Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

nu mergaites jei jau mano akys sveikos sian bus tai as leksiu kreiptis pas naervu gydytoja nes as irgi geriu vaistu nuo visu galu, o pagerejimo jokio. Tik panika dideja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 20 vasario 2008 - 09:25
Man vaistus israse seimos gydytoja-l.turiu puikia,gali pusmeti rasyti kompensuojamus be psichoneurologo konsult.( ne neurologo)
Atsakyti
Tai man pirmiausia reikia lekti pas seimos gydytoja vadinas, man jau baisu pas ja eiti nes as pastoviai kokio siuntimo noriu. Ne tas tai tas skauda. Sakys nu jau ta tai vel ka nors sugalvoja. Bet jinai man idomiai pernai parase xnanax ir sako kai blogai bus isgerk. Jokio kazkokio regiliarumo. Isgerk ir tiek, juk cia rimti vaistai man rodos ne siaip sau. Tai as ju negeriau, bet dabar kai jau visai prastai buna isgeriu puse tabletes. Bet vistiek norisi kazkaip protingai su tokiais vaistais elgtis.
Atsakyti
Geriau ir as xanax,jie raminantys,turintys lengva antidepresini poveiki-man
nepadejo,nors geriau reguliariai.Po to kartu su antidepresantais geriau.

Antidepresantai pradeda veikti mazdaug po 3 savaiciu,tada mazinau xanax,kol

visai nutraukiau,nes "suveike"antidepresanatai,susitvarke miegas ir t.t

Tik jei israsys,gerkite antidepr.maziausiai puse metu(sake gydytoja),esant laikinam pagerejimui nenutraukite,nes sugris liga dar sunkesne forma
Atsakyti
augjogx-garantuoju kad tau su akytemis bus viskas gerai...as tikrinausi akiu dugna,akiploti-3 kartus.nieko nerasdavo.tik budavo akispudis padidejes,ir asaru trukdavo akyse.o akispudis padideja manau nuo bendros raumenu itampos sprande,nugaroj....
Atsakyti
oi kaip aciu uz paguodziancius zodzius, nes neturiu kam pasiskusti. namuose tai neisiduodu kad man taip blogai. Bandau tvarkytis su viskuom viena ir neparodyti ir myleti ir vaikus ir vyra taip kaip visad. Ne maziau o tik daugiau.

Nu o dabar lekiu pas gydytoja akiu
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 20, 11:11)
Tai man pirmiausia reikia lekti pas seimos gydytoja vadinas, man jau baisu pas ja eiti nes as pastoviai kokio siuntimo noriu. Ne tas tai tas skauda. Sakys nu jau ta tai vel ka nors sugalvoja. Bet jinai man idomiai pernai parase xnanax ir sako kai blogai bus isgerk. Jokio kazkokio regiliarumo. Isgerk ir tiek, juk cia rimti vaistai man rodos ne siaip sau. Tai as ju negeriau, bet dabar kai jau visai prastai buna isgeriu puse tabletes. Bet vistiek norisi kazkaip protingai su tokiais vaistais elgtis.

Buvo toks laikotarpis, kai geriau vien Xanaxa, ir buvo toks, kada man ji skyre, kaip pagalbine priemone prie antidepresantu, esant didesniam stresui, susierzinimui. Taip kad retkarciais po pusele tableteles gali mestelt, nieko nenutiks. Va, kai reguliariai vartoji - kasdien, tada jau reikia laipsniskai mazinti doze.
Atsakyti
Labas. Nebesuprantu kas man darosi. Kuo toliau, tuo blogiau. Šiandien aš vėl be sveikatos, o vaiką reikia pas masažistę vežti doh.gif Nebegaliu kentėti. Matyt pribrendo laikas eiti pas gydytoją. Pas ką eiti? Psichiatrą- psichoterapeutą ar neurologą?
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 02 20, 14:36)
Labas. Nebesuprantu kas man darosi. Kuo toliau, tuo blogiau. Šiandien aš vėl be sveikatos, o vaiką reikia pas masažistę vežti doh.gif Nebegaliu kentėti. Matyt pribrendo laikas eiti pas gydytoją. Pas ką eiti? Psichiatrą- psichoterapeutą ar neurologą?

Neurologas cia nei prie ko. Psichiatras reikalingas. Nors...neatsimenu, ka tu pries tai rasei, palauk paskaitysiu... smile.gif
Nu jooo... pas psichiatra reikia eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 20 vasario 2008 - 13:43
QUOTE(Mind @ 2008 02 20, 14:16)
Buvo toks laikotarpis, kai geriau vien Xanaxa, ir buvo toks, kada man ji skyre, kaip pagalbine priemone prie antidepresantu, esant didesniam stresui, susierzinimui. Taip kad retkarciais po pusele tableteles gali mestelt, nieko nenutiks. Va, kai reguliariai vartoji - kasdien, tada jau reikia laipsniskai mazinti doze.

Bet kai as to xsanax geriu jau 3-ia diena is eiles irgi nieko gero manau. Man seimos gyd buvo liepus pagerti be perstojo 1 menesi ji, bet as negeriau nes galvoju tai kaip cia gausis jei as ji gersiu ir mesiu po men. Bet gal ir be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 20, 11:39)
oi kaip aciu uz paguodziancius zodzius, nes neturiu kam pasiskusti. namuose tai neisiduodu kad man taip blogai. Bandau tvarkytis su viskuom viena ir neparodyti ir myleti ir vaikus ir vyra taip kaip visad. Ne maziau o tik daugiau.

Nu o dabar lekiu pas gydytoja akiu

labas, ką tau pasakė akių gydytojas? Tikriausia nieko rimto?
Atsakyti
man tyre akiplocius,as dorai net nezinau kas tas yra. Ta gydytoja tokia senyvo amziaus paziurejo, sako kaip ir blogo nieko nematau. bet tegul tavo neurologe geriau ziuri. Nu va toks atsakymas nei sis nei tas. Tik sako jei jau kas galvoj butu tai tas plotas butu juodas o pas mane balta visur beveik.
Atsakyti