Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

Tai blembacki, kokia iseitis? ryti vaistus, ir laukti kol saule islys??? keisti kazka gyvenime, rytais vakarais sportuoti, ka dar daryti? Siaubas kazkoks... unsure.gif atsiguli vakare ir galvoji ar uzmigsi siandien ar ne.... ot linksma... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
Labai jau daug darbu turiu tai mazai as jus cia paskaitineju. Man tas xanax gal ir padeda truputi, nutirpus esu zymiai mziau o ir nuotaika visai nieko. Nu negrazu taip sakyti bet zinokit biski kas ir juokiuosi. Kokia problema ir juokiuosi ir as jas juoko formoi sprendziu. Kazkaip keistai veikia cia viskas. Geriau jauciuosi tikrai. Nera labai gerai bet.............Baime kyla kad as be vaistu negaliu, nu bet kai pagalvoju o ka daryt? jei kitaip neina ir gyvenima trumpina tos baimes nuojautos ir isigalvojimai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ziuzeppe @ 2008 02 26, 13:31)
Tai blembacki, kokia iseitis? ryti vaistus, ir laukti kol saule islys??? keisti kazka gyvenime, rytais vakarais sportuoti, ka dar daryti? Siaubas kazkoks...  unsure.gif  atsiguli vakare ir galvoji ar uzmigsi siandien ar ne.... ot linksma...  bigsmile.gif

Nu as vakar po jogos tai vos spejau kojas i lova ikelti ir nuluzau. Aisku kad bet koks sportas padeda atsipalaiduoti ir lengviau uzmigti. Ir siaip bent jau vakare pasivaikscioti iki miego ne maziau 2-3 valandoms likus tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzeppe @ 2008 02 26, 13:31)
Tai blembacki, kokia iseitis? ryti vaistus, ir laukti kol saule islys??? keisti kazka gyvenime, rytais vakarais sportuoti, ka dar daryti? Siaubas kazkoks...  unsure.gif  atsiguli vakare ir galvoji ar uzmigsi siandien ar ne.... ot linksma...  bigsmile.gif

Aš dabar pradėjau skaityt knygas vakare. Skaitau tol kol užmiegu. O kartais užmiegu ir 1 ir 2 nakties. bet tikriausia tai ir neišeitis doh.gif
Atsakyti
sveikutes...as dar bandysiu pasitikrinti skydliauke.pakartotinai.nes jau jau tyriausi tik pries pusantru metu.gal sakau cia ji man nesamones daro.o gal ne.tas raumenu kaitimas ir girtos busenos buvimas-mane pribaigs.vel klausiu-ar jums kaista,skauda rayumenys?persti akis?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 15:24)
sveikutes...as dar bandysiu pasitikrinti skydliauke.pakartotinai.nes jau jau tyriausi tik pries pusantru metu.gal sakau cia ji man nesamones daro.o gal ne.tas raumenu kaitimas ir girtos busenos buvimas-mane pribaigs.vel klausiu-ar jums kaista,skauda rayumenys?persti akis?

Man persti akis ir girtos busena..ryt einu pas savo daktare,pasikonsultuosiu,gal ir as skydliauke g.gif pasitikrinsiu...
Atsakyti
Nu bral...visos skydliaukes tik tiriasi. unsure.gif O tai ka man daryt? As irgi skydliauke turiu. Bet, kad man ja tyre kazkada gerokai seniai. Sake viskas normoj. Tai as ir nebeieskau problemu ten. blush2.gif O gal ju atsirado...tu problemu... g.gif
Nu man irgi akys persti ir girtos busena atsiranda, kai streso nors truputeli gaunu. Raumenys nedega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 26 vasario 2008 - 14:52
nu tai va.vel prisiskaiciau internete visko.nerimas ima.nes man buvo tireitoksikoze,geriau metizoli.bet man taip skaudejo nuo jo skrandi-kad as ji meciau.po to nieko negeriau.tikrinausi tris kartus hormonus.buvo savaime pakile...[tth pakiles]nezinau.visa skauda,visus raumenis gelia,skauda.gal man kalcio labai truksta....isprotesiu...tos akys man kaip sausos,blizga.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 15:24)

Zinok man buvo laikotarpis, kad akimirksniu uzsidegdavau. Man labai kaisdavo kaklas ir krutine. Tiesiog raudona arudona ir paskui pareina. Tai va cia ir yra nervu sistema nusilpus ir kapiliarai savo duoda zenkla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 26 vasario 2008 - 15:00
na husmor ir tave isgasdinau? blush2.gif skydliaukes temelej jau parasei....
Papildyta:
man ne tik kaklas bet ir visi raumenys atrodo dega,kaista.gal ir ne skydliauke cia kalta.nezinau.reikia gal maziau galvoti apie tai.nes kiekviena diena sau kita liga pripaisau.kaip is to rato iseiti... g.gif kai blogai jautiesi-tai ir pradedi ieskoti ligu...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 16:04)
Papildyta:
man ne tik kaklas bet ir visi raumenys atrodo dega,kaista.gal ir ne skydliauke cia kalta.nezinau.reikia gal maziau galvoti apie tai.nes kiekviena diena sau kita liga pripaisau.kaip is to rato iseiti... g.gif kai blogai jautiesi-tai ir pradedi ieskoti ligu...

nu tai va as kad is to rato iseiti jau raminamus geriu, nes jau buvau psiekus toki lygi kad baisu pagalvoti. Bet kad kaisti tai zinai kraujagysliu stiprinimui yra toks Rutinascorbinum ar kazkaip panasiai. Tik nekiskit kruvos vaistu nuo visu ligu. Tada prades skaudeti skrandis ir galvosit kad dar viena liga kabinasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
Klausimas visoms:
pagal statistika serganciu visom depresinem ligom yra daugiausia Klaipedoje. O tai jus tai ne is pajurio, tai reiskiasi kad visos likusios lietuvos moterytes cia bedavojasi. Ar cia visos "pajurietes" ? Jei taip tai uzsiimsim susivienijusios terapija nusiraminimo gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 26 vasario 2008 - 15:20
kad ir kaip gaila-as is kauno... g.gif ar yra kaunieciu?aauuuu...atsiliepkit.reikia daryti susitikima-vegetodistonikiu....
Papildyta:
sakiau viena diena neisiu visai prie kompiuterio...kad neieskociau ligu-ir nesigadinciau ir taip silpnu nervu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 26, 16:04)
Papildyta:

aha,daviau uzklausima,ten irgi zinoves biggrin.gif
Papildyta:
anam forume liepe eit tirtis,o ne speliot..geriau pasilieku cia,cia galima fantazuotuot,diagnozuot biggrin.gif
Atsakyti