Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

Man kaireje puseje kraujagysliu susiauriejimas 70-80%. Bet gydytojai apie jokia operacija nekalbejo. Tiesiog paaiskino, kad ta arterija prie ausies veda ir gali buti, kad del to susiaurejimo kartais ausyje girdziu savo pulsa. Kraujagysliu susiaurejimas man del osteofitu (drusku). Dar man ten kazka rado, bet itakos mano dabartinei savijautai reiksmes neturi.
Atsakyti
atsigulus as taip pat girdziu ausyse savo pulsa.istikruju tai jau senai.labai sunku uzmigti kaip ji girdi. schmoll.gif
Atsakyti
Rjolancikas, ar tu abiejose ausyse girdi pulsa?
Atsakyti
abejose...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 15:40)
aha as ir nesupratau prie ko cia tie vyrukai... schmoll.gif kazkaip man nelogiskai atrodo-prapjauti raumeni kad nespaustu kraujagysles..man atrodo kazkaip reikia atgaivinti,priversti dirbti raumeni.tada ir kraujagysles jis nespaus....gal as klystu... g.gif

na,man tas gydytojas taip aiskino,kad raumuo ypjaunamas, tipo-nesunki operacija,nieko sudetingo,bet mana u kiekviena operacija-yr operacija ir gali baigtis nekaip g.gif Esu giedejusi is kitu moteru,kad daromos tokios operacijos..
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 13:52)
pas kokia moteriske lankeisi?tiesiog siaip idomu...

Tai buvo taip seniai... Žvėryne. Ta moteris rusė, bet ištekėjusi už lietuvio. Pavardė lyg ir Šiaudinienė g.gif
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 15:15)
atsigulus as taip pat girdziu ausyse savo pulsa.istikruju tai jau senai.labai sunku uzmigti kaip ji girdi. schmoll.gif

Pamenu ir aš tą bjaurų jausmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 16:15)

labai nemalonus jausmas schmoll.gif Man tai kai verčiuosi ant kito šono trodo širdis lauk iššoks verysad.gif paskui kiek aprimsta. Naktį užeina toks nerimas, kad net oro truksta verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ameja @ 2008 02 09, 12:01)
Aš taip pat hipochondrikė. Galvodavau, kad man vežys, AIDS. Išsitirdavau, aišku nieko nerasdavo, apsiramindavau savaitei. Po to jau man "vežys" kito organo. Ir vel tyrimai. Dabar jau ramiau, nes atlikti visi tyrimai, tik neaišku ar ilgam.

Aš maniau, kad aš viena tokia unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
ne viena,ne viena.daug musu....tokiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 11, 19:09)
ne viena,ne viena.daug musu....tokiu... mirksiukas.gif

As tai dar siandien pagalvojau,kad tokie simptomai tai tinka ir vegetodistonijai ir vestibiuliariniam sndromui..ir osteochondrozei..net issetinei sklerozei..arba prasidejus vienai bedai..prisijungia eile ir kitu. Savo atveju,tai tetrokstu,kad man nustatytu konkreciai,nuo ko ta galva svaigsta.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 02 11, 19:26)
As tai dar siandien pagalvojau,kad tokie simptomai tai tinka ir vegetodistonijai ir vestibiuliariniam sndromui..ir osteochondrozei..net issetinei sklerozei..arba prasidejus vienai bedai..prisijungia eile ir kitu. Savo atveju,tai tetrokstu,kad man nustatytu konkreciai,nuo ko ta galva svaigsta.. unsure.gif

Ai šiandien buvau pas gydytoją, tai nekaip pasijutau schmoll.gif atrodo prisigalvoju viską. Gal nieko rimto ir nėra, bet savijauta bloga. Nebeisiu daugiau, nebent peršalsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 02 11, 20:18)
Ai šiandien buvau pas gydytoją, tai nekaip pasijutau schmoll.gif atrodo prisigalvoju viską. Gal nieko rimto ir nėra, bet savijauta bloga. Nebeisiu daugiau, nebent peršalsiu schmoll.gif

Ir man taip yra, kai nueinu pas psichiatra. Pasakoju, kas man darosi ir jauciuosi taip, lyg pasakas sekciau, vis atrodo, kad manim nepatikes, kad nusisneku...
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 11, 21:01)
Ir man taip yra, kai nueinu pas psichiatra. Pasakoju, kas man darosi ir jauciuosi taip, lyg pasakas sekciau, vis atrodo, kad manim nepatikes, kad nusisneku...

Nu bet jei psichiatras netiki, tai kas tada tiki? Aš ir pasijutau, kaip kurdama. gal aš galiu prisigalvoti visokių nesąmonių dėl diagnozės, bet skausmo neišsigalvoju, galvos svaigimo, silpnumo doh.gif Taip yra ir nieko negaliupadaryti, juk aš tikrai norėčiau jaustis visada gerai verysad.gif
Atsakyti