Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(trude @ 2008 02 18, 21:12)
Linkiu kad miegas būtų ramus 4u.gif
o pas mane po biški slenka nerimas, reik kažką sugalvot, kad jį nuvyt 4u.gif

Man budavo jausmas,kad saugiausiai jausciausi ligoninej su visa reabilitacijos yranga:) na,jeigu as kartais mirt sugalvociau...va cia tai tikra vegetodistonija...su panikos priepoliais..nekokia savijauta...
Papildyta:
QUOTE(Mind @ 2008 02 18, 21:15)
Rodos tu anksciau minejai bioenergetike Anyksciuose? Ir visai netoli butu. Idomu butu, bet labai bijau visokiu tokiu, kad neisderintu ko nors... g.gif

Taip,yra labai miela moteris,visai ne jokia burtininke...galesiu y privata parasyt telefona,pasiskambisi,pasikalbesi..man ji padeda,jau ne karta lankiausi..pirmakarta ,kai laukiausi,tieksukosi galva -negalejau prie stalo sedet,tai ji sutverke tuos negalavimus..pasj a eiles,bet ji labai geranoriska,ne komersante .
Atsakyti
na as dar meginsiu kapstytis, gal kaip nors, bionenergetikiu kazkodel bijau, nors turejau tokiu pasiulymu. Siaip tai esu patikli kai kur nueinu, tai vat del tro ir bijau eit. mano psichiatras tai pagyre mane, kad atsargiai ziuriu i viska, kad nepuolu, bet kas cia zino...bet zinot kazkaip pabendrauji cia, ir pagalvoji na matai kiek usu daug, ir kapstosi zmones, ir an reikia kapstytis, o juk kartais taip lengva uzsimirst ir pasiduot panikai.
beje mano kompe jei paziuretumet ka ieskojusi google puslapy, tai rastumete visus medicininius terminus. Vyras is manes juokdavosi - sako na kuo dabar sugalvojai sirgt? Ko ieskai?
Atsakyti
QUOTE(moske4 @ 2008 02 18, 21:22)
na as dar meginsiu kapstytis, gal kaip nors, bionenergetikiu kazkodel bijau, nors turejau tokiu pasiulymu. Siaip tai esu patikli kai kur nueinu, tai vat del tro ir bijau eit. mano psichiatras tai pagyre mane, kad atsargiai ziuriu i viska, kad nepuolu, bet kas cia zino...bet zinot kazkaip  pabendrauji cia, ir pagalvoji na matai kiek usu daug, ir kapstosi zmones, ir an reikia kapstytis, o juk kartais taip lengva uzsimirst ir pasiduot panikai.
beje mano kompe jei paziuretumet ka ieskojusi google puslapy, tai rastumete visus medicininius terminus. Vyras is manes juokdavosi - sako na kuo dabar sugalvojai sirgt? Ko ieskai?

Man irgi grasino atjungt interneta..nes per daug visur landzioju. O del psichiatro,tai jis gins savo gydymo metoda..kitas-savo..o delbioenergetiku,tai reikia eit ten,kur jau patikrinta smile.gif as irgi skeptike esu..ale va..kai kuo tikiu..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 18, 21:19)
Man budavo jausmas,kad saugiausiai jausciausi ligoninej su visa reabilitacijos yranga:) na,jeigu as kartais mirt sugalvociau...va cia tai tikra vegetodistonija...su panikos priepoliais..nekokia savijauta...
Papildyta:
Taip,yra labai miela moteris,visai ne jokia burtininke...galesiu y privata parasyt telefona,pasiskambisi,pasikalbesi..man ji padeda,jau ne karta lankiausi..pirmakarta ,kai laukiausi,tieksukosi galva -negalejau prie stalo sedet,tai ji sutverke tuos negalavimus..pasj a eiles,bet ji labai geranoriska,ne komersante .

Idomu butu turet duomenis, o gal kada sugalvosiu, kai bus labai bloga. Jei gali, parasyk i az. O siandien as, turbut baigiu, nes sveciu atvaziavo. Iki rytojaus. Sekmes visoms. 4u.gif Ramios nakties, saldaus miegelio.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 18, 20:19)
Papildyta:

zinai as ir arciau ligoniniu jausdavaus ramiau, kur nuvaziuodavau galvodavau ar jei kas nutiktu rasiu kas pagelbes,dabar jau reteja ta baime, bet gal tai ir yra sveikimo pozymiai,
Papildyta:
Norejau paklausti, o jums nebuna tokio kosulio lyg dusintu toks, ir dar man uzeina kad valgau ir pradeda kasnis strikt atrodo suverzia kas stemplia.
Atsakyti
Na ir isiplepejom siandien, isties ir man laikasa tsijungt, nes vaziuosiu i stoti drauges pasitikt, o ir sunuciui laiko reik skirt, kad po to uzauges va taip internete nepasakotu, kaip jo mama tik ligu ieskojo visa jo vaikyste smile.gif
labanakt, saldziu sapnu, ryt nauja diena, naujos galimybes, viskas turi but gerai. bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 02 18, 21:38)
Norejau paklausti, o jums nebuna tokio kosulio lyg dusintu toks, ir dar man uzeina kad valgau ir pradeda kasnis strikt atrodo suverzia kas stemplia.

Va kai panikos priepuoliai užeidavo, tai tada ir oro trūksta irdusint pradeda
unsure.gif O šiaip ne schmoll.gif
Jo šiandien įsiplepėjom bigsmile.gif Laiks ir man eit, mažylė jau glaustosi, dėmesio prašosi. Visoms gero vakaro ir ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
su tuo galvos svaigimu, tai ir as baigiu nusigaluoti nebezinau ka ir bedaryti..
savaitele buvo lygtai ir pagereje. o dabar vel visa savaitgali kamavausi.. jau seimai net nebesakau, nes visiems baisiai ikyrejau su savo bedom. va siandien visa diena tokia durna savijauta.. pradedu skaityti - akyse liejasi.. pardedu kazkur vaikscioti, atrodo dusina.. pulsas ~100..
nakty buvau atrodo kokis 4 kartus prabudusi, ir sirdis tabalavo... gerai dar kad apsisuku ant kito sono ir toliau miegu....
ar man cia ta vegetodistonija, ar dar velnias zino kas...
ar jums nebuvo, kad kazkaip prasciau matytumet? nors jau buvau pas okuliste, tai regejimas nepablogejes..

QUOTE(Mind @ 2008 02 18, 19:32)
Na man atsigulus ir pasukus akis galva nesvaigsta, bet ta puokste gal dar issiskleis? blush2.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 18, 18:58)
o kaip jums parduotuvej?nesvaigsta galvos ir nepasidaro silpna nuo gausybes prekiu?

Būna verysad.gif
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 18, 19:03)
dar norejau paklausti.kaip jums virskinimas?tustinimasis?ar viskas gerai?gal ir negrazu klausti..... blush2.gif

Seniau dėl to turėjau rimtų problemų, bet dabar reikalai pagerėjo (tfu tfu tfu).
QUOTE(moske4 @ 2008 02 18, 19:41)
mergaites ,jei rimtai as labai labai bijau, paskutiniom savaitem sveikata silpsta sparciai, pasiguost realiai negaliu niekam,

Aš bandau vyti baimę tolyn. Pamenu kai prieš kelioliką metų vegetodistonija mane buvo smarkiai užspaudus, bijodavau iš namų koją iškelti. Nuolat lydėdavo baimė, kad neužeitų priepuolis (jie būdavo stiprūs). Pastebėjau, kad kuo labiau bijojau, tuo dažniau tie priepuoliai kartodavosi. Stengdavausi kovoti su baime, jai nepasiduoti. Net kai jausdavau, kad priepuolis artėja, įtikinėdavau save, kad viskas bus gerai. Patikėkit, išties būdavo geriau. Seniai priepuolių nebėra, bet iki šiol savijauta nekokia. Jei nebūčiau čia paskaitinėjusi, taip ir nebūčiau supratusi tokios savijautos priežasties.
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 02 18, 21:38)
kad valgau ir pradeda kasnis strikt atrodo suverzia kas stemplia.

Va, cia mano pagrindine busena, kuri dazniausiai mane kamuoja ir kuri sukelia daugiausiai baimes ir isgascio.
Atsakyti
ir man daznai buna,kad kasnis atrodo uzstringa gerklej.atrodo valgai ir negali praryti....baisu ir man pasidaro...
Atsakyti
Sveikos mergytes
as galvojau kad as viena cia ligu ieskotoja. Papasakosiu apie save man pasakykit ar panasi mano situacija i jusu ar ne. es as tai ligu jieskau per visur. Visos problemos prasidejo nuo to kad turejau per kelis metus nemazai sukretimu ir jie visi prie manes pradejo kibti. jei vienas pasake kad serga iskart ir man pradeda skaudeti. Jei kazkam kas nors nutiko ir man taip turi buti. Ir kai prasidejo nuo tu itampu, ranku tirpimas, veido tirpimai, akyse tamseja ir dar visokio velnio. O jau papildu visokiu isbandziau ka nedariau. Pasitikrinu viena gala ir pati sau sakau nu jei ten viskas gerai daugiau nebegalvoju apie jokias ligas ir vsio. Tai ne kur nors kitur suskauda ir vel panika, bijojimas prasideda. jau puse metu inirtingai pati su savim bandau susitvarkyti, uzsiimu joga, vartoju papildus Tianshi. Nu bet galvoju jei man gyd,. israsytu koki laika pavartociau antidepresantu gal geriau butu. Nes jau pradedu abejoti kad pati su savim susitvarkysiu.
Atsakyti