Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 23, 13:07)
jau galvojau kad tik as viena tokia nenormali...elektros kreciama.ir dar kaip pavalgau-kazkaip tokia buisena irgi nenormali pasidaro,kaip girta bunu.ar cia man vienai taip?

Nepergyvenk,ne tau vienai tai būna.Tai rodo ,kad labai jautri nervo sistema,vienu žodžiu tau reikai nervopotologo konsultatijos,o veliau gal ir psihoterapeuto.
Atsakyti
QUOTE(ziuzeppe @ 2008 02 23, 00:03)
Na tai buvau siandien pas savo gydytoja, tiesa ejau del kitos priezasties, bet ji pasisodino mane, pamatavo kraujospudi buvo 90/50, tai pradejo klausinet kaip kas ir kodel... na nepasake jokios diagnozes, tik rekomendavo daugiau gert zalios arbatos, sportuot, aktyvinti veikla, bei israse lasiukus NOTA. na tai homeopatinis preparatas...gal stipriu man ir nereikia... ziuresim kaip cia viskas toliau klostysis....  smile.gif

as tos NOTOS isgeriau kokius 4 buteliuskus ir nieko. Labiau efektyvus buvo lietuviski lasiukai Neuromedas ar kazkaip panasiai
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 02 23, 14:37)
Nepergyvenk,ne tau vienai tai būna.Tai rodo ,kad labai jautri nervo sistema,vienu žodžiu tau reikai nervopotologo konsultatijos,o veliau gal ir psihoterapeuto.

O kaip su skydliauke?
Atsakyti
Aš jau antrą dieną jaučiuosi puikiai thumbup.gif Nežinau ar tam turi įtakos tai, kad negeriu kavos, ar kalcis- magnis, kurį vėl vartoju taip padeda.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 23, 14:56)
as tos NOTOS isgeriau kokius 4 buteliuskus ir nieko. Labiau efektyvus buvo lietuviski lasiukai Neuromedas ar kazkaip panasiai

o man tai patiko "Acosedum " lasiukai,jei teisingai uzrasiau,kazkaip is kart nuima ytampa..o Nota -tai geriu ir nejauciu poveikio,nors juos man neurologe rekomendavo..
Atsakyti
labutis,kaip jauciates?ne viena nerasote....as siandien jauciuosi tokia kaip slapiu maisu trenkta...o jus?
Atsakyti
Labas visoms ir visiems:) Esu nauja cia. Visa gyvenima buvau jautri, daznai verkdavau ir t.t. Su amzium pradejo atsirasti visokiu nauju nesamoniu. Pavydziui karta nuo nervu ishmushe krutine, kakla ir rankas raudonom demem, ishsigandau nerealiai, bet po to tai pasidare kaip ir normalu smile.gif Nekalbu apie sirdies permushimus, ranku koju prakaitavima, drebuli ir t.t. Su kuo manau visos susidurete. Bet nesenai atsirado kazkas naujo. Is vakaro turejau susitikima, na nieko tokio svarbaus, tiesiog emociju daug, jaudulio. Grizus namo pasijutau labai silpnai, atsigulus pajutau kaip per stubura eina kazkokios bangos, o kojos silpnos silpnos. Kita ryta atsibudau su nutirpusia ranka. Na savaite nekereipiau demesio. Pradejo tripti peda. Kadangi ash dar ir hipochondrike, tai pradejau ziureti kas man gali buti. Aishku radau baisiu ligu (nenoriu mineti, ishkart shiurpas krecia). Na toliau reishkesi visokie simptomai, tokie kaip nevaldomas drebulys, pastovus saltis, ledines rankos kojos (ko anksciau labai retai budavo), raumenu spazmai ir t.t. Padare galvos MRI, viskas gerai. Na kadakgi nugaros nepadare, man neramu, simptomai laikosi. Silpnumas nerealus. Pastovus laukimas, nes esu ne Lt, o cia viskas labai letai tvarkoma. Tai turejau Lexotanilio, ikaliau. Po poros dienu, liko tik nutirpusi ranka. Pradejau mastyti, jei simptomus nueme Lexotanilis, ar viskas buvo tik mano galvoje. Ir dziugina ta mintis ir pasimetus esu. Nenoriu priprasti prie raminanciu tai negeriau shnd, jauciu vel negerumus. Itariu, kad padarius tyrimus, kokiu man reikia, kad isitikint ,kad nesergu, simptomai ishnyks. Kartu kirba baime, kad galiu ir sirgti. Vienu zodziu. Ar kam taip buvo? Jauciuos nenormali... Kaip sunku. Ir vis galvoju, kaip gali is niekur kilti tokie realus simptomai????? O kartu mastau, o gal tai tikra??? : (((((((((((((
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 24, 23:17)
Labas visoms ir visiems:) Esu nauja cia. Visa gyvenima buvau jautri, daznai verkdavau ir t.t. Su amzium pradejo atsirasti visokiu nauju nesamoniu. Pavydziui karta nuo nervu ishmushe krutine, kakla ir rankas raudonom demem, ishsigandau nerealiai, bet po to tai pasidare kaip ir normalu smile.gif Nekalbu apie sirdies permushimus, ranku koju prakaitavima, drebuli ir t.t. Su kuo manau visos susidurete. Bet nesenai atsirado kazkas naujo. Is vakaro turejau susitikima, na nieko tokio svarbaus, tiesiog emociju daug, jaudulio. Grizus namo pasijutau labai silpnai, atsigulus pajutau kaip per stubura eina kazkokios bangos, o kojos silpnos silpnos. Kita ryta atsibudau su nutirpusia ranka. Na savaite nekereipiau demesio. Pradejo tripti peda. Kadangi ash dar ir hipochondrike, tai pradejau ziureti kas man gali buti. Aishku radau baisiu ligu (nenoriu mineti, ishkart shiurpas krecia). Na toliau reishkesi visokie simptomai, tokie kaip nevaldomas drebulys, pastovus saltis, ledines rankos kojos (ko anksciau labai retai budavo), raumenu spazmai ir t.t. Padare galvos MRI, viskas gerai. Na kadakgi nugaros nepadare, man neramu, simptomai laikosi. Silpnumas nerealus. Pastovus laukimas, nes esu ne Lt, o cia viskas labai letai tvarkoma. Tai turejau Lexotanilio, ikaliau. Po poros dienu, liko tik nutirpusi ranka.

Sveika, situacija pažįstama lotuliukas.gif Gali būt, kad tau nieko ir neras
rolleyes.gif Jei raminami vaistai nuemė simptomus reiškias viskas nerviškai.

Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 24, 22:31)
labutis,kaip jauciates?ne viena nerasote....as siandien jauciuosi tokia kaip slapiu maisu trenkta...o jus?

Šiandien mane pykino blink.gif Skaudėjo galvą, svaigo, paskui pardėjo pykint. bet po biški parėjo. ir atrodo nieko tokio nevalgiau g.gif

Vėl nerimas užėjo verysad.gif paskutiniu metu bijau nakties, nes vakarais jaučiu nerimą. matyt man reiks tikrai eit pas psiciatrą, nes nebenoriu taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 24 vasario 2008 - 23:09
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 24, 23:17)
Labas visoms ir visiems:) Esu nauja cia. Visa gyvenima buvau jautri, daznai verkdavau ir t.t. Su amzium pradejo atsirasti visokiu nauju nesamoniu. Pavydziui karta nuo nervu ishmushe krutine, kakla ir rankas raudonom demem, ishsigandau nerealiai, bet po to tai pasidare kaip ir normalu smile.gif Nekalbu apie sirdies permushimus, ranku koju prakaitavima, drebuli ir t.t. Su kuo manau visos susidurete. Bet nesenai atsirado kazkas naujo. Is vakaro turejau susitikima, na nieko tokio svarbaus, tiesiog emociju daug, jaudulio. Grizus namo pasijutau labai silpnai, atsigulus pajutau kaip per stubura eina kazkokios bangos, o kojos silpnos silpnos. Kita ryta atsibudau su nutirpusia ranka. Na savaite nekereipiau demesio. Pradejo tripti peda. Kadangi ash dar ir hipochondrike, tai pradejau ziureti kas man gali buti. Aishku radau baisiu ligu (nenoriu mineti, ishkart shiurpas krecia). Na toliau reishkesi visokie simptomai, tokie kaip nevaldomas drebulys, pastovus saltis, ledines rankos kojos (ko anksciau labai retai budavo), raumenu spazmai ir t.t. Padare galvos MRI, viskas gerai. Na kadakgi nugaros nepadare, man neramu, simptomai laikosi. Silpnumas nerealus. Pastovus laukimas, nes esu ne Lt, o cia viskas labai letai tvarkoma. Tai turejau Lexotanilio, ikaliau. Po poros dienu, liko tik nutirpusi ranka. Pradejau mastyti, jei simptomus nueme Lexotanilis, ar viskas buvo tik mano galvoje. Ir dziugina ta mintis ir  pasimetus esu. Nenoriu priprasti prie raminanciu tai negeriau shnd, jauciu vel negerumus. Itariu, kad padarius tyrimus, kokiu man reikia, kad isitikint ,kad nesergu, simptomai ishnyks. Kartu kirba baime, kad galiu ir sirgti. Vienu zodziu. Ar kam taip buvo? Jauciuos nenormali... Kaip sunku. Ir vis galvoju, kaip gali is niekur kilti tokie realus simptomai????? O kartu mastau, o gal tai tikra??? : (((((((((((((

Labas
Pradek save raminti nes tie visi tirpimai ir pas mane yra, laimei ne nugaroj nes jau ka nugarai tai turiu pratima gera is jogos kuris visa nuovargi nuima.
as dabar mandra galiu patarineti aju kokia antra diena geriau jauciuosi ir namus tavrkytis pradejau ir linksmesne truputeli. Nes man tie vaistai tas visas fobijas pamazina (as taip speju)
Viskas nuo nervu ir juos reikia nuo pradziu gydyti, gal turi kokiu zoliniu preperatu, bet juos reikia ilga laika gerti. Nes su nervais neislauksi nieko geriau jau kas ten pas tave uzsienyje yra, ka gali isigyti.

VISKAS BUS GERAI, BALIONAS TAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 25, 00:26)
Labas

as dabar mandra galiu patarineti aju kokia antra diena geriau jauciuosi ir namus tavrkytis pradejau ir linksmesne truputeli. Nes man tie vaistai tas visas fobijas pamazina (as taip speju)

O kokius vaistukus dabar geri? ar čia tuos paildus?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 24, 21:26)
Labas
Pradek save raminti nes tie visi tirpimai ir pas mane yra, laimei ne nugaroj nes jau ka nugarai tai turiu pratima gera is jogos kuris visa nuovargi nuima.
Viskas nuo nervu ir juos reikia nuo pradziu gydyti, gal turi kokiu zoliniu preperatu, bet juos reikia ilga laika gerti. Nes su nervais neislauksi nieko geriau jau kas ten pas tave uzsienyje yra, ka gali isigyti.

Aciu! smile.gif O kiek laiko tau trunka tie tirpimai? Man jau kaires rankos pirshtai nutirpe 3cia savaite, ilgokai sakyciau ir tai kelia nerima. Ar ir tau taip ilgai? Nugara man netirpsta:) Tiesiog norejau, kad stubura patikrintu. Na turiu jonazoliu arbatos, bet kad jokio poveikio ilgai ir Lexotanilio..Kurio nelabai noriu pradeti reguliariai vartoti. Nu vieni nervai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 25, 00:56)
Aciu!  smile.gif  O kiek laiko tau trunka tie tirpimai? Man jau kaires rankos pirshtai nutirpe 3cia savaite, ilgokai sakyciau ir tai kelia nerima. Ar ir tau taip ilgai? Nugara man netirpsta:) Tiesiog norejau, kad stubura patikrintu. Na turiu jonazoliu arbatos, bet kad jokio poveikio ilgai ir Lexotanilio..Kurio nelabai noriu pradeti reguliariai vartoti. Nu vieni nervai.  verysad.gif

Rankos dazniausiai tirpsta nuo stuburo bedu,pagal tai,kurie pirstai nutirpe-galima spresti,kuri stuburo dalis slibuoja,na dazniausiai tai buna juosmenine arba kakline dalis. Na man taip yra..su tais tirpimais..
Atsakyti