Jezau, kaip mane apraminote.... Na buvau labai ishsigandus, neradau kitu priezasciu tirpimo, tik baisias ligas. Na dar neishtyre manes pilnai, ka gali zinoti, bet davete daugiau vilties. Neveltui cia atejau. Bent jau ramiau laukti bus. Aciu
Beja man poza tirpimams neturi itakos. Kartais nutirpusi vieno pirsto pagalvele, kartais visi pirshtai ir delnas, o kartais dar plius ir dega, skauda. Ir ta ranka silpnesne atrodo tada. Na ir nesuprantu nuo ko priklauso, kada geriau, kada ne. O skausma jauciu juosmenyje, toki buka, spaudzianti..Ir nesirisha man.
Papildyta:
[quote=augjogx,2008 02 25, 13:42]
[quote=Kirmelius,2008 02 25, 12:35]
Na reguliariai kaip ir negeriau..Ar gali buti del to?
Siaip kai tirpimai buna tai cinkas juos nuima, kadangi jis stiprina kapilarus. Dabar pasakysiu kaip man gydytoja paaiskino: kai mes esam sveiki tai mes nejauciam kapilairu savo, o kai nusilpsta nervine sistema tada kapiliarai duoda apie save zinoti ir butent jie dirgina tai. Ir man liepe cinka gerti kad nuimtu tirpima, kalci kad sustiprinti raumensi ir kaulus. Nu ir dar ten tokiu visokiu nuo nervu ir kraujotakai arbata.
Papildyta:
Siandien dar paskambinau savo mamai ir ta verkia, sako galva tirpsta nezinau kas darosi. Sedziu sako ir verkiu, taip kad mergaites mes labai jau isekintos to rudens kuris jau tesiasi puse metu
[/quote]
Na dar dadesiu cinka prie viso gerio:) Bet kad nebutu per daug tu medziagu visokiu.