[quote=moske4,2008 02 16, 21:31]
Sveikutes visos, va skaitau jus ir istikro tap viskas pazystama, kad net bloga. Vegetodistonija - sis terimas uzrasytas ant mano korteles jau vaiku poliklinikoje, tik tada as dar nesuvokiau ka turiu, kas tai per dalykas. dabr ma jau 32, panasu organizmas sunkiau patempia stresus, itampa, nebetaip greit atsistato, tad jokia cia senatve,bet paprasciausiai ilgalaikis nuovargis
Tachikardija, virskinimo, kvepavimo sutrikimai koju skauskai, raku tirpimas, kosmarai naktimis, prakaitavimas arba saltkretis, pykcio priepuoliai, sono skausmas, nesugebejimas antra kart pastoti - stai mano puokste, kuri pernai peraugo i depresija.
jau nepasakosiu kaip as vaiksciojau po gydytojus, kaip is manes juokesi ar siunte vienas nuo kito, buvo visko - reziume metai geriamu antidepresantu. dabar as jau antras menuo be ju - miegu, valgau, bet esu vistiek labai nervinga, noriu verkt, kartais net kam suduot ( to nedarau - tada isiverkiu). Zodziu laikykites mergaites, zinau kas tai yra, atitolau nuos sao giminiu, daugelio draugu, liko istikimiausi, bet tai nesvarbu.
aisku ir as vaikstau i netrdaicines medicinos kabinetus, atpalaiduojancius masazus, lankau psichoterapija, tik ta liga vissgi ji seka ispaskos, kartais galvoju, na pas kitus siplni plauciai, o mano nervai, ytai ka man dabar daryt, turiu su tuo gyvent. LAIKYKITES, PASIDZIAUKIT SIA DIENA, TAIS KAS SALIA IR TUO KAD ESAME CIA. tikiu kad si liga duota nesiaip, kad reikia kazka suprast ar pakeista savo gyvenime, gal viena diena ta suprasiu.
O kokie kosmarai naktimis?Nes as bijau tokiu kvailu dalyku,kad net baisu kam ir pasakyt
pagalvos,kad jau ir su galva negerai