QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 07, 15:55)
matau kad ne as viena tokia paliegus.o kaip su darbais jums?ar dirbate,ar namuose bunate?as kol kas namuose,nes nepadirbciau.namuose juk irgi neguli per diena,judi,kruti.nors kartais nera jegu net valgyti pasidaryti.
Kai visa tai man prasidejo, buvau dar dekretinese atostogose (3m). Bet jau po 3 men isejau i darba. Gydytoja tada pasidziauge "va iseisi is namu, su zmonem bendrausi, bus geriau. Ne velnio! Ir dirbau...gali negali, drebanciom rankom, drebancia sirdim, diena geriau diena blogiau - visaip buvo. Per ta laikotarpi(vartodama vaistus) ir teises issilaikiau, darba pakeist teko...Visokiu savijautu buvo. Buna tokia apatija, kad ziuri i viena taska ir nezinai ka daryt, nes nieko negali daryt visai, nes negali prisiverst, viskas krenta is ranku. Pradejau palikinet banko korteles bankomatuose...Baisus issiblaskymas, nesusikaupimas.
Dabar vel mano gyvenimas nestabilus. Isejau is palyginus gero tureto darbo del to, kad nebegalejau tiek daug sedeti(stuburas operuotas). Tiesiog nuo tokio priverstinio sedejimo sirdziai silpna darydavosi. Dar buvo dulkes, daug nematomu dulkiu, nuo kuriu pradejau koseti. Nusprendziau, kad man butina kazka keisti ir del fizines sveikatos ir del dvasines, nes, rodes, nuo tos rutinos stogas nuvaziuos. Sugalvojau i uzsieni isvaziuoti - pabegti nuo visu, o gal ir nuo saves
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
. Nesigailejau, atrode, kad atgimiau, bet palikti vaikai... Grizau, paskui vaziavau vel - su viena dukra, paskui su kita. Dabar jau viena studijuoja ten, o mazoji - Lietuvos patriote. Noretusi padet finansiskai vyresniajai, Lietuvoj tokiu galimybiu neturiu... Taip ir esu plesoma i visas puses, nerasdama stabilumo. Dabar nuo rugsejo men esu Lietuvoj, nedirbu, sedziu kiauras dienas prie kompo - todel ir vaziuoja stogas vel... Gal...