QUOTE(husmor @ 2008 01 21, 21:33)
Temperatura tai ir man vakarasi pakyla iki 37,3..bet skaiciau,kad nuo 17 iki 20 buna auskciausia zmogaus temperatura ,o va norvegai tokia..37,2-net neskaito uz temeratura..as pastebejau,jei siltai pabunu-tai ir kunas ykaista,pvz siltoj lovoj..o jei iseinu y lauka,atvestu-ir temper nukrenta..
O daryt ir as kartais nieko nenoriu,negaliu..ir galva man svaigsta..ir nieks atsakymo man neduoda-kodel...
Na temperatura as labai jauciu... Jei jau buna ta 1 dalis- iskart pajuntu. As skaitau, kad, kai man buna lygiai 37, na ligonis nesu, bet kad kazkas jau ne taip, tai faktas. Paprastai normali mano temperatura svyruoja nuo 36,3 iki 36,8...
O cia as kalbejau apie staigu temperaturos kaitaliojimasi - cia buvo 37,1, o po kokio pusvalandzio jau 36.
Kazkaip nepaskaiciau dabar tu anksciau parasytu komentaru,todel nezinau,ar tu esi ka nors rasius daugiau,ar ne... Bet lygiai tokius simptomus dabar jutau as: apatija,galvos svaigimas(si karta buvo su lengvu pykinimu,ko anksciau nebuvo). Tai yra nerimas. Seniau gydydavo rimtais antidepresantais, o dabar pasikeite gydytojas, tai israse tik Xanaxa 15-ai dienu
![fool.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/fool.gif)
. Bet nieko- nueme ta bjauru nerima tam kartui. Jei vel prasides , teks eit pas ji vel.
Laiko turiu, tai dar noriu papasakot,kaip buvau priimta pas ta naujaji daktara kabinete. Ieinu i kabineta, o ten prie stalo, kur sedi daktaras, stovi dvi kedes salia (na kaip normaliam gydytojo kabinete), bet ant vienos kedes padeta daktaro didziule tase, o ant kitos-striuke. Sestis jis man parode ant jam uz nugaros stovinciu odiniu kreslu. Atsisedau, laukiu, daktaras dar kazka rasineja nusisukes, o as samprotauju: "matai kokioj aplinkoj man teks su daktaru bendrauti, kaip graziai, intymesnej aplinkoj, ne prie stalo... O argi as tokio bendravimo neverta? Labai gerai..." O jis, net neatsisukes paklausia manes pavardes, dar paklause, ar as atejau vaistu testi... Kai atsakiau, kad ne, mano gydymas buvo nutrauktas, o dabar pradedu is naujo, tai jis tada atsisukes, bet i istorija taip ir nepaziurejes, kaip as gydyta, kiek laiko gydyta, nusprende, kad man tokio gydymo uzteks. Tai va- pasidalinau savo ispudziais...