Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(Mind @ 2008 02 27, 11:00)
Nu jo... Anglijoj tie daktarai, kiek girdejau, vis ne is tos operos sneka. blush2.gif
Bet kas zino, kaip ten su kokiais virusais. Tikekimes, kad nera jokio viruso, padarys tyrima, pasakys. Bet greiciausiai tai tau bus tas pats, kaip ir mums. Tau cia is tos baimes nerimas uzeina, todel ir sakai, kad turi bloga nuojauta. Nes esant nerimui atsiranda tokia busena, kaip nuojautos kazkokios. Gal tau cia pablogejo pries zemes drebejima? Kokioj Anglijos vietoj gyveni? Zemes drebejimas buvo kaip tik ten, kur mano dukra gyvena -  Nottinghame. Gerai, kad nieko tragisko.
Pamatysi, viskas bus gerai, susitvarkys. Blogiausia, kad niekas negydo. O i Lietuva nesiruosi parvaziuoti? Pabandytum cia issitirti.

As irgi jauciuosi negerai. Vakar vakare baisiai krete drebulys. Miegojau lyg ir neblogai, bet labai plese desines rankos delna, ypac 3 pirstus, kaip seniau. Atsikeliau siandien su nerimu, su virpesiu tokiu. Galvojau, gal spaudimas pakiles, pasimatuoju - ne. Jokiu vaistu dabar nevartoju, nors turiu truputi Lexotanilio nuo senu laiku, bet kazkaip nesinori be jokios sistemos gerti. O ir pas gydytoja eiti kazkaip nei sis, nei tas, nes po menesio isvaziuoju, viso reikiamo gydymo kurso visvien nebespes pravesti. Galvojau, reikalui esant, kreipsiuosi i UK gydytojus, nes ilgeliau zadu ten uztrukti. Bet, kai jie tokie debilai, tai nezinau, kaip cia bus... blush2.gif  g.gif

Mind nejutau zemes drebejimo smile.gif Gyvenu siaures Anglijoje, netoli Skotijos. Na ash tikiuosi, kad bus koks virusas, skydliauke ar dar koks velnias, nes bijau kito dalyko...Nesakysiu kol kas... Nes per daug sutapimu, su mano jautria nervu sistema be reikalo mokiaus medicinos, nes per daug analizuoju ligu simptomus ir zinau per daug. Tai tik pakenke man. Na dar kokia savaite tikiuosi nezinios..Bus matyti.
UK gydytojai visai nieko, kai kazkas nerimto biggrin.gif Pasiulys pagert paracetamolio (ju pagrindinis vaistas nuo visu ligu) ar dar kokio velnio. Bet kai rimciau, oi kiek tempia jie....
Mind ka veiksi UK? Ilgam?
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 14:31)
Mind nejutau zemes drebejimo smile.gif Gyvenu siaures Anglijoje, netoli Skotijos. Na ash tikiuosi, kad bus koks virusas, skydliauke ar dar koks velnias, nes bijau kito dalyko...Nesakysiu kol kas... Nes per daug sutapimu, su mano jautria nervu sistema be reikalo mokiaus medicinos, nes per daug analizuoju ligu simptomus ir zinau per daug. Tai tik pakenke man. Na dar kokia savaite tikiuosi nezinios..Bus matyti.
UK gydytojai visai nieko, kai kazkas nerimto  biggrin.gif  Pasiulys pagert paracetamolio (ju pagrindinis vaistas nuo visu ligu) ar dar kokio velnio. Bet kai rimciau, oi kiek tempia jie....

Dirbsiu sumustiniu fabrike. Juodas darbas. Beprotnamis ten. Bet tai yra vienintele vieta, kur mane pazista ir noriai priima. Kalbos gerai nemoku, tik slebizavoju... blush2.gif Bet vis geriau, nei cia, Lietuvoj. Tik Lietuvoj mane depresijos visokios puola.
Atsakyti
As irgi ruosiuosi y Uzsieny,tik truputy nervinuosi..o jeigu galva svaigs ir dirbt negalesiu...man tas slogus periodas per ilgai uzsitese,o gal ten kaip tik "pasveiksiu " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 27, 11:37)
Dirbsiu sumustiniu fabrike. Juodas darbas. Beprotnamis ten. Bet tai yra vienintele vieta, kur mane pazista ir noriai priima. Kalbos gerai nemoku, tik slebizavoju... blush2.gif Bet vis geriau, nei cia, Lietuvoj. Tik Lietuvoj mane depresijos visokios puola.

Ir mane Lietuvoj puole, uztai ir esu sunerimus, kas cia su manim vyksta, nes niekada nesidepresavau cia. Uztai ir baisu, kad kazkas kito... Na ishmoksi kalba, ne problema, tada ir geresni darba rasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 14:31)
UK gydytojai visai nieko, kai kazkas nerimto  biggrin.gif  Pasiulys pagert paracetamolio (ju pagrindinis vaistas nuo visu ligu) ar dar kokio velnio. Bet kai rimciau, oi kiek tempia jie....

Ar ne IS sau "diagnozuoji " .kaip ir as ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 27, 11:47)
Ar ne IS sau "diagnozuoji " .kaip ir as ? doh.gif

Butent!!! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 14:56)
Butent!!!  cray.gif

bet tam nustatyt reikia galvos magneto,be to dazniausiai nusilpsa akys ir koju visai nepavelki...man tas irgi nedave ramybes..bet esu dariusis stuburo magneta,ir nieko ,apart isvarzos nebuvo,na IS zidiniu,nes jei yra galvoj-buna ir stubure...ir dar is akiu dugno mato-jei yra su liga susijusiu pakitimu...
Atsakyti
Baikit jus! Priversit ir mane apie tai paskaityti. Nenoriu naujos ligos isikalbeti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 27, 15:02)
Baikit jus! Priversit ir mane apie tai paskaityti. Nenoriu naujos ligos isikalbeti. schmoll.gif

Mind ,nesinervink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 02 27, 14:30)
Labas.O tu nebandei antedepresantus gerti?Rašai,kad jau 2 metus taip gyveni?Ką sako daktarai?Gal tu jai ir rašei,bet aš nesu skaičiusi,neseniai prisijiungiau prie sajto.

Gėriau aš antibresantus iš kart kai prasidėjo priepuoliai, tirpimas, panikos priepuoliai ir visa kita. net prisiminti nenoriu, brrrr. Naktimis šokynėdavau, oro trūkdavo, liežuvis tirpdavo ir baimė begalinė baimė. Vyras dažnai iki ryto išsedėdavo apkabinęs, kol visai nurimdavau. jau maniau, kad kraustausi iš proto verysad.gif
O tuos du metus vis jaučiu nerimą, taip pat prisigalvoju visko, bet dabar negriu antidepresantų, bet manu gal vertėtų. Viena diena geresnė, kita blogesnė, tai dar ir neinu pas psichiatrą blush2.gif
Atsakyti
Labas. Skaitau apie jūsų bėdas ir kažkaip net negražu džiaugtis, kad aš jau gal beveik savaitę jaučiuosi puikiai. Kartais galva paskauda, bet tai niekis palyginus su tuo, kas buvo anksčiau. Net nežinau kas man padėjo g.gif Nebegeriu kavos ir vartoju natūralius maisto papildus (kalcį- magnį). Gal tai išties nesutapimas, nes kai geriu šiuos papildus, visada jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 27, 15:18)
Mind ,nesinervink  4u.gif

Paskaiciau. Dabar man viskas aisku. Tikrai man yra tos ligos pradzia. Slapinimosi, tustinimosi ir regos sutrikimu dar nera, bet visa kita yra ir kuris laikas jauciu, kaip blogeja. Sneku apie visus savo kaulus, galvos, nugaros smegenis. Ir kojas taip pat. Kai kojos gauna didesni kruvi, esant reikalui paeiti didesni atstuma, atsisako. Netgi isvis kazkaip keistai pradeda metytis, ir skauda baisiai. Sianakt jauciau nugaroje pulsavima. Man tikrai aisku, kad cia yra tos ligos pradzia. Na nebe visai ir pradzia, ta liga jau neblogai pazengus... Bet tai kodel tie daktarai ismanydami viska daug geriau negu mes, nesiuncia tyrimams. Tikrai eiciau prasyt magnetinio rezonanso, bet truputi per mazai laiko turiu. Bet planuose tai bus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 27 vasario 2008 - 14:40