Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(trude @ 2008 02 25, 00:30)
O kokius vaistukus dabar geri? ar čia tuos paildus?
g.gif

Ne as geriu ne tik papildus. Man israse xanax ir savo ruoztu geriu papildu truputi is Tianshi firmos. Jie turi tonizuojanciu savybiu. Siaip galetum pasieskoti ten papildu su Gingo medzio lapais kad butu, nes juos prie nerviniu simtomu visada israso.Ar vaika savo nesioji ant ranku? Nes man nuo to labai pasijuto ranku tirpimas ir nugaros skausmai, kai nustojau nesioti po truputi ir atlego. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 02 25, 08:58)
Rankos dazniausiai tirpsta nuo stuburo bedu,pagal tai,kurie pirstai nutirpe-galima spresti,kuri stuburo dalis slibuoja,na dazniausiai tai buna juosmenine arba kakline dalis. Na man taip yra..su tais tirpimais..

O man perkrate visa stubura ir praeita savaite pasake kad stuburo tokio taisyklingo seniai nera macius ir kad viskas gerai. O tirpsta tai liezuvis tai rankos tai kojos. Zodziu as atsiremiu tik i nervus. O jau kaip kojos sala atrodo kad pamesiu as jas kaip medines pasidaro. Bet pageriu antilipidines arbatos tikrai nebesala ir tu tirpimu po truputi maziau, bet neatmetu kad ir nuo raminamu maziau sau galva apkraunu tom mintim tai ir koncentracija mazesne i tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 25 vasario 2008 - 08:16
Na nezinau... Man ne siaip tirpsta, man dar kartais skauda tos rankos pirstu sanarius ir jie dega. Nors is isores ranka normali atrodo. Ta prasme sanariai nepatine ir neraudoni...Na zodziu x failas. Noriu greiciau ishsitirti, nes taip jau nebegaliu.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 25, 09:15)
Ne as geriu ne tik papildus. Man israse xanax ir  savo ruoztu geriu papildu truputi is Tianshi firmos.  Jie turi tonizuojanciu savybiu. Siaip galetum pasieskoti ten papildu su Gingo medzio lapais kad butu, nes juos prie nerviniu simtomu visada israso.Ar vaika savo nesioji ant ranku? Nes man nuo to labai pasijuto ranku tirpimas ir nugaros skausmai, kai nustojau nesioti po truputi ir atlego.  smile.gif
Papildyta:

Dabar jau retai nešioju, nes pradėjo vaikščioti, bet vistiek kartais tenka
Aš geriu ginkmedį su magniu, bet didelio poveikio nejaučiu, nors tiokriausia jų reikias ugerti tam tikrą kiekį, kad pasijustų g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 02 25, 09:15)
Dabar jau retai nešioju, nes pradėjo vaikščioti, bet vistiek kartais tenka
Aš geriu ginkmedį su magniu, bet didelio poveikio nejaučiu, nors tiokriausia jų reikias ugerti tam tikrą kiekį, kad pasijustų g.gif

Ginkmedzio poveikis pasireishkia po 2-3 men.. smile.gif As ir vartoju. Ir aplamai, dabar tiek visko vartoju, kad gal galiu ir pakenkti, nes neishmanau ka bedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 12:22)
Ginkmedzio poveikis pasireishkia po 2-3 men..  smile.gif  As ir vartoju. Ir aplamai, dabar tiek visko vartoju, kad gal galiu ir pakenkti, nes neishmanau ka bedaryti.

as ir ginkmedi pernai geriau apie 4 menesius
Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 11:19)
Na nezinau... Man ne siaip tirpsta, man dar kartais skauda tos rankos pirstu sanarius ir jie dega. Nors is isores ranka normali atrodo. Ta prasme sanariai nepatine ir neraudoni...Na zodziu x failas. Noriu greiciau ishsitirti, nes taip jau nebegaliu.

O kada kalci, cinka paskutini karta gerei? ir kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 25, 09:31)
as ir ginkmedi pernai geriau apie 4 menesius
Papildyta:

O kada kalci, cinka paskutini karta gerei? ir kiek laiko.

Na reguliariai kaip ir negeriau..Ar gali buti del to?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 23, 13:07)
jau galvojau kad tik as viena tokia nenormali...elektros kreciama.ir dar kaip pavalgau-kazkaip tokia buisena irgi nenormali pasidaro,kaip girta bunu.ar cia man vienai taip?

Ne viena, patikek smile.gif Musu daug tokiu...
Atsakyti
Na lyg ir daug tokiu. Bet kai gyvenime kazkuo panasiu skundziuosi, zmones sako prisigalvoji cia ligu, nesupranta nieks. Sako maziau galvok. Gal ir teisybe sako, bet kad ner taip paprasta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 13:38)
Na lyg ir daug tokiu. Bet kai gyvenime kazkuo panasiu skundziuosi, zmones sako prisigalvoji cia ligu, nesupranta nieks. Sako maziau galvok. Gal ir teisybe sako, bet kad ner taip paprasta.  g.gif

Žinau, kad nepaprasta, pati nuolat kankinuosi. kažkoks užburtas ratas doh.gif Blogai jaučiuosi, todėl nerimauju, o kuo daugiau nerimauju tuo blogiau jaučiuosi. Jei gerai jausčiausi tai ir nerimo nebūtų, ir taip sukasi ratukas doh.gif
Atsakyti
per nugara ir man eidavo bangos.pirma karta kaip pajauciau sita malonuma-tai net greitaja issikvieciau...aisku nieko nepasake konkreciai.tyriausi-nieko.problema raumenukai nusilpe...nugaroje..ir duoda tokius simptomus,atrodo nelaiko taves stuburas...
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 11:19)

Labai panasi busena yra buvus man su tuo tirpimu ranku. Buvau uzsienyje, padirbau sunkesni darba rankomis ir kad begaleciau nakti miegoti! Kaip pradejo tirpti viena ranka su didziuliu skausmu (lyg plesimas, lyg deginimas). Baisiausia stresa tada isgyvenau. Bet pamazu pamazu suradau tokia poza, kaip atsigulus tirpimas praeina. Na tada as maniau, kad man tai nuo stuburo. Jausdavau tada, kad yra kazkokia netvarka stuburo krutinineje dalyje. O dabar zinau, kad tai yra susije. Jauciu ir dabar aptirpusia vieno pirsto pagalvele. Bet pastoviai taip nebuna, dazniausiai naktimis.
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 02 25, 08:58)
Rankos dazniausiai tirpsta nuo stuburo bedu,pagal tai,kurie pirstai nutirpe-galima spresti,kuri stuburo dalis slibuoja,na dazniausiai tai buna juosmenine arba kakline dalis. Na man taip yra..su tais tirpimais..

Na...rankos tirpsta greiciau nuo krutinines dalies, as manau. juosmenines dalies visi skausmai ir tirpimai daugiausiai plinta i kojas, o kaklines - i galva. Nors...,jei yra problemu vienoj stuburo daly, tai bus ir kitose. Ziuriu visoms yra susije su stuburu... Reiskia tikrai tai yra susije doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 25, 14:37)
per nugara ir man eidavo bangos.pirma karta kaip pajauciau sita malonuma-tai net greitaja issikvieciau...aisku nieko nepasake konkreciai.tyriausi-nieko.problema raumenukai nusilpe...nugaroje..ir duoda tokius simptomus,atrodo nelaiko taves stuburas...

Va kaip idomiai - jus galit ivardinti per kur jums eina tos bangos... Nu as tikrai negaliu ivardinti, kur man eina. blush2.gif Jauciu tik, kad eina..., gal greiciau per raumenis... g.gif
Papildyta:
Ir per visus 8 metus joks gydytojas nera pasakes, kad pavartoti ginkmedi reiketu. As tik paskaitydavau, kad jis lyg ir atminciai gerinti... rolleyes.gif Tik is jusu suzinojau apie tai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 25 vasario 2008 - 14:44
[quote=Kirmelius,2008 02 25, 12:35]
Na reguliariai kaip ir negeriau..Ar gali buti del to?
Siaip kai tirpimai buna tai cinkas juos nuima, kadangi jis stiprina kapilarus. Dabar pasakysiu kaip man gydytoja paaiskino: kai mes esam sveiki tai mes nejauciam kapilairu savo, o kai nusilpsta nervine sistema tada kapiliarai duoda apie save zinoti ir butent jie dirgina tai. Ir man liepe cinka gerti kad nuimtu tirpima, kalci kad sustiprinti raumensi ir kaulus. Nu ir dar ten tokiu visokiu nuo nervu ir kraujotakai arbata.
Papildyta:
Siandien dar paskambinau savo mamai ir ta verkia, sako galva tirpsta nezinau kas darosi. Sedziu sako ir verkiu, taip kad mergaites mes labai jau isekintos to rudens kuris jau tesiasi puse metu
Atsakyti