Sveikos, merginos,
Man pries gera pusmeti buvo juodas periodas gyvenime, dabar prasviesejo, nors energijos ir gyvenimisko dziaugsmo jauciu, kad dar truksta.
Diagnozes tiksliai man nenustate, nes kieikvienas daktaras is savo puses ziurejo ir kiekvienas savaip interpretavo. Man labai skaudejo nugara, bet dideliu pakitimu stubure nebuvo, skausmas vaiksciojo ir i rankas ir i kojas, blogiausiai buvo tai, kad nakti del skausmo nepailsedavau, pradejo nemiga kamuot. Gavosi uzburtas ratas, nakti nemiegu, raumenys nepailsi ir diena jausdavau stipru raumenu skausma. Kreipiausi i viena, kita gydytoja, vienas is ju pasake, kad man vegetacine distonija
pasiule pirma paciai susitvarkyt be antidepresantu (viena daktare jau man buvo israsiusi xanax, bet dar nebuvau pradejus vartoti, o pries tai buvau gerusi bromezapama nakti miegodavau, bet diena buvau pribludus)
taigi tas daktaras liepe daugiau ilsetis, pavaiksciot i basena, pirciu kompleksus, pasportuot, kad atpalaiduot raumenis, vienu zodziu paciai susimt ir prisiverst keist gyvenimo ritma, be visa ko rytais liepe isgert po sauksta eleuterokoko ekstrakto (jis veikia tonizuojanciai).
Mano manymu, butent tai man ir padejo siek tiek pasviesinti gyvenima, koki menesi geriau si ekstrakta, retsykiais nueidavau i Impuls, namuose pasportuodavau, dabar jauciuosi geriau ir manau, kad einu teisingu keliu stengiuosi atpalaiduoti smegenis - nestresuoti, i viska ziureti pozityviai ir stiprinu organizma
Savo pasisakymu noriu jums pasakyt, kad gerai ivertintumet ar tikrai reikia rimtu vaistu, susidurus su tokia problema, gal jei problema neisisenejusi verta pabandyt pakovot paciai su savimi? Sekmes
!