QUOTE(trude @ 2008 02 17, 20:35)
Čia labai toks keblus reikalas, nuvariau pas pažįstamą gyd. maniau geriau prižiūrės. Ją rekomendavo mano vyro giminaitė, kuri ten ir dirba. Tai kai perėjo kortelė su įrašu, kad lankiau psichoterapiją ir gėriau antidepresantus, nes patyriau psichologinę traumą, tai reakcija buvo Ji rekomendavo man pasiimti tą įrašą sau ir nerodyti gydytojai, nes palaikys mane psichine ligone tai kai aš nueisiu pas psichiatrą išrašas iš psichikos sveikatos centro nukeliaus pas mano šeimos gydytoją? Tai vat ir nežinau kaip elgtis.
Na kazkoks keistas gydytojos pasiulymas O pas mane korteleje nieko apie psichoterapija ir antidepresantus neparasyta nes as vaikstau privaciai,bet as pati kai einu pas gydytoja pasisakau nes gydytojai butinai turi zinoti! Jei gydytoja nesupranta psichoterapijos butinai ja keisti! Kai nueinu pas savo seimos gydytoja tai ji zino mano problemas ir sako,kad paskutiniu metu daug tokiu zmoniu su tokiom problemom. Ir nelaiko tai jokia sunkia psichikos liga.O kad yra gydytoju kurie skeptiskai vertina antidepresantus tai pati pastebejau ir susiduriau su tokiais,bet nekreipiu demesio ka jie paisto juk jie nespeja visom medicinos sritim dometis.Mano psichiatre sako,kad tokie gydytojai su savo neismanymu tik apsunkina jiems darba,nes antidepresantai paskutiniu metu eina suoliais savo srity.