Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(augjogx @ 2008 02 25, 16:42)
taip kad mergaites mes labai jau isekintos to rudens kuris jau tesiasi puse metu

Ir as taip manau. thumbup.gif Laukiu nesulaukiu sauletu dienu. Atrodo, kad tada gyvenimas pasikeis is pagrindu. biggrin.gif
Atsakyti
Jezau, kaip mane apraminote.... Na buvau labai ishsigandus, neradau kitu priezasciu tirpimo, tik baisias ligas. Na dar neishtyre manes pilnai, ka gali zinoti, bet davete daugiau vilties. Neveltui cia atejau. Bent jau ramiau laukti bus. Aciu ax.gif
Beja man poza tirpimams neturi itakos. Kartais nutirpusi vieno pirsto pagalvele, kartais visi pirshtai ir delnas, o kartais dar plius ir dega, skauda. Ir ta ranka silpnesne atrodo tada. Na ir nesuprantu nuo ko priklauso, kada geriau, kada ne. O skausma jauciu juosmenyje, toki buka, spaudzianti..Ir nesirisha man. schmoll.gif
Papildyta:
[quote=augjogx,2008 02 25, 13:42]
[quote=Kirmelius,2008 02 25, 12:35]
Na reguliariai kaip ir negeriau..Ar gali buti del to?
Siaip kai tirpimai buna tai cinkas juos nuima, kadangi jis stiprina kapilarus. Dabar pasakysiu kaip man gydytoja paaiskino: kai mes esam sveiki tai mes nejauciam kapilairu savo, o kai nusilpsta nervine sistema tada kapiliarai duoda apie save zinoti ir butent jie dirgina tai. Ir man liepe cinka gerti kad nuimtu tirpima, kalci kad sustiprinti raumensi ir kaulus. Nu ir dar ten tokiu visokiu nuo nervu ir kraujotakai arbata.
Papildyta:
Siandien dar paskambinau savo mamai ir ta verkia, sako galva tirpsta nezinau kas darosi. Sedziu sako ir verkiu, taip kad mergaites mes labai jau isekintos to rudens kuris jau tesiasi puse metu
[/quote]

Na dar dadesiu cinka prie viso gerio:) Bet kad nebutu per daug tu medziagu visokiu.
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 16:54)
Jezau, kaip mane apraminote.... Na buvau labai ishsigandus, neradau kitu priezasciu tirpimo, tik baisias ligas. Na dar neishtyre manes pilnai, ka gali zinoti, bet davete daugiau vilties. Neveltui cia atejau. Bent jau ramiau laukti bus. Aciu  ax.gif 
Beja man poza tirpimams neturi itakos. Kartais nutirpusi vieno pirsto pagalvele, kartais visi pirshtai ir delnas, o kartais dar plius ir dega, skauda. Ir ta ranka silpnesne atrodo tada. Na ir nesuprantu nuo ko priklauso, kada geriau, kada ne. O skausma jauciu juosmenyje, toki buka, spaudzianti..Ir nesirisha man.  schmoll.gif

Tau taip atrodo, kad nesirisa. Ko gero turi osteochondroze, kaip ir dauguma musu cia. O tai - nieko gero. doh.gif
Dar pirmai rasiau ir nedarasiau. Tas plesiantis degantis skausmas man budavo plastakoje, daugiausiai didziajame ir bevardyje pirstuose. Is pradziu ir as nezinojau, kad nuo kazkokios pozos gali praeiti. Po to aptikau blush2.gif . Pastebejau, kad atsigulus ant nugaros, rimsta, o ant pilvo, ar sono vel pradeda eiti i ranka. Arba smarkiai atsilosdavau, kad nebuti suriesta nugara. Tau gal kitaip, bet gali buti stuburo problemos. g.gif
Atsakyti
Seniau ir mane vargindavo tirpimai. Nei iš šio nei iš to nutirpdavo viena plaštaka. Tačiau tai niekis. Bjauriausia būdavo kai nutirpdavo dešinė veido pusė. Tie nutirpimai trukdavo ne minutes, o kelias dienas. Viskas praėjo savaime ir tkiuosi, kad nebepasikartos. Pamenu kai pradėjo tirpti ranka, išsigandau, kad mane paralyžuoja lotuliukas.gif Dabar juokas ima, o tada buvo visai nelinksma.
Atsakyti
Trude uzjauciu tave del nerimo,mane jis labiausiai vargina,atrodo neisgersiu vakare Lexotanilio ir ateis baisa pabaisa fear.gif
Merginos,dar truputi palaukim, islys saule ir pasijusim geriau cool.gif
Gero ir ramaus vakaro visoms nail.gif essen.gif smileysex.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 02 25, 18:44)
Trude uzjauciu tave del nerimo,mane jis labiausiai vargina,atrodo neisgersiu vakare Lexotanilio ir ateis baisa pabaisa  fear.gif
Merginos,dar truputi palaukim, islys saule ir pasijusim geriau  cool.gif
Gero ir ramaus vakaro visoms  nail.gif  essen.gif  smileysex.gif  assa.gif

Va su tom pabaisom ir man tas pats, sarmata ir prisipazint blush2.gif
Linkiu ramaus ir kieto miego tau biggrin.gif .
Atsakyti
o as va ziuriu ,kaip Radzis pas baba nuvaziavo ir verkiu..nu nei PMS ..nieko,o raudu,lyg mano babute butu biggrin.gif
tas nenormalus jautrumas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 25, 17:32)
o as va ziuriu ,kaip Radzis pas baba nuvaziavo ir verkiu..nu nei PMS ..nieko,o raudu,lyg mano babute butu  biggrin.gif
tas nenormalus jautrumas.. doh.gif

As irgi tokia pati blush2.gif Tik, kai labai kazko bijau ir pergyvenu ir atrodo noretusi ishsiverkti, tada neina, atrodo lyg uzspaudzia ka.
Vakare, kai baigia veikti vaistai, uzeina visokie fiziniai jutimai keisti. Nu jomajo, tai ka dabar, kad gerai fizishkai jaustis, gerti raminancius? O gal tikrai kazkuo sergu, tik kai raminantys veikia, kazkaip uzslopina jutimus...Nu ir zinok tu zmogus unsure.gif Tai kol per daktarus eisiu, negaliu apseiti be tabletku doh.gif
P.S. Ar uzeina kam toks silpnumas nei ish shio nei ish to, kad prie zemes tiesiogine ta zodzio prasme traukia, net prakaitas ishmusha? Kartais atrodo, kad puse kuno silpnas, o kita puse ne. Aaaaaaaaaaa:((((((((
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 21:35)
Vakare, kai baigia veikti vaistai, uzeina visokie fiziniai jutimai keisti. Nu jomajo, tai ka dabar, kad gerai fizishkai jaustis, gerti raminancius?

Vegetacine distonija ir pasizymi tais ivairiais fiziniais gasdinanciais jutimais. Ir kas kiek laiko jie keiciasi. Tada galvoji, kad cia jau kita "mirtina" liga prasidejo (vel gauni streso doze), bet paaiskeja, kad vel tas pats. Ir man tie jutimai atsiranda dazniausiai atsigulus miegoti.Dar pradejus migti drebulys pradeda kresti, baisiai salta pasidaro. Dienom dazniau jauciu nerima. Ypac rytais.
Pasirodo,visos, susidurusios su tuo, turim pereiti per visus tuos tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 25 vasario 2008 - 21:05
As irgi tokia pati  blush2.gif  Tik, kai labai kazko bijau ir pergyvenu ir atrodo noretusi ishsiverkti, tada neina, atrodo lyg uzspaudzia ka.
Vakare, kai baigia veikti vaistai, uzeina visokie fiziniai jutimai keisti. Nu jomajo, tai ka dabar, kad gerai fizishkai jaustis, gerti raminancius? O gal tikrai kazkuo sergu, tik kai raminantys veikia, kazkaip uzslopina jutimus...Nu ir zinok tu zmogus  unsure.gif  Tai kol per daktarus eisiu, negaliu apseiti be tabletku  doh.gif
P.S. Ar uzeina kam toks silpnumas nei ish shio nei ish to, kad prie zemes tiesiogine ta zodzio prasme traukia, net prakaitas ishmusha? Kartais atrodo, kad puse kuno silpnas, o kita puse ne. Aaaaaaaaaaa:((((((((

zinai,jutimai jutimais..ale kokius nors tyrimus pasidaryk..apsiraminsi bent jau smile.gif
Atsakyti
del puses kuno silpnumo-sitas dalykas buna ir man...atrodo kad nuo juosmens kazkur taip tuscia viduj pasidaro,silpna.net nezinau kaip paaiskinti..atrodo pavalgai ir kazkaip toks nuo skrandzio silpnumas...issityriau cukru-norma.ir tikrai isitikinau kad cia viskas nuo veg.dist.turbut ir raumenys nusilpe-uz tai ir apima toks silpnumas...aisku galima ir issitirti..nors as tyriausi-nieko nerado.
Atsakyti

Man tai būna dažnai. Iš pradžių buvau išsigandusi, bet paskui kai padarė galvos tyrimą, tapo aišku, kad nieko ten baisaus nėra. Dabar jau pripratau prie to jausmo.
Atsakyti