Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(ameja @ 2008 02 21, 15:47)
As irgi geriu Kalcis+Cinkas+Magnisi. Kai pradejau gerti, po kokiu 5 dienu dingo galvos svaigimas ir uzimas (gal  sutapimas)

Na pagal tai, ka apie juos raso, tai cia stebuklas turetu ivykti. 4u.gif Labai to noreciau. blush2.gif Va pageriu situ papildu ir viskas tvarkoj! thumbup.gif
Gal ne sutapimas, gal tau siu medziagu ir truko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 21 vasario 2008 - 15:00
laba diena,mergaites 4u.gif pasiskaiciau ..ir as ryt nusipirksiu ta magny su cinku. ,maz pades ir mano nervu sistemai. Mano kompas vakar virusa buvo pasigaves,tai isnesiau taisyt..tai biski liudna be jo man buvo,lyg kazko seimoj truktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 21, 15:58)
Na pagal tai, ka apie juos raso, tai cia stebuklas turetu ivykti.  4u.gif  Labai to noreciau. blush2.gif  Va pageriu situ papildu ir viskas tvarkoj!  thumbup.gif
Gal ne sutapimas, gal tau siu medziagu ir truko... g.gif

O jei ne paslaptis kiek mokėjai ir kokio dydžio pakuotė?
Atsakyti
o as siandien visa diena,kaip prisisupus ant karuseliu buciau..mano vestibiuliarinis aparatas visai neveikia...nesuprantu,kaip greiciau jy atstatyt ? g.gif
Atsakyti
Labas. Šiandien jaučiausi beveik puikiai. Negėriau kavos. Pastebėjau, kad ji kartais pablogina mano savijautą.
Beje aš kalcį- magnį gėriau ne vaistinėje pirktą (ne sintetinį), o pagamintą natūraliu pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 02 21, 18:07)
O jei ne paslaptis kiek mokėjai ir kokio dydžio pakuotė?

Pakuote didele - 100 tableciu buteliukas. I diena geriama po 1. Siandien buvo akcija, tai mokejau 21. As nezinau iki kada ta akcija. Siaip tai jis atrodo 24 kainuoja. Pirkau Euro vaistinej. Gamtos namu produktas. Etikete zalsva ir gelsva.
Papildyta:
O man spaudimas kazkodel pakilo, nors iprastai buna normalus.
Papildyta:
QUOTE(nireglina @ 2008 02 21, 21:34)
Beje aš kalcį- magnį gėriau ne vaistinėje pirktą (ne sintetinį), o pagamintą natūraliu pagrindu.

O kur ta naturalu reikia rast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 02 21, 21:34)
Labas. Šiandien jaučiausi beveik puikiai. Negėriau kavos. Pastebėjau, kad ji kartais pablogina mano savijautą.

Kai as skaiciau apie dieta tokiu vegetoniku,tai tikrai reik maziau kavos gert ir dar mesos nevalgyt,ypatingai rukytu gaminiu,na maistas lengvas turi but,gal taip ir svoris nukristu truputy..man to reiktu ..
Atsakyti
Sveikos merginos,perskaiciusi jusu paskutines zinutes prisiminiau save pries du metus verysad.gif Kokiu papildu as tik negeriau ir magne B6 ir neurozana ir omega3 ir vitaminus B leidausi,o kaip bloga taip bloga verysad.gif negaledavau net su vyru iseit papietaut:sukdavosi galva, pykindavo tik galvodavau: greiciau namo!
Visa tai dingo po psichiatrijos ir antidepresantu.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 21, 21:47)
Kai as skaiciau apie dieta tokiu vegetoniku,tai tikrai reik maziau kavos gert ir dar mesos nevalgyt,ypatingai rukytu gaminiu,na maistas lengvas turi but,gal taip ir svoris nukristu truputy..man to reiktu ..

Jo...As kava ypatingai jausdavau, nors ja gerdavau labai retai. O dabar jau daug metu isvis negeriu. Kartais geriu miezine is Maximos balinta.
O tas svoris... blush2.gif Kai nuotaika gera, tai galiu ir mytyba pasireguliuoti, o, kai prasta - viskas dzin ir ryju apsiputodama. Tik ne mesa ir rukytus gaminius, o saldumynus, vaisiu daug - viska, kas skanu. Kiek matau, tiek valgau. doh.gif Nesusitvarkau su savo psichologija. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. priskaiciau daug jusu istoriju, nors ir zinau kad sau ligu ieskot nevalia..bet deja, kitaip nepavyksta. Esu 21 metų, ir jau antras mėnuo nerandu ramybės. Pradėjo šalt galūnės, širdies spaudimas, nemiga kankint, kažkoks nepaaiškinamas nerimas, dažnas verkimas, pažemėjęs kraujo spaudimas... Vis ieškojau priežasčių, pasidariau skydliaukės tyrimus - viskas tavrkoj, kraujas tvarkoj, net galvojau kad visa tai nuo KT, konsultavaus su ginekologe, nutraukiau jas vartot- o rezultatas vis tas pats... unsure.gif tai, ir radau jusu pokalbius, is kuriu suprantu, kad gali ir mano priežastis būti - nervų sistemos sutrikimas... nors atrodo didelių stresų nepatyriau, esu tik studentė, bet matyt, be kitų pagalbos neišsisuksiu... verysad.gif Tik va nežinau nuo ko pradėt, viena kuo esu tikra, kad mano gydytoja pasakys, kad čia stresas ir nieko iš to naudos nebus...galvoju gal bandyt pas neurologą eit? kad ir į kokį northway? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 21, 20:44)
O kur ta naturalu reikia rast? blush2.gif

Aš pirkau Amway firmos. Labai brangu, bet kadangi jutau poveikį, dabar nusipirkau dar vieną pakuotę. Gėriau šios firmos ir multivitaminus. Nieko gero.
QUOTE(husmor @ 2008 02 21, 20:47)

Aš mėsos nevalgau. Iš pradžių išties pasijutau geriau, o po kiek laiko vėl grįžo galvos svaigimas. Gal artėjantis pavasaris taip veikia g.gif Sakoma, kad ligos paūmėja pavasarį ir rudenį.
Atsakyti
As vakar buvau pas savo seimos gydytoja. Kai tik pradejom kalbeti tai apsiverkiau is karto, jinai man aiskina kaip elgtis ir pan kad turiu dziaugtis gyvenimu. As visa tai suprantu bet kaip man save priversti. Nu zodziu nepasijutau nesuprasta, tai jinai man pasiule pas psichologa apsilankyti ir pagerti xanax. Bet kad pas psichologa nueiti tai taip atsargiai pasiule, paskui pagalvojau kad ko gero jos ivarios reakcijos sulaukia davusios pcientui toki pasiulyma. Sako daznai zmogui uztenka 1 karto apsilankyti, bet galvoju kaip cia sitiek metu problemos ir 1 karto uztenka. Taip sau pagalvojau gal ten i kaili gerai ikrecia kad antro karto nebereikia blush2.gif

Dar man pasakykit is savo patirties, ar yra kam nors kad kalba striktu nuo per didelio dirglumo. Arba tokia baime kalbeti atsiranda atrodo kad liezuvis susipins 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 22 vasario 2008 - 08:40