QUOTE(augjogx @ 2008 02 20, 15:07)
Bet kai as to xsanax geriu jau 3-ia diena is eiles irgi nieko gero manau. Man seimos gyd buvo liepus pagerti be perstojo 1 menesi ji, bet as negeriau nes galvoju tai kaip cia gausis jei as ji gersiu ir mesiu po men. Bet gal ir be reikalo.
Jei jau jauti, kad kasdien tau jo reikia, tai aisku, kad jau reikalingas gydymas. Jei liepe gydytoja gert menesi, tai ir pagerk. Tik nenutrauk staigiai. Po menesio pamatysi - pagerejo nors kiek, ar ne. Jei jausi, kad ne - nueisi pas gydytoja vel, kad testu gydyma.
O man va naujas gydytojas israse vaistu 15 dienu. Suvartojau. Ir ka..? O gi visai nieko... Jei pabloges, eisiu vel.
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 02 20, 15:54)
man tyre akiplocius,as dorai net nezinau kas tas yra. Ta gydytoja tokia senyvo amziaus paziurejo, sako kaip ir blogo nieko nematau. bet tegul tavo neurologe geriau ziuri. Nu va toks atsakymas nei sis nei tas. Tik sako jei jau kas galvoj butu tai tas plotas butu juodas o pas mane balta visur beveik.
Ir nueik pas neurologa, tegul istiria - cia ne juokas. O kai nieko neras, tada zinosi, kad cia vegetodistonija taip daro.