Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(Mind @ 2008 02 13, 17:46)
Sveika prisijungus, Jacinta07 4u.gif  Oi koks grazus tavo nick'as. 4u.gif As savo vyresniaja dukra norejau tokiu vardu pakrikstyti, o dar liepos menesi gime.. lotuliukas.gif
Uzjauciu, kad tiek tau prisieina isgyvent blush2.gif  O va tas mirguliavimas akyse viena karta buvo ir man - darbe, kazkaip vienoj aky, maciau puse vaizdo.

Man ytai abejose akyse, per viduri maciau vaizda, sonuose mirguliavo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 13, 22:34)
Man ytai abejose akyse, per viduri maciau vaizda, sonuose mirguliavo! doh.gif

Man tai labai panašu į migrenos aurą. Kai kankino vegetodistonija, akyse nemirgėdavo, o kai prasidėjo migrenos priepuoliai, prieš juos ima mirgėti, žybčioti akyse, liejasi vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 13 vasario 2008 - 22:42
QUOTE(nireglina @ 2008 02 13, 23:42)
Man tai labai panašu į migrenos aurą. Kai kankino vegetodistonija, akyse nemirgėdavo, o kai prasidėjo migrenos priepuoliai, prieš juos ima mirgėti, žybčioti akyse, liejasi vaizdas.

g.gif bet galvos nuotrauka nieko nerodo unsure.gif , ir galva uzejo tik trumpam skaudet, nestipriai. Migrena atmete man, nes paskutiniu metu neskauda man galva, o tirpsta kakta ir bendra savijauta labai silpna buna. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacinta07: 13 vasario 2008 - 23:42
Man seniau labai dažnai tirpdavo viena galvos pusė ir viena ranka. Net nepagalvojau, kad tai galėjo būti dėl vegetodistonijos g.gif Na ir bjauri liga...
Atsakyti
matysim ka man toliau gydytoja pasakys, kita savaite vel turiu eit ja! doh.gif
Papildyta:
Beje, NIREGLINA, svesim kartu gimtadienius! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 13, 23:58)
Beje, NIREGLINA, svesim kartu gimtadienius! tongue.gif

Ir paskutinis metų skaičiukas toks pats biggrin.gif
Jau rašiau, kad didžiuosius vegetodistonijos priepuolius man panaikino liaudies gydytoja, o prastoka savijauta vargino dar daug metų, bet po truputį ir tai praėjo. Dabar tik būna galvos svaigimas ir bendras silpnumas. Gal ir tau bėgant laikui bus geriau.
Atsakyti
sveikutes.kaip jus jauciates?as prastai.atrodo kad visa skauda,ypac kojas.jausmas kad as pastaciau per diena nama...kazkaip salta,sirdele tabaluojasi.jau cia man vegetodistonijos krize nebloga turbut...dar taip nebuvo prastai...valkiojuosi po namus kaip lavonas....klausykite merginos gal jus ka nors girdejot apie zolininka anatoliju malovicko?turiu keleta jo knygu,bet idomu butu isgirsti nuomone zmoniu kurie su juo yra susidure...
Atsakyti
Įdomu koks kitoms būna kraujo spaudimas g.gif Man nuolat žemas. Paskaitinėjau čia ir dabar galvoju, ar man kraujospūdis krenta dėl vegetodistonijos, ar savijauta bloga dėl žemo kraujospūdžio , o ne ligos.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 02 14, 16:53)
Įdomu koks kitoms būna kraujo spaudimas g.gif Man nuolat žemas. Paskaitinėjau čia ir dabar galvoju, ar man kraujospūdis krenta dėl vegetodistonijos, ar savijauta bloga dėl žemo kraujospūdžio , o ne ligos.

Gali kaitaliotis kraujo spaudimas. Man jis yra normalus, bet man sokineja temperatura.
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 14, 15:12)
sveikutes.kaip jus jauciates?as prastai.atrodo kad visa skauda,ypac kojas.jausmas kad as pastaciau per diena nama...kazkaip salta,sirdele tabaluojasi.jau cia man vegetodistonijos krize nebloga turbut...dar taip nebuvo prastai...valkiojuosi po namus kaip lavonas....

Labai uzjauciu tave, tik nezinau, ka patart, nes pati su panasiom bedom kovoju. g.gif
Man salta buna vakarais, kai atsigulu miegoti - pavirstu i leda, net nosis atsala. Sirdis siuo metu aprimusi, bet visai gerai nera, nes nutraukineju Xanax'a (kai jis man tada israse taip mazai), daktaras zadejo, kad praeis nuo 30 tab hihihi.gif
Ir as valkiojuos, kaip lavonas, nesudelioju minciu, ka cia naudingo nuveikus, jegu ir noro nera, taip ir slenka dienos beprasmes. Uzejo verkimo periodas - niekas, rodos, manes nesupranta, niekam as nereikalinga, likau pasauly visai viena. Nors, kai gerai pagalvoju, tai taip nera. blush2.gif
Atsakyti
kaip jums oras?tai kur mes cia nedvesim-kai per diena oras keiciasi desimt kartu...nors kiti taip nejaucia...kaip man kojas skauda ir gelia-nezinau kur detis...ir man uzeina verkimo priepuoliai-nes nezinau kas darosi,nieko nenoriu nei daryti,nei kur vaziuoti,jegu visai nera...mind tau irgi tempa sokineja?o tu gal kaune gyveni?jei ne paslaptis...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 14, 15:12)
sveikutes.kaip jus jauciates?as prastai.atrodo kad visa skauda,ypac kojas.jausmas kad as pastaciau per diena nama...kazkaip salta,sirdele tabaluojasi.jau cia man vegetodistonijos krize nebloga turbut...dar taip nebuvo prastai...valkiojuosi po namus kaip lavonas....klausykite merginos gal jus ka nors girdejot apie zolininka anatoliju malovicko?turiu keleta jo knygu,bet idomu butu isgirsti nuomone zmoniu kurie su juo yra susidure...

Atvaziuok tu y Anykscius,yra cia moteris,ji padeda.
Atsakyti
ji bioenergetike?ar zolininke?
Atsakyti