Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(ameja @ 2008 02 08, 20:06)
Ernestulka, o tau nedare kaklo kraujagysliu echoskopijos?

Ne, kaklo kraujagyslių echoskopijos nedare, tik prieš kelis metus darė kaklo nuotrauką. Aptiko mažų ataugėlių, skyrė masažiukų ir tiek. Bet savijauta vis blogėjo. Vėliau nustatė dar kraujagyslių siaurejimą, bet be jokių jų ištyrimo, nors prašiau. Neseniai nutikus kažkam panašaus į epilepcijos priepuoli vėl dėl viso pikto nusprendžiau kreiptis į daktarus pasidaryt tik encefalograma , ir šįsyk vidaus daktarė pasiule kreiptis į kitą kliniką, tai joje neurologė išklausius viska išsyk pati pasiulė magnetinį rezonansa. O kiek anksčiau kauno klinikuose buvau prašius kažko panašaus, tiek išsišaipydavo kad ligų ieškau. Iš "akies" nustatė kraujagyslių siaurėjimą, ir viskas. doh.gif Na, bet tikiuos šį kartelį pagaliau paaiškės kažkas tikro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 07, 17:29)
tai jusu dukros jau dideles...mano tik septyniu metuku,reikia prieziuros.o jegu tai visai nera... schmoll.gif man ir daugelis sako-eik i darba viskas praeis,susitvarkys.tai koks cia darbas butu jeigu vos kojas pavelki?naktimis vos nemirsti..nieko nesinori,atsibodo ta rutina-namai,maistas,bloga savijauta. verysad.gif

As irgi vegetodistonike,nors gal labiau psikochondrike-jei kas nezino,tai-zmogus,prisigalvojantis ligu. Man svaigsta galva..tyre kraujagysles,nieko..nors tiesa toks Pauliukas-liepe butinai operuotis smile.gif ka as zinau.. dar ytarineja vestibiuliarinio aparato sutrikima,dar-depresija ..nuo kurios gydymo ir liepe pradet-bet as nenoriu ryt antidepresantu schmoll.gif
Tai va,nuo vegetodistonijos man padeda pas mus gyvenanti bioenergetike,tikrai palengvina situacija.,nors tik trumpam,bet tam ,kad nereiktu vaistu gert.
O as toliau spelioju,kokia gi man cia liga yr... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 08, 20:36)
o man viso kuno raumenys atrodo dega...isprotejimas.bet kaip pradeda degti ir temperatura pakyla iki 37.0.jei isgeriu vaistu ,xanaxo ji man nukrenta.ir raumenukai praeina dege...mano vegetacinei nervu sistemelei visai ''kaput''.

O man labai kaista kojų padai ir delnai, ypač vakarais. Jausmas lyg būtų ižpurtę, kaip per neštumą. Raumenis tai kartais gelia, bet riaumatologė nieko nerado, ir sanariai beveik sveiki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 08 vasario 2008 - 23:10
QUOTE(husmor @ 2008 02 08, 23:00)
As irgi vegetodistonike,nors gal labiau psikochondrike-jei kas nezino,tai-zmogus,prisigalvojantis ligu. Man svaigsta galva..tyre kraujagysles,nieko..nors tiesa toks Pauliukas-liepe butinai operuotis smile.gif ka as zinau.. dar ytarineja vestibiuliarinio aparato sutrikima,dar-depresija ..nuo kurios gydymo ir liepe pradet-bet as nenoriu ryt antidepresantu schmoll.gif 
Tai va,nuo vegetodistonijos man padeda pas mus gyvenanti bioenergetike,tikrai palengvina situacija.,nors tik trumpam,bet tam ,kad nereiktu vaistu gert.
O as toliau spelioju,kokia gi man cia liga yr... g.gif
Aš taip pat hipochondrikė. Galvodavau, kad man vežys, AIDS. Išsitirdavau, aišku nieko nerasdavo, apsiramindavau savaitei. Po to jau man "vežys" kito organo. Ir vel tyrimai. Dabar jau ramiau, nes atlikti visi tyrimai, tik neaišku ar ilgam.
Atsakyti
QUOTE(ameja @ 2008 02 09, 12:01)
Aš taip pat hipochondrikė. Galvodavau, kad man vežys, AIDS. Išsitirdavau, aišku nieko nerasdavo, apsiramindavau savaitei. Po to jau man "vežys" kito organo. Ir vel tyrimai. Dabar jau ramiau, nes atlikti visi tyrimai, tik neaišku ar ilgam.

Tai cia visom tas pats. Visos turincios sia problema nerimauja, prisigalvoja baisiu ligu, todel, kad ir tie negalavimai metosi is vienos vietos i kita, o kadangi musu nuotaikos ne pacios optimistiskiausios, tai ir prisigalvojam visko.
Atsakyti
Labai seniai susirgau šia bjauria liga. Buvo atlikta daug tyrimų, gėriau krūvas vaistų, o priepuoliai vis kartodavosi ir kartodavosi. Bijodavau viena net iš namų išeiti. Skęstantis griebiasi net už šiaudo, tad ir aš ėmiau ieškoti pagalbos pas liaudies gydytojus. Lankiausi pas tokią moteriškę, kuri gydo rankomis ir žolelėmis. Iš jos parsiveždavau 3 litrus vaistažolių nuoviro, kurį maišydavau su 0.5 litro konjako ir 0.5 litro medaus. Po trijų apsilankymų ir vaistažolių nuoviro gėrimo priepuoliai suretėjo ir galų gale po kurio laiko liovėsi. Jau daugiau kaip 10 m. jie manęs nebekankina, jei ir būna prasta savijauta, tai tikri niekai palyginus su tuo, kas buvo seniau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes.as ir tyriausi kaklo kraujagysles,tai tipo rado kairej pusej susiaureje nuo vaikystes.nors as itariu kad cia kairej pusej raumenys isnyke,tiksliau sukieteje,ko pasekoj ir uzpaustos kraujagysles.dariausi ir magnetini.....isvada nieko nera galvoje,apart smegenu... doh.gif NIREGLINAkokie tau budavo priepuoliai?kas darydavosi?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 13:34)
galvoje,apart smegenu... doh.gif NIREGLINAkokie tau budavo priepuoliai?kas darydavosi?

Pradėdavo smarkiai plakti širdis, sutankėdavo kvėpavimas, atsirasdavo vidinis drebulys, galūnių silpnumas, baimė numirti, bėgdavo ašaros. Gulėdavau ir negalėdavau nieko padaryti. Visada jausdavau kai priepuolis imdavo artėti. Išgerdavau raminčių. Kartais jie padėdavo ir priepuolis nebūdavo stiprus. Priepuoliai dažniausiai būdavo vakare, naktį.
Atsakyti
pas kokia moteriske lankeisi?tiesiog siaip idomu...
Atsakyti
QUOTE(Darius Verslininkas @ 2008 02 09, 14:34)
Daug seksualių vyrų saituke www.nemalk.lt

Prie ko cia tie vyrukai ? g.gif vegetonikai gydyti..sakai tinka ?
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 09, 14:34)
sveikutes.as ir tyriausi kaklo kraujagysles,tai tipo rado kairej pusej susiaureje nuo vaikystes.nors as itariu kad cia kairej pusej raumenys isnyke,tiksliau sukieteje,ko pasekoj ir uzpaustos kraujagysles.dariausi ir magnetini.....isvada nieko nera galvoje,apart smegenu... doh.gif NIREGLINAkokie tau budavo priepuoliai?kas darydavosi?

Jei raumenys sukieteja,kaip tu sakai..ir jie spaudzia tarpslenkstelines kraujagysles,tai va tokias operacijas ir daro toks Pauliukas,tipo ta raumeny prapjauna,kad kraujagyslei butu vietos..ir jei padarius visus tyrimus ,nieko neranda-tai galimas dalykas ,kad beda ta..ramuo ,spaudzia kraujagysle.Nu as manau..
Atsakyti
aha as ir nesupratau prie ko cia tie vyrukai... schmoll.gif kazkaip man nelogiskai atrodo-prapjauti raumeni kad nespaustu kraujagysles..man atrodo kazkaip reikia atgaivinti,priversti dirbti raumeni.tada ir kraujagysles jis nespaus....gal as klystu... g.gif
Atsakyti
smile.gif))) ahaha..
pati geriausia zinute
va jums merginos gydymas - seksualus vyrukai..smile.gif))))
pats geriausias vaistas nuo vegetotistonijos ir hipochondrijos.. nebus kada apie savo bedas galvoti..smile.gif))))

QUOTE(Darius Verslininkas @ 2008 02 09, 14:34)
Daug seksualių vyrų saituke www.nemalk.lt

Atsakyti