Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

aha,tu teisi...prajuokinai. mirksiukas.gif bet jeigu istikruju tai reikia issitirti skydliauke.ji taip pat gali duoti daug simptomu...jeigu sitas reikaliukas atkristu-reiskia tada tikrai vegetacine distonija.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 15:24)
sveikutes...as dar bandysiu pasitikrinti skydliauke.pakartotinai.nes jau jau tyriausi tik pries pusantru metu.gal sakau cia ji man nesamones daro.o gal ne.tas raumenu kaitimas ir girtos busenos buvimas-mane pribaigs.vel klausiu-ar jums kaista,skauda rayumenys?persti akis?

Man peršedavo akis,užeidavo mirguliavimas irgi nežinojau kas man.Taip pat nežmoniška silpnuma jausdavau,ištyriau skydliauke,nustate skydliaukes hiperfunkcija,mano antras nėštumas būvo labai sunkus,padymdžius po pora mėnėsiu padariau tirymus,gyditoja pasake,kaip jus dar vaiksčiojat?Hormonu veikla būvo labai sutrykusi.Šiuo metu geriu vaistus. doh.gif
Atsakyti
Labas! Del skydliaukes ir ash esu tyrusis, kai dakataras pasake, kad mano akys per dideles, kad gali buti problemu su skydlaiuke blink.gif Taciau viskas buvo gerai. Bet raumenis man paskauda ir kazkaip spazmuoja. Siandien buvau kraujo tyrimu rezultatu, viskas gerai, ishskyrus ENG 22. Na sakyciau nedidelis padidejimas, bet gydytojas priskyre dar galybe kraujo tyrimu. Ir mane tuo sunermaino g.gif Tuo labiau, kad jauciuosi ne per geriausiai. Silpna, bet puse kuno ne nuo koju zemyn, o kaire puse!! Ranka ir koja. Tirpimas. Na vienu zodziu. Pradedu galvoti, kad man ne vegetodistonija,o kazakas rimto. verysad.gif
Atsakyti
oksik-ka geri?metizoli?kokie buvo tavo hormonai?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 16:30)
kad ir kaip gaila-as is kauno... g.gif ar yra kaunieciu?aauuuu...atsiliepkit.reikia daryti susitikima-vegetodistonikiu....
Papildyta:
sakiau viena diena neisiu visai prie kompiuterio...kad neieskociau ligu-ir nesigadinciau ir taip silpnu nervu... rolleyes.gif

as kauniete.....................bet isvaziavau i pajuri gyventi. O kita savaite vaziuosiu i klinikas savaitei tyrimam (odos). Jau kaip nervinuosi tik kad neparodau. Bet is tikro irgi per kelis gydytojus perlekiau sako nieko nera, bet tyrimus tegul padaro blogaiu nebus. Tai va ir viliuosi kad viskas bus gerai
Tai kita savaite busiu kauniete
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 17:04)
oksik-ka geri?metizoli?kokie buvo tavo hormonai?

Labas Rijolancikas.Gerdavau Metizoli,bet pradejo labai slenkti plaukai(Metizolis turi labai daug šalutinio poveikio,tačiau jis pigesnis).Daktare pakeite Metizolį į Thyrozolį.Hormonu skaičių nebeatsymenu,bet labai aukšti.Jai skaičiai maži reišia hipofunkcija,o aukšti hiper.Tu tikriusiai ir pati žinai.Galiu pasakyti,kad skydliauke tai ne viena mano problema.Turiu tokiu pat problemu,kaip ir jus,bet dabar geriu antedepresantus jaučiu (tfiu,tfiu,tfiu)pagerejima.Aišku ir skydliauke pradejo tvarkitis,geriu Thyrazolį. 4u.gif
Atsakyti
va ziurekit toki straipsniuka radau bet nespejau viso perskaityti bet cia apie stubura i nervus ir t.t jei turit laiko permeskit ar tik nebus ko panasaus kas cia mums dedasi.

http://www_sveikatos...n...277&tid=807
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 26 vasario 2008 - 16:52
Ir man gydytoja sake,kad nugara ir nervu sistema susijusi..o kaklas-is viso pirmas y stresa reaguoja..

Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 26, 17:51)
va ziurekit toki straipsniuka radau bet nespejau viso perskaityti bet cia apie stubura i nervus ir t.t jei turit laiko permeskit ar tik nebus ko panasaus kas cia mums dedasi.

http://www_sveikatos...n...277&tid=807

Nu jo, pasirodo, kad tikrai siejasi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 26, 17:00)
Silpna, bet puse kuno ne nuo koju zemyn, o kaire puse!! Ranka ir koja. Tirpimas. Na vienu zodziu. Pradedu galvoti, kad man ne vegetodistonija,o  kazakas rimto.  verysad.gif

Irgi panasu i stuburo problemas.
Atsakyti
Mind man irgi, bet gydytojai cia net nesiruosia tirti stuburo. Jie mano, kad kazkoks virusas. Puse kuno virusas uzpuole, o puse ne. Nesamone. Be to karts nuo karto skauda tos puses sanarius...Esu nevilty, jau pavargau nuo tos busenos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 26, 22:54)
Mind man irgi, bet gydytojai cia net nesiruosia tirti stuburo. Jie mano, kad kazkoks virusas. Puse kuno virusas uzpuole, o puse ne. Nesamone. Be to karts nuo karto skauda tos puses sanarius...Esu nevilty, jau pavargau nuo tos busenos.  unsure.gif

o tai kokia čia nesąmonė? kokį jie tau virusą įtaria
doh.gif Man taip pat kairę pusę ir skauda ir tirpsta, nudara, koja, ranka, pirštų galiukai, nu bet pas mane yra išvarža ir osteochondrozė. Nu aišku ir nervioškai viskas dar prisideda. O tu pareikalausti negali, pasakyt, kad pati nori išsitirti? g.gif
Ir kairės rankos sąnarious skaudėjo, bet tyrimai geri buvo, tai matyt viskas nuo nugaros ir nervų.
nu nemanau, kad tau kažkoks virusas, svarbiausia nusiramink ir negalvok nieko blogo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labos ir ramios nakties merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 26 vasario 2008 - 22:04
QUOTE(trude @ 2008 02 26, 20:02)
o tai kokia čia nesąmonė? kokį jie tau virusą įtaria
doh.gif Man taip pat kairę pusę ir skauda ir tirpsta, nudara, koja, ranka, pirštų galiukai, nu bet pas mane yra išvarža ir osteochondrozė. Nu aišku ir nervioškai viskas dar prisideda. O tu pareikalausti negali, pasakyt, kad pati nori išsitirti? g.gif
Ir kairės rankos sąnarious skaudėjo, bet tyrimai geri buvo, tai matyt viskas nuo nugaros ir nervų.
nu nemanau, kad tau kažkoks virusas, svarbiausia nusiramink ir negalvok nieko blogo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labos ir ramios nakties merginos 4u.gif

Aciu smile.gif As visada itariau, kad stuburas. Neatsistebiu gydytojais cia. Kad ir prashiau, bet jie mano, kad viskas su stuburu gerai, net netikrine. Reikalausiu, nes neturiu kt isheities. Aciu dar karta.... 4u.gif
Atsakyti