QUOTE(trude @ 2008 02 25, 00:30)
Ne as geriu ne tik papildus. Man israse xanax ir savo ruoztu geriu papildu truputi is Tianshi firmos. Jie turi tonizuojanciu savybiu. Siaip galetum pasieskoti ten papildu su Gingo medzio lapais kad butu, nes juos prie nerviniu simtomu visada israso.Ar vaika savo nesioji ant ranku? Nes man nuo to labai pasijuto ranku tirpimas ir nugaros skausmai, kai nustojau nesioti po truputi ir atlego.
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 02 25, 08:58)
Rankos dazniausiai tirpsta nuo stuburo bedu,pagal tai,kurie pirstai nutirpe-galima spresti,kuri stuburo dalis slibuoja,na dazniausiai tai buna juosmenine arba kakline dalis. Na man taip yra..su tais tirpimais..
O man perkrate visa stubura ir praeita savaite pasake kad stuburo tokio taisyklingo seniai nera macius ir kad viskas gerai. O tirpsta tai liezuvis tai rankos tai kojos. Zodziu as atsiremiu tik i nervus. O jau kaip kojos sala atrodo kad pamesiu as jas kaip medines pasidaro. Bet pageriu antilipidines arbatos tikrai nebesala ir tu tirpimu po truputi maziau, bet neatmetu kad ir nuo raminamu maziau sau galva apkraunu tom mintim tai ir koncentracija mazesne i tai.