Linyteee, 25 Bal 2006 - 16:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Linyteee, 25 Bal 2006 - 16:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
kai turėsi dokumentus turėsi tą žemelę užsiregistruoti savo vardu t. y. eiti į registrų centrą galėsi paklausti kur jis randasi kėdainiuose bet kažkur turėtų būti miesto savivaldybėje, paskui pasiteirauk kas per matininkas priklauso tam rajonui ir sussikambinus susitark kad tau pamatuotų tavo žemę(reikia turėti kuoliukų susikalti riboms)
Jersey, 26 Bal 2006 - 12:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Jersey, 26 Bal 2006 - 12:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Ar as gerai supratau, man i registru centra Kaune eit ar Kediniuose? Ir kiek mazdaug tie matininkai kainuoja gal kas zino?
Jersey, 26 Bal 2006 - 18:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Jersey, 26 Bal 2006 - 18:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
as paveldejau ne visa sklypa, o ~ 4.7 ha is 14,6 ha taigi reiks kazkaip atmatuot ta dali del to ir klausiu apie koki tai asmeni kuris ta daro
Lieputė, 23 Lap 2006 - 01:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Lieputė, 23 Lap 2006 - 01:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Situacija:
Mano mociute "turi" savo tevo palikta beveik 12ha zemes sklypa...Jos tevai mire, taip pat ir abu jos broliai...kaip as suprantu ji yra vienintele paveldetoja tu zemiu, taip?...dabar as pradejau tvarkyti tuos dokumentus....pasirodo, 9ha pasiemusi! mociutes broliene...kur likusi zeme aiskinsiuos pirmadieni...bet mane labai domina tai, kaip vis del to yra dalinama zeme, ar viskas atitenka vieninteliai paveldetojai(siuo atveju yra mano mociute), ar dalinama ant 3vaiku, ir ju dalys atitenka zmonom, vaikam ir t.t.?...pvz as kaip suprantu, broliene neturejo jokios teises pasiimti tas zemes...juolab mociute neatsisakiusi ju...mociutes prasymas grazinti jai zemes buvo pateiktas 2000.05, bet niekas i tai neatkreipe demesio....zemetvarkos skyriuje argumentuoja tuom, kad jis buvo pateiktas PO 1999.10, kai zeme atiteko tai brolienei...dar toks man nesuprantamas dalykas, kaip zemetvarkos skyrius dave zeme svetimam zmogui esant gyvam paveldetojui?....dabar zemetvarkos skyriuj mums pasake, kad ta broliene turi grazinti puse zemes!...ji sutiko graziuoju, tipo nereiks tampytis po teismus...bet as daba susimasciau, kodel puse???....tai ar mociute turi teise reikalauti kad grazintu jai visa jos tevo zeme?...na paaiskinau turbut tikrai issamiai,tai gal kas galit patart ka daryt?...kur dabar kreiptis?...aciu uz bet kokia pagalba....
![]()
Wal, 23 Lap 2006 - 15:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Wal, 23 Lap 2006 - 15:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Tevu turtas dalinamas is vaiku skaiciaus. O jeigu kas is vaiku yra mires, tai jo dalis atitenka pagal eiliskuma: zmonai, vaikams ir tik jiems nesant broliams ar seserims. Tai kad manau tavo atveju mociutes brolienei tikrai priklauso lygiai trecdalis turto
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯