Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

kaip siandien jauciates?kaip miegojote?as prastai....sirdis dauzesi... verysad.gif vaziuosiu priduosiu krauja issitirti hormonus...kazkaip vidurius suka....... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 27, 09:48)
kaip siandien jauciates?kaip miegojote?as prastai....sirdis dauzesi... verysad.gif vaziuosiu priduosiu krauja issitirti hormonus...kazkaip vidurius suka....... unsure.gif

Sekmes tau pas daktarus 4u.gif ,o vidurius ir suka is baimes..uzburtas ratas...

paskaitykit visos straipsny Delfyje apie antidepresantus..ir komentarus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 27 vasario 2008 - 10:15

Labas rytas.Miegojau šiaip sau,man su miegu problema.Širdis irgi gali daužytis del skydliaukes,man tokie užeidavo daužymai,kad kvėpoti negalejau.Tai pat gali daužytis del susijaudinimo,kai nervu sistema silpnoka visokiu kurjozu gali būti su sveikata.Padarik tirymus,bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 27, 06:48)

As prastai irgi. Turiu bloga nuojauta. Labai jau keisti tie mano simptomai. Kas ryta kaip ligonis ir visa diena... Vaziuoju pakartotiniam kraujo tyrimui..Bet sirdis nerami..Bijau, kazkas rimta..
Atsakyti
aciu merginos uz palaikyma... mirksiukas.gif KIRMELIAU-nebijok ir as bijau... mirksiukas.gif dviems smagiau bijoti.... thumbup.gif
Papildyta:
reikia galvoti apie geriausia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 27, 11:54)
As prastai irgi. Turiu bloga nuojauta. Labai jau keisti tie mano simptomai. Kas ryta kaip ligonis ir visa diena... Vaziuoju pakartotiniam kraujo tyrimui..Bet sirdis nerami..Bijau, kazkas rimta..

Mergaites viskas bus gerai,aš labai gerai jus suprantu,todel,kad pati visa laika jaudinasiu del savo sveikatos. Visada pagalvoju apie vaikus,kaip jie be manes?Pažiuresit praeis laikas,viskas susitvarkis.
Atsakyti
aciu oksik.kartais taip sunku buna,kad nezinai i kuria puse begti... verysad.gif gerai kad yra si dalyka suprantanciu zmoniu....tokiu kaip jus merginos... ax.gif
Atsakyti

Nieko rimta, viskas bus gerai. Cia jau musu paciu problemos, pacios sau ikalbinejam ligas. As ir jau savo minti gaudau ne is sio ne is to prisigalvoju, o paskui tik viskas skaudeti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 27, 09:24)
Nieko rimta, viskas bus gerai. Cia jau musu paciu problemos, pacios sau ikalbinejam ligas. As ir jau savo minti gaudau ne is sio ne is to prisigalvoju, o paskui tik viskas skaudeti pradeda.

Labai tikiuosi..As daznai isikalbinejau ir anksciau, bet shi karta viskas kitaip. Na bus matyti... Aciu, kad suprantat 4u.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Aš tai miegojau visai neblogai, o iš ryto tai taip dar norėjosi pasnaust. nepamenu kada taip būčiau miegojus be vaistų. vakar prieš miega tik mėtų arbatos su medum ax.gif
man kartais atrodo aš jau susigyvenau su savo simptomais, jie vis kinta, bet kartais dar užeina ta baimė, kai atsiranda naujų simptomų.
kažkaip reik merginos susiimti, nes ta baimė ir nerimas kaip kirminas dar labiau ryja tą ir taip jautrią nervų sistemą. Negalima visada tik baimėje gyventi schmoll.gif Nors pati taip gyvenu jau 2 metus verysad.gif bet reikia pasistengti, o tai išprotėsim blink.gif
Atsakyti

Nu jo... Anglijoj tie daktarai, kiek girdejau, vis ne is tos operos sneka. blush2.gif
Bet kas zino, kaip ten su kokiais virusais. Tikekimes, kad nera jokio viruso, padarys tyrima, pasakys. Bet greiciausiai tai tau bus tas pats, kaip ir mums. Tau cia is tos baimes nerimas uzeina, todel ir sakai, kad turi bloga nuojauta. Nes esant nerimui atsiranda tokia busena, kaip nuojautos kazkokios. Gal tau cia pablogejo pries zemes drebejima? Kokioj Anglijos vietoj gyveni? Zemes drebejimas buvo kaip tik ten, kur mano dukra gyvena - Nottinghame. Gerai, kad nieko tragisko.
Pamatysi, viskas bus gerai, susitvarkys. Blogiausia, kad niekas negydo. O i Lietuva nesiruosi parvaziuoti? Pabandytum cia issitirti.

As irgi jauciuosi negerai. Vakar vakare baisiai krete drebulys. Miegojau lyg ir neblogai, bet labai plese desines rankos delna, ypac 3 pirstus, kaip seniau. Atsikeliau siandien su nerimu, su virpesiu tokiu. Galvojau, gal spaudimas pakiles, pasimatuoju - ne. Jokiu vaistu dabar nevartoju, nors turiu truputi Lexotanilio nuo senu laiku, bet kazkaip nesinori be jokios sistemos gerti. O ir pas gydytoja eiti kazkaip nei sis, nei tas, nes po menesio isvaziuoju, viso reikiamo gydymo kurso visvien nebespes pravesti. Galvojau, reikalui esant, kreipsiuosi i UK gydytojus, nes ilgeliau zadu ten uztrukti. Bet, kai jie tokie debilai, tai nezinau, kaip cia bus... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 02 27, 13:46)
Sveikos 4u.gif
Aš tai miegojau visai neblogai, o iš ryto tai taip dar norėjosi pasnaust. nepamenu kada taip būčiau miegojus be vaistų. vakar prieš miega tik mėtų arbatos su medum ax.gif
man kartais atrodo aš jau susigyvenau su savo simptomais, jie vis kinta, bet kartais dar užeina ta baimė, kai atsiranda naujų simptomų.
kažkaip reik merginos susiimti, nes ta baimė ir nerimas kaip kirminas dar labiau ryja tą ir taip jautrią nervų sistemą. Negalima visada tik baimėje gyventi schmoll.gif Nors pati taip gyvenu jau 2 metus verysad.gif bet reikia pasistengti, o tai išprotėsim blink.gif

Labas.O tu nebandei antedepresantus gerti?Rašai,kad jau 2 metus taip gyveni?Ką sako daktarai?Gal tu jai ir rašei,bet aš nesu skaičiusi,neseniai prisijiungiau prie sajto.
Atsakyti