Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(husmor @ 2008 02 22, 16:03)
bet toks spaudimas juk dar puse velnio,nelabai pakiles..ale va jauciai ....man tankiai per stresa buna toks spaudimas

Vakar nebuvo jokio streso, normali eiline diena, o ir jauciausi labai gerai. Skirtumas tik tas, kad dariau iskrovos diena ir vakare isgeriau ta kalci-magni-cinka. blush2.gif Man tai auksciausias spaudimas, koks tik yra buves.
Siandien veziau uosvi i ligonine. Jei iki siol dar kazkiek pateisindavau musu medikus, tai nuo siandien... schmoll.gif blush2.gif Susidariau toki ispudi, kad visi po to menulio uztemimo isejo is proto. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 22 vasario 2008 - 15:43
QUOTE(Mind @ 2008 02 22, 16:39)
Vakar nebuvo jokio streso, normali eiline diena, o ir jauciausi labai gerai. Skirtumas tik tas, kad dariau iskrovos diena ir vakare isgeriau ta kalci-magni-cinka. blush2.gif
Siandien veziau uosvi i ligonine. Jei iki siol dar kazkiek pateisindavau musu medikus, tai nuo siandien... schmoll.gif  blush2.gif

tai va,vadinasi negalima gert vakare visus papildus,o dar jei nevalgius.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 22, 16:42)
tai va,vadinasi negalima gert vakare visus papildus,o dar jei nevalgius.. schmoll.gif

Valgius, nes nuo 17.30 jau buvo galima valgyti. O be to ant tu papildu parasyta, kad geriau vartoti antroje dienos puseje.
Atsakyti
Man gydytoja magni rekomendavo gerti pries nakti,sake tada jis geriausiai isisavinamas.
O del gydytoju tai jie visada kaip po menulio uztemimu.Va man paskutiniu metu daznai tenka lankytis veterinarijoj nes suniukas apsirgo tai ten gydytojai ir seseles tai nors prie zaizdos dek,ir su suniu pasilaizo ir kaip miegojo ir kaip kakojo visada su gerom emocijom,ko nepasakyciau apie zmoniu poliklinikas net ir privaciose gydytojai susirauke,visada nepatenkinti(aisku visada buna isimciu)
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 02 22, 16:55)
Man gydytoja magni rekomendavo gerti pries nakti,sake tada jis geriausiai isisavinamas.
O del gydytoju tai jie visada kaip po menulio uztemimu.Va man paskutiniu metu daznai tenka lankytis veterinarijoj nes suniukas apsirgo tai ten gydytojai ir seseles tai nors prie zaizdos dek,ir su suniu pasilaizo ir kaip miegojo ir kaip kakojo visada su gerom emocijom,ko nepasakyciau apie zmoniu poliklinikas net ir privaciose gydytojai susirauke,visada nepatenkinti(aisku visada buna isimciu)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Yra net anegdotas apie tai, kad veterinoriais eina dirbt žmonės, kurie myli gyvūnus, o gydytojais eina tie - kurie domisi medicina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 22, 09:38)
...Dar man pasakykit is savo patirties, ar yra kam nors kad kalba striktu nuo per didelio dirglumo. Arba tokia baime kalbeti atsiranda atrodo kad liezuvis susipins  4u.gif

man akis trukciot pradeda tokiu atveju
Atsakyti
Na tai buvau siandien pas savo gydytoja, tiesa ejau del kitos priezasties, bet ji pasisodino mane, pamatavo kraujospudi buvo 90/50, tai pradejo klausinet kaip kas ir kodel... na nepasake jokios diagnozes, tik rekomendavo daugiau gert zalios arbatos, sportuot, aktyvinti veikla, bei israse lasiukus NOTA. na tai homeopatinis preparatas...gal stipriu man ir nereikia... ziuresim kaip cia viskas toliau klostysis.... smile.gif
Atsakyti
Tik negerk žaliosios arbatos vakare. Nemiga garantuota.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 02 23, 00:40)
Tik negerk žaliosios arbatos vakare. Nemiga garantuota.

Tikrai ? Va sito tai nezinojau. blush2.gif
Atsakyti
labutis.zalia arbata turi daugiau kofeino nei kava,todel nerekomenduojama gerti vakare.as irgi vakar buvau pas savo seimos gydytoja.buvau davus kraujo,turejo buti atsakymai.kazkaip nervinausi.bet pasirodo be reikalo.cukrus-norma,cholesterolis-norma,kepenu fermentai-norma,inkstai gerai,truputeli kalis ant ribos.ir apsiraminau,ir ne.tai kodel po velniu man taip negera.....?raumenys atrodo kaista,juos skauda,o dar ir is tos ''puokstes'' ir visu raumenu virpejimas prisidejo.net miegoti negaliu,atrodo kad elektra krecia. verysad.gif masazistas sako kad gerciau raumenis atpalaiduojancius,priesuzdegiminius vaistus,kad nuimtu didziule raumenu itampa.sako raumenu uzdegimo kraujas ir nerodo....ai tiesa-cerektyvinis baltymas kuris rodo uzdegimus-norma.tai va.pasibedavojau.....pradejau gerti mielostana,nes kazkaip xanaxas man nelabai nuima to virpejimo.norejau paklausti ar jums kuriai buna tas raumenu virpejimas?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 23, 12:34)
labutis.zalia arbata turi daugiau kofeino nei kava,todel nerekomenduojama gerti vakare.as irgi vakar buvau pas savo seimos gydytoja.buvau davus kraujo,turejo buti atsakymai.kazkaip nervinausi.bet pasirodo be reikalo.cukrus-norma,cholesterolis-norma,kepenu fermentai-norma,inkstai gerai,truputeli kalis ant ribos.ir apsiraminau,ir ne.tai kodel po velniu man taip negera.....?raumenys atrodo kaista,juos skauda,o dar ir is tos ''puokstes'' ir visu raumenu virpejimas prisidejo.net miegoti negaliu,atrodo kad elektra krecia. verysad.gif masazistas sako kad gerciau raumenis atpalaiduojancius,priesuzdegiminius vaistus,kad nuimtu didziule raumenu itampa.sako raumenu uzdegimo kraujas ir nerodo....ai tiesa-cerektyvinis baltymas kuris rodo uzdegimus-norma.tai va.pasibedavojau.....pradejau gerti mielostana,nes kazkaip xanaxas man nelabai nuima to virpejimo.norejau paklausti ar jums kuriai buna tas raumenu virpejimas?

O, tikrai būna, ir dar kaip. Tas jausmas baisiai nemalonus
schmoll.gif
man tai buvo dar raumenų tikai unsure.gif tai vienoj tai kitoj vietoj. dabar liko akis, patampo, taip nemaloniai verysad.gif
Atsakyti
jau galvojau kad tik as viena tokia nenormali...elektros kreciama.ir dar kaip pavalgau-kazkaip tokia buisena irgi nenormali pasidaro,kaip girta bunu.ar cia man vienai taip?
Atsakyti