QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 17:39)
Čia gi moterų forumas, kelių vedusių vyrų, o likę prietrankos
Būtent, kad taip. Tad neverta tos temos kurti
Be to, aš netikiu, kad internete galima rasti... nusvilau jau kartą... nors gal kada nors...
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 17:46)
Būtent, kad taip. Tad neverta tos temos kurti
Be to, aš netikiu, kad internete galima rasti... nusvilau jau kartą... nors gal kada nors...
Nevesk tu jokios temos
Galiu pasakyt taip
Patikek, kad tu rasi ta faina vyra. Turi tiesiog labai stipriai tiket. Nes dabar turbut manai, kad tokiu nera ir nerasi. Tai va, turi tiket.
O siaip mano pusseserei apie 30 metu Tai ji draugas.lt uzsiregistravus. Ir is ten jau buvo ar 3 ar 4 vaikinus "normesnius" sutikus. Tai gal tada ten pabandyk
QUOTE(vavux @ 2007 05 12, 17:58)
Nevesk tu jokios temos
Galiu pasakyt taip
Patikek, kad tu rasi ta faina vyra. Turi tiesiog labai stipriai tiket. Nes dabar turbut manai, kad tokiu nera ir nerasi. Tai va, turi tiket.
O siaip mano pusseserei apie 30 metu Tai ji draugas.lt uzsiregistravus. Ir is ten jau buvo ar 3 ar 4 vaikinus "normesnius" sutikus. Tai gal tada ten pabandyk
Galiu pasakyt taip
Bandžiau ir ne kartą, iš draugas.lt idiotai ir visokie kitokie pasitaikė.
Bet ok, pabandysiu tikėti, bet neieškoti desperatiškai, nes tada niekas neatsiras mano gyvenime. Man irgi visai visai netoli 30 metų.
koks skirtumas ką vilioti senbernį ar ne senbernį, nelabai suprantu. Man tai senbernis tik pavadinimas....gal toks labiau subrendęs vyrukas, nes šiaip aplink tik vien vyrai nebrendylos
na ir aš esu draugas.lt užsiregistravus, visai nieko pasitaiko kluikų bet neperdaugiausiai
na ir aš esu draugas.lt užsiregistravus, visai nieko pasitaiko kluikų bet neperdaugiausiai
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 18:01)
Kas čia tokie
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 18:01)
Bet ok, pabandysiu tikėti, bet neieškoti desperatiškai, nes tada niekas neatsiras mano gyvenime. Man irgi visai visai netoli 30 metų.
Tai jo, jokiu budu desperatiskai neieskok. Nes kai ko nors ieskai, nerasi. Nusiramink, apgalvok, kokio vyro nori bendrais bruozais, ir tada nusiramink tikedama kad tavo noras issipildys. Pamatysi, taip ir bus Isvis rekomenduoju paskaityt knyga Murphy "Jūsų pasąmonės galia".
Papildyta:
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 18:01)
koks skirtumas ką vilioti senbernį ar ne senbernį, nelabai suprantu. Man tai senbernis tik pavadinimas....gal toks labiau subrendęs vyrukas, nes šiaip aplink tik vien vyrai nebrendylos
tai va, tie senberniai labiau subrendę ir labiau uzsispyrę, turi ten savo ideologiju prisigalvoję, todel tokius daug sunkiau suviliot siaip paprasta nebrendyla tai lengva ant pirsto apsukt, tik kai toks nebrendyla, tai ir ant pirsto nesinori sukt
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 17:01)
o gal jis kur nors visai šalia, bet nepastebi
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:01)
Man irgi netoli 30 metu.Ir draugas.lt uzsiregistravus.Tiesa, dabar i ji kaip ir nebelendu. Mat jau surandau ten zmogu Ir dar senberni Uzkalbinau pati, o toliau jau ne as ji viliojau, o jis mane Rezultatas - planuojam vestuves
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 12, 19:04)
o gal jis kur nors visai šalia, bet nepastebi
Na gal... bet nematau aš jo, gal kas nedrįsta pašnekinti... gyvenu nedideliame mieste, tad ir tai dar turi neigiamos įtakos. Pastebiu vyrukų žvilgsnius, bet jokių kvietimų į pasimatymus.
Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2007 05 12, 19:11)
Man irgi netoli 30 metu.Ir draugas.lt uzsiregistravus.Tiesa, dabar i ji kaip ir nebelendu. Mat jau surandau ten zmogu Ir dar senberni Uzkalbinau pati, o toliau jau ne as ji viliojau, o jis mane Rezultatas - planuojam vestuves
Ir kaip tau tai pavyko? Turbūt iš to paties miesto esat?
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 20:14)
Nea, is skirtingu miestu buvom As is mazesnio, jis is didesnio. Pradzioj vazinedavom, o paskui smarkiai susirgau, tai tada kaip parsiveze pas save, taip ir nebeisleido Vestuviu diena bus tik vos sueje metai kaip draugaujam. Tai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio, toli grazu ne Atrodo, ir nieko stengtis nereikejo, kad patikciau ar pan. Viskas savaime gavosi.
Tiesa, nezinau sutapimas ar ne... kazkur buvau skaicius, kad merginoms, moterims reikia nesioti karneolio papuosala, jei nori pritraukti savo gyvenimo meile, t.y. ta tikraji zmogu. Ilgai ieskojau patinkancio papuosalo, radau grazia apyranke is karneolio. Sutapimas ar ne, bet gera pusmeti as ja nesiojau kasdien pries sutikdama MB