvos magneta pasidaryt..galetu "supermamu " vadovybe..paskirti mums ,vegetonikems-nemokamus galvos tyrimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 27 vasario 2008 - 16:58
Beja..Koks puslapiu maksimumas? Kada uzdaro tema? g.gif
Atsakyti