Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(oda @ 2007 12 26, 23:30)
Bijau, kad jau esi pripratusi prie raminamu.Man ir buvo siaubingi panikos priepuoliai, bet Asentra man labai tiko, per tuos 6 men kol geriau, gal kokias 3 tabletes isgeriau Xanax(bet nebuvo taip blogai), siaubingai galva svaigdavo , sedet negaliu, gulet negaliu, bet sie anidepresantai man labai tiko, kaip ranka nueme visus svaigimus, blogumus.
Deja ir as neklausiau savo psichiatro, man liepe vartot ir Xanax ir Bromezapama, aciu dievui, kad negeriau, nes jiems bele prirasyt vaistu.Girdejau kitu daktaru nuomoniu ir plius internetas daug informacijos duoda, negalima vartot su antidepresantais siu vaistu daugiau kaip dvi savaite, atsiranda priklausomybe.

Kad geriu labai minimalią dozę jų. Reik tikėtis, kad nepripratau prie jų. blink.gif O kas per tas Asentra? g.gif
Atsakyti
Asentra-antidepresantas, jis nuo;depresiniu sutrikimu su nerimu ar be jo;
panikos sutrikimu(t.y.kai buna trumpalaikiu didelio nerimo(panikos) priepuoliu);
obsesinio-kompulsinio sutrikimo(t.y. kai vargina ikyrios mintys, kuriu norint atsikratyti, tenka atlikti tam tikrus veiksmus, pvz., labai daznai plauti rankas).
Parasiau tai kas parasyta lapelyje.
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2007 12 27, 00:57)
Asentra-antidepresantas, jis nuo;depresiniu  sutrikimu su nerimu ar be jo;
                                                panikos sutrikimu(t.y.kai buna trumpalaikiu didelio nerimo(panikos) priepuoliu);
                                              obsesinio-kompulsinio sutrikimo(t.y. kai vargina ikyrios mintys, kuriu norint atsikratyti, tenka atlikti tam tikrus veiksmus, pvz., labai daznai plauti rankas).
Parasiau tai kas parasyta lapelyje.

JAu dvi dienos negeriu raminamųjų. tongue.gif Užeina negerumas, bet laikausi. cool.gif Žiūrėsim, kas bus toliau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 12 29, 13:26)
JAu dvi dienos negeriu raminamųjų.            tongue.gif            Užeina negerumas, bet laikausi.                cool.gif          Žiūrėsim, kas bus toliau.            unsure.gif

Jau bijau del Jusu, po truputi meskit, mazinkit doze, o po to atisakykit.O Jums liepe gydytojas ar pati savo noru metet?
Atsakyti
zibambuk, prašyk kad pakeistų antidepresantus. aš atsimenu tavo pasisakymus dar pavasarį, man irgi taip buvo, bet pradėjus naudot zoloft+fluanxil+xanax po 2 mėn pajutau pagerėjimą, ir tfu tfu tfu kažkokių didelių blogumų nebūna... dabar naudoju zoloft 1 ryte + clonazepam 1/4 ryte. man clonazepamas geriau nei xanax. Dabar noriu pabandyt atsikratyti clonazepamo, o dėl zolofto bijau dar. kad paskui greit neatsinaujintų doh.gif
Atsakyti
O as jau pradejau gert VITAMINUS B1, B6, B12.Paskaiciau internete, kad vitaminu trukumas sukelia depresija, neuropsichologines ligas.Jie nesikaupia organizme, taigi ir nepadauginsiu manau.Tikrai galingi sie vitaminai.
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 12 29, 12:26)
JAu dvi dienos negeriu raminamųjų.            tongue.gif            Užeina negerumas, bet laikausi.                cool.gif          Žiūrėsim, kas bus toliau.            unsure.gif

Laikykis, as asmeniskai atsisakiau visokiu raminamuju nes ir turiu vegetodistonija, bet su vaistais yra lengviausias budas nugaleti problema, bet darbas su savimi yra naudingesnis, nes vaistus nustojus gerti dazniausiai atsinaujina prblema, as asmeniskai pradejau lankytis pas reabilitologe, kuri man daro tempimo atpalaidavimo proceduras, iseinu as is jos kaip naujai gimus, o be to pati moteris pasikauscius toje srityje, aisku cia reik kantrybes na ir zinoma pinigu, bet sveikata brangiausias turtas , siaip kam idomu galiu pasakyt moku 50 lt uz seansa, ir dar man patinka kad zmogus ne koks sarlatanas o baigusi medicinos mokslus.
Atsakyti
Sveikutes merginos!Paskaitinejau jusu zinutes,ziuriu ne as viena esu tokia.Tikrai bjauri ta psihologine liga doh.gif As ir kiek pinigu isleidus ivairiems tyrimams,o tyrimai geri,tai kazkuriam laikui buna geriau ir vel tas pats:sirdies musimai,permusimai,dusulys,galvos,kaires rankos tirpimas,skrandis,drebulys lyg elektra krestu...Geriau xanaxa,bet kai nutraukiau tai pastebejau kad esu tapusi labai egresyvi,tai salut.poveikis, praejo rolleyes.gif Bet tapausi nescia as apie tai pamirsau,buvo apie ka kita galvot,na tiesa pradzioj buvo sirdies permusimai,juos gydytoja uzfiksuodavo,pasidariau kraujo tyrima tai buvo magnio trukumas.Visa nestuma geriu ir tikrai geriau thumbup.gif Tik dabar bijau pogimdyvines dapresijos,taip buvo su pirmu vaikuciu.Bet stegsiuos mirksiukas.gif kad nebutu!
Atsakyti
Paskaičius jūsų komentarus , man atrodo, kad aš pati sau pradedu jau nusistatyti diagnozę. Mane labai dažnai pjauna dusulys, užeina kažkoks nerimas, muša širdis. Būna, kad nei iš šio nei to pradeda drebėti rankos, kartais nutirpsta galvos pusė, susisuka galva, pasidaro silpna. Bet labai nenoriu dar naudoti antidepresantų. Ko gero dar bandysiu susileisti NEURORUBIN, gal padės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 01 02, 16:48)
Paskaičius jūsų komentarus , man atrodo, kad aš pati sau pradedu jau nusistatyti diagnozę. Mane labai dažnai pjauna dusulys, užeina kažkoks nerimas, muša širdis. Būna, kad nei iš šio nei to pradeda drebėti rankos, kartais nutirpsta galvos pusė, susisuka galva, pasidaro silpna. Bet labai nenoriu dar naudoti antidepresantų. Ko gero dar bandysiu susileisti NEURORUBIN, gal padės. ax.gif

Manyciau, kad pades.Kuo toliau tai vis galvoju, kad geriausias vaistas B grupes vitaminai, Mg.Magni jau senokai geriu, ypac prie miega, jis veikia raminamai.Bet ir jo nevalia padaugint, nes ir nekokios prognozes.Geriausiai but issitirt kokiu truksta vitaminu, apseitume ir be raminamu ir antidepresantu.
Tikrai iulau paskaityt placiau apie siu vitaminu nauda internete.
O kaip kitos , cia rasiusios merginos laikosi?
Atsakyti
na man tai prie raminamųjų ir antidepresantų dar ir magnį B6 išrašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 01 02, 18:57)
na man tai prie raminamųjų ir antidepresantų dar ir magnį B6 išrašė smile.gif

Siulyciau atskirai Magvit gert ir plius vitaminus B1, B6, B12 prie nervuku.
Atsakyti