Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

Čia gi moterų forumas, kelių vedusių vyrų, o likę prietrankos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 17:39)
Čia gi moterų forumas, kelių vedusių vyrų, o likę prietrankos  unsure.gif

Būtent, kad taip. Tad neverta tos temos kurti biggrin.gif
Be to, aš netikiu, kad internete galima rasti... nusvilau jau kartą... nors gal kada nors...

Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 17:46)
Būtent, kad taip. Tad neverta tos temos kurti  biggrin.gif
Be to, aš netikiu, kad internete galima rasti... nusvilau jau kartą... nors gal kada nors...

Nevesk tu jokios temos wink.gif
Galiu pasakyt taip smile.gif
Patikek, kad tu rasi ta faina vyra. Turi tiesiog labai stipriai tiket. Nes dabar turbut manai, kad tokiu nera ir nerasi. Tai va, turi tiket.
O siaip mano pusseserei apie 30 metu smile.gif Tai ji draugas.lt uzsiregistravus. Ir is ten jau buvo ar 3 ar 4 vaikinus "normesnius" sutikus. Tai gal tada ten pabandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 12, 17:58)
Nevesk tu jokios temos wink.gif
Galiu pasakyt taip smile.gif
Patikek, kad tu rasi ta faina vyra. Turi tiesiog labai stipriai tiket. Nes dabar turbut manai, kad tokiu nera ir nerasi. Tai va, turi tiket.
O siaip mano pusseserei apie 30 metu smile.gif Tai ji draugas.lt uzsiregistravus. Ir is ten jau buvo ar 3 ar 4 vaikinus "normesnius" sutikus. Tai gal tada ten pabandyk smile.gif

Bandžiau ir ne kartą, iš draugas.lt idiotai ir visokie kitokie pasitaikė.
Bet ok, pabandysiu tikėti, bet neieškoti desperatiškai, nes tada niekas neatsiras mano gyvenime. Man irgi visai visai netoli 30 metų.
Atsakyti
koks skirtumas ką vilioti senbernį ar ne senbernį, nelabai suprantu. Man tai senbernis tik pavadinimas....gal toks labiau subrendęs vyrukas, nes šiaip aplink tik vien vyrai nebrendylos rolleyes.gif
na ir aš esu draugas.lt užsiregistravus, visai nieko ax.gif pasitaiko kluikų bet neperdaugiausiai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 12 gegužės 2007 - 17:02
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 18:01)
na ir aš esu draugas.lt užsiregistravus, visai nieko  ax.gif pasitaiko kluikų bet neperdaugiausiai  hihihi.gif

Kas čia tokie mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 18:01)
Bet ok, pabandysiu tikėti, bet neieškoti desperatiškai, nes tada niekas neatsiras mano gyvenime. Man irgi visai visai netoli 30 metų.

Tai jo, jokiu budu desperatiskai neieskok. Nes kai ko nors ieskai, nerasi. Nusiramink, apgalvok, kokio vyro nori bendrais bruozais, ir tada nusiramink tikedama kad tavo noras issipildys. Pamatysi, taip ir bus wink.gif Isvis rekomenduoju paskaityt knyga Murphy "Jūsų pasąmonės galia".
Papildyta:
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 18:01)
koks skirtumas ką vilioti senbernį ar ne senbernį, nelabai suprantu. Man tai senbernis tik pavadinimas....gal toks labiau subrendęs vyrukas, nes šiaip aplink tik vien vyrai nebrendylos  rolleyes.gif
na ir aš esu draugas.lt užsiregistravus, visai nieko  ax.gif pasitaiko kluikų bet neperdaugiausiai  hihihi.gif

tai va, tie senberniai labiau subrendę ir labiau uzsispyrę, turi ten savo ideologiju prisigalvoję, todel tokius daug sunkiau suviliot smile.gif siaip paprasta nebrendyla tai lengva ant pirsto apsukt, tik kai toks nebrendyla, tai ir ant pirsto nesinori sukt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 17:01)

o gal jis kur nors visai šalia, bet nepastebi rolleyes.gif
Atsakyti
Skaičiau aš tą Murphy knygą "Jūsų pasąmonės galia".
Daug knygų perskaičiau, bet ką galiu pasakyti... praktikoje viskas kitaip būna...

Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:01)

Man irgi netoli 30 metu.Ir draugas.lt uzsiregistravus.Tiesa, dabar i ji kaip ir nebelendu. Mat jau surandau ten zmogu wub.gif Ir dar senberni lotuliukas.gif Uzkalbinau pati, o toliau jau ne as ji viliojau, o jis mane tongue.gif Rezultatas - planuojam vestuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 12, 19:04)
o gal jis kur nors visai šalia, bet nepastebi  rolleyes.gif

Na gal... bet nematau aš jo, gal kas nedrįsta pašnekinti... gyvenu nedideliame mieste, tad ir tai dar turi neigiamos įtakos. Pastebiu vyrukų žvilgsnius, bet jokių kvietimų į pasimatymus.

Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2007 05 12, 19:11)
Man irgi netoli 30 metu.Ir draugas.lt uzsiregistravus.Tiesa, dabar i ji kaip ir nebelendu. Mat jau surandau ten zmogu  wub.gif Ir dar senberni  lotuliukas.gif Uzkalbinau pati, o toliau jau ne as ji viliojau, o jis mane  tongue.gif Rezultatas - planuojam vestuves  ax.gif

Ir kaip tau tai pavyko? Turbūt iš to paties miesto esat?
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 20:14)
Papildyta:
Ir kaip tau tai pavyko? Turbūt iš to paties miesto esat?

Nea, is skirtingu miestu buvom mirksiukas.gif As is mazesnio, jis is didesnio. Pradzioj vazinedavom, o paskui smarkiai susirgau, tai tada kaip parsiveze pas save, taip ir nebeisleido ax.gif Vestuviu diena bus tik vos sueje metai kaip draugaujam. Tai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio, toli grazu ne schmoll.gif Atrodo, ir nieko stengtis nereikejo, kad patikciau ar pan. Viskas savaime gavosi.
Tiesa, nezinau sutapimas ar ne... kazkur buvau skaicius, kad merginoms, moterims reikia nesioti karneolio papuosala, jei nori pritraukti savo gyvenimo meile, t.y. ta tikraji zmogu. Ilgai ieskojau patinkancio papuosalo, radau grazia apyranke is karneolio. Sutapimas ar ne, bet gera pusmeti as ja nesiojau kasdien pries sutikdama MB mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 12 gegužės 2007 - 18:22