Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(trude @ 2008 02 19, 21:47)
Nu žinok visiškai taip kaip tu ir sakai skauda ir man. Man ir iš kairės pusės labiau tempia maudžia po mentim. Man tai dar ir širdies ar šonkaulių srityje skauda  verysad.gif sakė, kad tai tarpšonkaulinių nervų uždegimas, tačiau ilgai man jis nepraeina g.gif

Man irgi sirdies plote skauda. Galvojau, gal kokius tyrimus,del stuburo padaryti, nu tipo magnetini, bet vyras neleidzia. Sako greiciau mirsiu nuo to spinduliavimo, negu nuo vegetodistonijos. O jau dariausi ir magnetini(galvos) ir 5 rentgenus ir tai per du menesius. Taip ir galvojau (po galvos tomografijos), kad apsiraminsiu savaitei, kol vel kas nesuskaudes. Dabar uzvalde vel nerimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ameja @ 2008 02 19, 22:05)
Man irgi sirdies plote skauda.  Galvojau, gal kokius tyrimus,del stuburo padaryti, nu tipo magnetini, bet vyras neleidzia. Sako greiciau mirsiu nuo to spinduliavimo, negu nuo vegetodistonijos. O jau dariausi ir magnetini(galvos) ir 5 rentgenus ir tai per du menesius. Taip ir galvojau (po galvos tomografijos), kad apsiraminsiu savaitei, kol vel kas nesuskaudes. Dabar uzvalde vel nerimas. doh.gif

Šiaip magnetinis rezonansas sako nekenkia, o tomografas kenksmingas g.gif
su tais tyrimais aš ir net nežinau. Stuburą toje vietoje tik rengenu švietė man, rado osteohondrozę, daugiau nieko nedarė. Sako tai nuo to ir skauda, nu žodžiu aš ir dėl to nerimavau. bet dabar kažkaip lyg apsiraminau, gal tikrai viskas praeitų jei biški nervų sistema pasitaisytų g.gif
Šiaip tai ir, tyrimai ir tyrimai, nors kiek ramiau galėtų būt doh.gif Bet trumpam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 19 vasario 2008 - 21:24
QUOTE(augjogx @ 2008 02 19, 20:05)
o tai jus geriat kokius vaistus ar ne? Nes as jau sakiau eisiu pas gydytoja nes nebegaliu eksperimentuoti.

Šiuo metu negeriu, nes jau daug metų vegetodistonija ramiai tūnojo ir tik prieš kelis mėnesius vėl išlindo. Dar kenčiu, nes nenoriu chemijos. Bandysiu kitus būdus.
Šiandien man labai bloga diena. Vakarop dar ir širdį ėmė durti. Kas čia per diena... Gal koks mėnulis ar elektromagnetinis laukas veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt! mirksiukas.gif Nes ir man negera diena buvo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 02 19, 22:21)
Šiaip magnetinis rezonansas sako nekenkia, o tomografas kenksmingas g.gif
su tais tyrimais aš ir net nežinau. Stuburą toje vietoje tik rengenu švietė man, rado osteohondrozę, daugiau nieko nedarė. Sako tai nuo to ir skauda, nu žodžiu aš ir dėl to nerimavau. bet dabar kažkaip lyg apsiraminau, gal tikrai viskas praeitų jei biški nervų sistema pasitaisytų g.gif
Šiaip tai ir, tyrimai ir tyrimai, nors kiek ramiau galėtų būt  doh.gif Bet trumpam...

Po tomografo tyrimo-butinas poros menesiu tarpas,nes ziauriai kenkia,ir be to jis nerodo visu bedu,tai jei jau panika pjauna-tai daryciau peciu srities magneta,jei jau galva tyreisi,tai reik zemyn...smile.gif
O man tai sake,kad nugaros skausmai betarpiskai susije su nervu sistema,atseit nusiramink-ir skausmai praeis....
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
o as siandien einu tirtis akiu dugna su visasi akiplociais, jau mane nuo pacio ryto stresas apemes ziauriai. Net akyse tamsu viskas liejasi vos valdytis eina. Nes prisigalvojau baisiausiu dalyku ir nesusitariu su savim. Jei su akim bus norma tai sakiau jau eisiu pas nervu gydytoja, nes jau kitaip neina cia man. Kuo daugiau nervuojuos tuo labiau liezuvis stringa atrodo kad kalba paralyziuoja
Atsakyti
Galiu is savo karcios patirties pasakyti,kad paciai atpazinti depresija l.sunku.
Sirgau 2 kartus,gincijausi su gydytojais,ieskojau kitu ligu,bet...
Pozymiai abu kartus visiskai skirtingi,dabar baigiau gerti antidepresantus(geriau puse metu),jauciuosi zmogumi,o buvo taip prastai...
Atsakyti
QUOTE(Gineta2 @ 2008 02 20, 09:25)
Galiu is savo karcios patirties pasakyti,kad paciai atpazinti depresija l.sunku.
Sirgau 2 kartus,gincijausi su gydytojais,ieskojau kitu ligu,bet...
Pozymiai abu kartus visiskai skirtingi,dabar baigiau gerti antidepresantus(geriau puse metu),jauciuosi zmogumi,o buvo taip prastai...

Tai kai visi organai pradeda eiti is vietos ir kai pradedi ieskoti ligu is visu pusiu, tai cia irgi depresijos pozymiai? kaip manai? verysad.gif
Atsakyti
Dieve, kai pagalvoji, kiek daug taip besikankinanciu zmoniu! doh.gif Bet, kaip pastebejau visoms vegetodistonija eina drauge su stuburo ligomis.
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 02 20, 09:33)
Tai kai visi organai pradeda eiti is vietos ir kai pradedi ieskoti ligu is visu pusiu, tai cia irgi depresijos pozymiai? kaip manai?  verysad.gif

Nebutinai, bet dazniausiai taip.
Atsakyti
Butent.Pirma karta man visiskai sutriko virskinimas,viska isvemdavau(tai tesesi
puse metu)Po 10metu visiskai kiti pozymiai:tirpo rankos,kojos,spaudimas sokinejo,

jauciausi baisiai-gydytojai ske,kad vegetacine distonija,bet prirase antidepresantus

,aciu dievui,nes kiti gasdino,kad jie baisiai nesveika,bet,pagalvokit,be ju buciau nusibaigusi,saujom vaistus geraiu nuo sirdies,spaudimo,nemigos
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 20, 08:54)
O man tai sake,kad nugaros skausmai betarpiskai susije su nervu sistema,atseit nusiramink-ir skausmai praeis....
geros dienos visoms  4u.gif

Cia tai gryna teisybe. drinks_cheers.gif Kai atsirado isvarza, kuri laika kentejau baisius skausmus, paskui jie aprimo astuoniems menesiams. Tereikejo stipriau susinervuoti ir skausmai sugrizo - reikejo operuotis. Neurochirurgas manes ir paklause "pati, turbut, ir labai jautri esi?". Reiskia rysys yra.
Papildyta:
QUOTE(Gineta2 @ 2008 02 20, 09:42)
Butent.Pirma karta man visiskai sutriko virskinimas,viska isvemdavau(tai tesesi
puse metu)Po 10metu visiskai kiti pozymiai:tirpo rankos,kojos,spaudimas sokinejo,

jauciausi baisiai-gydytojai ske,kad vegetacine distonija,bet prirase antidepresantus

,aciu dievui,nes kiti gasdino,kad jie baisiai nesveika,bet,pagalvokit,be ju buciau nusibaigusi,saujom vaistus geraiu nuo sirdies,spaudimo,nemigos

Be antidepresantu butu blogai. Labai bijau tos busenos, kai zmones pradeda su kitu pasauliu bendraut. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 20 vasario 2008 - 09:05
Ir kuo labiau bijai tos busenos,tuo blogiau darosi-man net aptirpdavo lupos,veidas,

tada tokia baisi panika apima...Tiesa,apart vaistu vartojimo,pradejau sportuoti-

joga,dviratis.Visos ligos pagydomos-tik reikia jas pripazinti ir arpazinti,ir nebijoti

vaistuku pagerti ax.gif
Atsakyti