Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

Aš tai leidausi B grupės vitaminus į raumenis. Geriausiai organizmas įsisavina tokius. Tik jų negalima dažnai leistis. O dabar geriu Cardio Ace - ten yra daug B grupės vitaminų, širdelė tikrai ramesnė patapo, nebedreba, nepermušinėja, žodžiu, geri vitaminai.
O raminamųjų taip ir nevartoju. clap.gif Man dar prisidėjo gerėjimui tai, kad pasikeitė gyvenimo sąlygos - pagaliau atsikraustėm į ilgai remontuotą butą, tai kaifuojam dabar. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 12 31, 19:18)
zibambuk, prašyk kad pakeistų antidepresantus. aš atsimenu tavo pasisakymus dar pavasarį, man irgi taip buvo, bet pradėjus naudot zoloft+fluanxil+xanax po 2 mėn pajutau pagerėjimą, ir tfu tfu tfu kažkokių didelių blogumų nebūna... dabar naudoju zoloft 1 ryte + clonazepam 1/4 ryte. man clonazepamas geriau nei xanax. Dabar noriu pabandyt atsikratyti clonazepamo, o dėl zolofto bijau dar. kad paskui greit neatsinaujintų doh.gif

Sveika,furyy tongue.gif O as jau menesi geriu tik Zolofta,visa kita jau nujeme daktariukas,sako- gana tongue.gif Niu visai neblogai,kartais uzeina tokie trumpi negerumai,ir sakyciau labai silpni,paliginus,kaip budavo doh.gif Sausio gale jau nujiminesiu ir Zolofta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zibambukas @ 2008 01 03, 01:45)
Aš tai leidausi B grupės vitaminus į raumenis. Geriausiai organizmas įsisavina tokius. Tik jų negalima dažnai leistis. O dabar geriu Cardio Ace - ten yra daug B grupės vitaminų, širdelė tikrai ramesnė patapo, nebedreba, nepermušinėja, žodžiu, geri vitaminai.
O raminamųjų taip ir nevartoju.          clap.gif        Man dar prisidėjo gerėjimui tai, kad pasikeitė gyvenimo sąlygos - pagaliau atsikraustėm į ilgai remontuotą butą, tai kaifuojam dabar.          blush2.gif

zimbambukai,sveikute 4u.gif o kodel neateini i skyreli PANIKOS ATAKA,mes ten bendraujame tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2008 01 03, 00:45)
O raminamųjų taip ir nevartoju.          clap.gif        Man dar prisidėjo gerėjimui tai, kad pasikeitė gyvenimo sąlygos - pagaliau atsikraustėm į ilgai remontuotą butą, tai kaifuojam dabar.          blush2.gif

Saunu thumbup.gif .Tikrai i gera toks pasikeitimas.
Man vakar vakare buvo nelabai kas, jau galvojau, kad reiks isgert raminamu doze, bet vi susilaikydavau.Siandien prisiregistravau pas endokrinologe sestadieniui(privaciai), pasiziurejusi i mano tyrimu isvadas, pamaciau, kad tikrai praleidau pro pirstus;internete pasiziurejau ka mano tyrimai rodo , o gi, kad butinas gydymas, bet mane tyrusi gydytoja nieko nesake.Manau, kad tuos , beveik 2 metus geriau antidepresantus be reikalo.Skydliaukes sutrikimai ir sukelia depresija ir neretai su panikos priepuoliais.
Atsakyti
Man vakar vakare buvo nelabai kas, jau galvojau, kad reiks isgert raminamu doze, bet vi susilaikydavau.Siandien prisiregistravau pas endokrinologe sestadieniui(privaciai), pasiziurejusi i mano tyrimu isvadas, pamaciau, kad tikrai praleidau pro pirstus;internete pasiziurejau ka mano tyrimai rodo , o gi, kad butinas gydymas, bet mane tyrusi gydytoja nieko nesake.Manau, kad tuos , beveik 2 metus geriau antidepresantus be reikalo.Skydliaukes sutrikimai ir sukelia depresija ir neretai su panikos priepuoliais.
[/quote]

O tai ką parodė tavo tyrimai? Ką suradai internete? unsure.gif Aš irgi dariausi kraujo tyrimus dėl skydliaukės. g.gif
Atsakyti
[quote=zibambukas,2008 01 03, 22:41]
[/quote]
O tai ką parodė tavo tyrimai? Ką suradai internete? unsure.gif Aš irgi dariausi kraujo tyrimus dėl skydliaukės. g.gif
[/quote]
Tie tyrimai buvo atlikti pries metus, kai man buvo labai blogai, TSH 0.010, kur norma(0.27-4.2), kiti LT3, LT4, ATPO , CA 125 -normoje.Pagal tas isvadas man hiperterioze plius mazgine striuma.
GOOGLE uzklausima daviau TSH, ismete daug informacijos.
O pacios geri tyrimai skydliaukes?
Atsakyti

Tie tyrimai buvo atlikti pries metus, kai man buvo labai blogai, TSH 0.010, kur norma(0.27-4.2), kiti LT3, LT4, ATPO , CA 125 -normoje.Pagal tas isvadas man hiperterioze plius mazgine striuma.
GOOGLE uzklausima daviau TSH, ismete daug informacijos.
O pacios geri tyrimai skydliaukes?
[/quote]

Tas ir yra, kad viskas normoje buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad viskas normoje buvo... rolleyes.gif
[/quote]
O pati matet tyrimus, nes ant savo kalio patyriau, kad vieni gydytojai linke gasdint, kiti atvirksciai- praleidzia pro pirstus.
Visus skydliaukes tyrimus dare?
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2008 01 03, 14:44)
Sveika,furyy tongue.gif O as jau menesi geriu tik Zolofta,visa kita jau nujeme daktariukas,sako- gana tongue.gif Niu visai neblogai,kartais uzeina tokie trumpi negerumai,ir sakyciau labai silpni,paliginus,kaip budavo doh.gif Sausio gale jau nujiminesiu ir Zolofta mirksiukas.gif
Papildyta:

sveika molocka smile.gif o kiek laiko jau tu naudoji zoloftą, aš irgi nuiminėčiau ale bijau kad greit vėl neatsinaujintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 01 05, 21:16)
sveika molocka smile.gif  o kiek laiko jau tu naudoji zoloftą, aš irgi nuiminėčiau ale bijau kad greit vėl neatsinaujintų g.gif

Naudoju Zolofta nuo liepos menesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2008 01 07, 10:01)
Naudoju Zolofta nuo liepos menesio. 4u.gif

aš nuo birželio, ale dar bijau nuiminėt, dar naudoju ir clonazepamą. viskas jau atrodė grįžta į savo vėžes, bet paskutinias kelias dienas vėl jaučiu pablogėjimą doh.gif po pietų vėl prasideda nesvarumo būsena doh.gif net nežinau ką daryt g.gif nusipirkau B grupės vitaminų-pagersiu
Atsakyti
Sveikos!
Turiu sia beda jau 7 metai. Tai arba rudeni,arba pavasari vistiek islenda man tai...
Jau spali, lapkriti pradejau jausti lyg ir nemiga prasideda,bet sakau apsimesiu,kad man viskas gerai ir i nieka nekreipsiu demesio,net sia tema stengiausi apeiti lanku.
Su nemiga tvarkytis radau sioki toki buda,tiesiog pakeiciau dienos rezima. Dabar, praeita savaite atsiradus nesklandumams po venu operacijos,pajutau,kad jau... prasideda... Ir nezinau,kaip rasti buda,kad nebereiketu ryti tu vaistu. Tokia apatija.., nu nieko nenoriu: nei tvarkytis,nei eiti kur nors,nei bendrauti su kuo nors...tiesiog negaliu-nera jegu. Kiaura diena sirdis lipa per gerkle,pasaulis slysta is po koju...o neiveikiamu problemu lyg ir nera. Aplamai gyvenu kol kas, kaip inkstas taukuose,nesusidurus su rimtomis problemomis. Tai nuo per gero gyvenimo turbut- ispindejimas vadinasi... blush2.gif Nebezinau,kaip su tuo kovoti...
Atsakyti
labutis...senai buvau cia ir uzsukus...kaip laikotes merginos? g.gif as lyg ir gyvenu neblogai-kol kas...kazkokiu dideliu pablogejimu nebuna...[tfu,tfu,tfu]palyginus kaip jauciausi pries metus-tai dabar gyvenu rojuj..bet kaip sakoma-norisi dar geriau...kaip tu furyy?o kas tau konkreciai MIND darosi?kokios problemeles tave kamuoja? g.gif
Atsakyti