Labas visoms ir visiems:) Esu nauja cia. Visa gyvenima buvau jautri, daznai verkdavau ir t.t. Su amzium pradejo atsirasti visokiu nauju nesamoniu. Pavydziui karta nuo nervu ishmushe krutine, kakla ir rankas raudonom demem, ishsigandau nerealiai, bet po to tai pasidare kaip ir normalu
Nekalbu apie sirdies permushimus, ranku koju prakaitavima, drebuli ir t.t. Su kuo manau visos susidurete. Bet nesenai atsirado kazkas naujo. Is vakaro turejau susitikima, na nieko tokio svarbaus, tiesiog emociju daug, jaudulio. Grizus namo pasijutau labai silpnai, atsigulus pajutau kaip per stubura eina kazkokios bangos, o kojos silpnos silpnos. Kita ryta atsibudau su nutirpusia ranka. Na savaite nekereipiau demesio. Pradejo tripti peda. Kadangi ash dar ir hipochondrike, tai pradejau ziureti kas man gali buti. Aishku radau baisiu ligu (nenoriu mineti, ishkart shiurpas krecia). Na toliau reishkesi visokie simptomai, tokie kaip nevaldomas drebulys, pastovus saltis, ledines rankos kojos (ko anksciau labai retai budavo), raumenu spazmai ir t.t. Padare galvos MRI, viskas gerai. Na kadakgi nugaros nepadare, man neramu, simptomai laikosi. Silpnumas nerealus. Pastovus laukimas, nes esu ne Lt, o cia viskas labai letai tvarkoma. Tai turejau Lexotanilio, ikaliau. Po poros dienu, liko tik nutirpusi ranka. Pradejau mastyti, jei simptomus nueme Lexotanilis, ar viskas buvo tik mano galvoje. Ir dziugina ta mintis ir pasimetus esu. Nenoriu priprasti prie raminanciu tai negeriau shnd, jauciu vel negerumus. Itariu, kad padarius tyrimus, kokiu man reikia, kad isitikint ,kad nesergu, simptomai ishnyks. Kartu kirba baime, kad galiu ir sirgti. Vienu zodziu. Ar kam taip buvo? Jauciuos nenormali... Kaip sunku. Ir vis galvoju, kaip gali is niekur kilti tokie realus simptomai????? O kartu mastau, o gal tai tikra??? : (((((((((((((