Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(milocka @ 2007 06 30, 11:37)

Is kurio tu miesto bigsmile.gif Ar gulejai stacionare,ar dienomis lankiai psichoterapija g.gif Klaipedoje nera dieninio skyrio,tik siulo gultis,kuo tikrai negaliu sau leisti,nes mergytei tik 10 men,o dar pirmokui atuostogas smile.gif Sako bus lengviau parynkti gydima. verysad.gif
Papildyta:

Aš iš Vilniaus:) Negulėjau jokiam stacionare, gydausi privačiai:) Pradžioj du-tris kartus per savaitę eidavau pas psichoterapeutę, dabar tik kartą per savaitę.

Aš išgyvenau stiprų sukrėtimą ir šiaip gerą pusmetį gyvenau didelėj įtampoj ir tai sukėlė tą mano depresiją. Tai ir gydymas jos buvo labai aiškus, tik pirmi vaistai netiko, du mėnesius be reikalo juos gėriau. tai va smile.gif

sėkmės tau gydantis 4u.gif
Atsakyti
[quote=milocka,2007 06 29, 21:54]
Visai nejutai povekio,tai jis tau nepadejo schmoll.gif Ar nejutai salutinio poveikio smile.gif
Papildyta:

Nejutau jokio salutinio poveikio nei pradejus vartot, nei nutraukus. Ar jis man padejo? g.gif Tikrai nezinau. Atrode, kad ner is vis jokio poveikio, bet gal visgi buvo, bet toks labai svelnus, is leto, gal tikrai, labiau net is sono pastebimas. Bet kol pati nepabandysi, tikrai nesuzinosi, ar jis tau tinka, juk kiekvienam skirtingai. Kadangi tau nepraeina, tai matyt, as tavo vietoj bandyciau gert.

O man paskutiniu metu lyg skrandi skauda, toks jautrus pasidare virs bambos, ne spustelt negaliu, ir aukstyn link stemples skausmas kyla. Kas cia dar tokio? Ar jum taip nera? Suciulpiau vyro Gastali nuo rugstingumo, lyg ir geriau. Bet gi niekad rugstingumo padidejusio lyg ir neturejau... schmoll.gif Toks liudesys apima, taip sunku kapanotis, o kad kasdien ne gereja, o blogeja verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip sekasi 4u.gif Turiu klausimuka,gal gas nauduojo Fluanxol,kokie atsilepimai g.gif Cia man israse vietuoj Xanax
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 05, 20:15)
Sveikutes,kaip sekasi 4u.gif Turiu klausimuka,gal gas nauduojo Fluanxol,kokie atsilepimai g.gif Cia man israse vietuoj Xanax

as naudojau bet jis man netiko labai svaigo galva ir regejimas prastejo g.gif ,bet cia kiekvienam organizmui kitaip gal tau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 05, 19:15)
Sveikutes,kaip sekasi 4u.gif

Sveika,
pas mane tai nieko gero verysad.gif
Nusipirkau triptan forte pagert, nes jauciu jau ir depresija apninkant. Ar kuri bandet, ka galit pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 07 05, 22:50)
as naudojau bet jis man netiko labai svaigo galva ir regejimas prastejo g.gif ,bet cia kiekvienam organizmui kitaip gal tau tiks  mirksiukas.gif

O nuo kuo ji tau israse buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 05, 22:45)
O nuo kuo ji tau israse buvo g.gif

nuo nerimo
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 07 06, 09:07)
nuo nerimo

Sveika,ar nerima bent nujeme g.gif As dar nesupratau,geriu tik antra diena.O.kokius vaistukus parinko tau nuo nerimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 06, 09:13)
Sveika,ar nerima bent nujeme g.gif As dar nesupratau,geriu tik antra diena.O.kokius vaistukus parinko tau nuo nerimo g.gif

ne paprasciausiai man buvo negerai nuo ju kai mete i sonus ir liepe negerti buvo prirase bromazepamo
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 07 06, 13:24)
ne paprasciausiai man buvo negerai nuo ju kai mete i sonus ir liepe negerti buvo prirase bromazepamo

O bromazepamas padejo nuo nerimo g.gif Man kazkaip antra diena labai silpna,norisi miego,gal cia nuo Fluanxol g.gif Ar cia Zoloftas taip veikia pirmomis dienomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 06, 19:48)
O bromazepamas padejo nuo nerimo g.gif Man kazkaip antra diena labai silpna,norisi miego,gal cia nuo Fluanxol g.gif Ar cia Zoloftas taip veikia pirmomis dienomis g.gif

pripras organizmas gal ir nieko bus ir tas ir tas vaistas turi raminamu savybiu uztai ir migdo pakol organizmas nepriprates g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 07 06, 21:36)
pripras organizmas gal ir nieko bus ir tas ir tas vaistas turi raminamu savybiu uztai ir migdo pakol organizmas nepriprates g.gif

O,pati,ar atsikratiai nuo nerimo ir kokiais vaistais g.gif Man nustate generalizuota nerima ir depresija verysad.gif
Atsakyti