Oi merginos, turiu ir as pripazinta sita dalyka, kiek pinigu sukista , kiek tyrimu, ir jokio pagerejimo. Kaip pradejau vaikscioti pas reabilitologe kuri ne tik kunui bet ir psichologiskai padeda supratau kad problema ne vienos dienos, kaip atejau tai mano kunas buvo baisiai visas isitempes, vidine itampa didziule, diafragma ir kiti organai isitempe, nu vienu zodziu prie tokios busenos mane ir dusino ir skrandzio bei zaryno probblemos kankino, gal del to ir persileidau, nes organizmas matyt jau neatlaike visko, mano daktare ir siule antidepresantus ir kt mesla. Bet kas is to jie simptomus nuima o vidines itampo ne, kol gersi tai gal ir bus viskas dzin, bet po to, vel viskas is naujo. Na dabar manau tik laikas , kantrybe, geras nusiteikimas ir aisku mano reabilitologes paalba, tikiuosi sugrazins normaliam pilnavertiskam gyvenimui. Beje tai tesiasi kokie penki metai , palaipsniui vis blogejo blogejo. siaip cia viskas susideda nuo vaikyste, paauglystes ir kitu isgyvenimu, viskas paastrejo po gimdymo praejus kazkur metams, matyt organizmui savotiskas stresas. Ir matyt jautresnis organizmas neatlaiko tu visu isgyvenimu. Na ka dabar dar priedo pradejau daugiau skaityti knygu, kurios skirtos psichologijai gerinti
Papildyta:
Beje pridursiu, man taip pat buvo tempertatura, salcio kretimai kaustymai, mao spaudimas zemas, paskui prasidejo dusimai, galvos tirpimai ,tempimai ir spazmavimai visokie, taip pat dariau nuotrauka galvos, nieko ...ACIU DIEVUI
Taip pat uzeina ausis lyg skaudeti, tai akis skauda tai veidas patirpsta, na vienu zodziu sarasas ilgas, tai kojas skauda
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
, na vienu zodziu pencija...
Papildyta:
QUOTE(ameja @ 2008 02 09, 15:01)
Man kaireje puseje kraujagysliu susiauriejimas 70-80%. Bet gydytojai apie jokia operacija nekalbejo. Tiesiog paaiskino, kad ta arterija prie ausies veda ir gali buti, kad del to susiaurejimo kartais ausyje girdziu savo pulsa. Kraujagysliu susiaurejimas man del osteofitu (drusku). Dar man ten kazka rado, bet itakos mano dabartinei savijautai reiksmes neturi.
Pas mane desineje puseje susiaurejus kraujagysle , bet echoskopa dare skae tekejimo greitis normalus, matyt taip uzeina spazmai ir spazmuoja, o jin kada siauresne labaiu gal jauciasi, bet cia pas mane igimta, nes gimiau traumuota matyt ir tas jautrumas nuo to