Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 11, 15:52)
Nenoriu aitrinti žaizdos blush2.gif , bet toks "beviltiškas" jis matyt ne todėl, kad senbernis (dar labai klausimas kiek atitinka kriterijus), o kad Tau su juo nenusisekė... Na kažkaip negražu dabar jau imti purvus pilti ant žmogaus, kurio esminis trūkumas, kad jūsų pažintis nesibaigė "ilgai ir laimingai gyveno". Na bent jau forumietės čia labai draugiškai pasigavo tokią gaidelę.

O šiaip jei žmogui 30 m. ir jis nelaksto paskui bet ką - tai dar ne požymis, kad yra nieko vertas ir net savimi pasirūpinti nesugeba. Kaip ne požymis ir jei su tėvais gyvena, nes dar klausimas, kas ką labiau globoja - tėvai sūnų, ar sūnus tėvus. mirksiukas.gif

Forumas juk supermamų. Iš kurių dažna jau bandė suvilioti senbernį. Todėl ir patarimai tokie gaunasi. rolleyes.gif
Atsakyti
Čia pasiskaičiau visokių nuomonių ir vertinimų. O kaip dabartinėj visuomenėj vertinama tai, kad 28 metų mergina gyvena su vienu iš tėvų (mama ar tėvu, žiūrint, ką turi)? Ar irgi manoma, kad ji jau kažkokia nevykusi? Šiais laikais nekilnojamą turtą vienai merginai įsigyti ne taip lengva... o draugo ji neturi... tai ką - ji jau nurašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 11 gegužės 2007 - 19:44
Mergina yra kitas reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 05 11, 20:45)
Mergina yra kitas reikalas rolleyes.gif

Koks kitas reikalas? Man, žinoma, malonu girdėti, kad dar nesu nurašyta... bet pasitaiko visokių žmonių su visokiomis nuomonėmis...
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 11, 20:48)
Koks kitas reikalas? Man, žinoma, malonu girdėti, kad dar nesu nurašyta... bet pasitaiko visokių žmonių su visokiomis nuomonėmis...

Nei vaikino, nei merginos jokiu būdu nurašyti negalima.
Pagal stereotipus, mergina turi laukti, kol kas nors pasiūlys tekėti. Laukti... Laukti... Laukti... O gali ir nesulaukti.
Ir visiškai nereiškia, kad ji kaip kartais sako liaudyje "su trūkumais". Tiesiog pagal amžių tinkančių vaikinų statistiškai yra mažiau, o jei dar atmesime alkoholikus, smurtautojus, narkomanus, nesubrendėlius ir pan., pasirinkimas dar labiau sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2007 05 11, 21:22)
Nei vaikino, nei merginos jokiu būdu nurašyti negalima.
Pagal stereotipus, mergina turi laukti, kol kas nors pasiūlys tekėti. Laukti... Laukti... Laukti... O gali ir nesulaukti.
Ir visiškai nereiškia, kad ji kaip kartais sako liaudyje "su trūkumais". Tiesiog pagal amžių tinkančių vaikinų statistiškai yra mažiau, o jei dar atmesime alkoholikus, smurtautojus, narkomanus, nesubrendėlius ir pan., pasirinkimas dar labiau sumažėja.

Tai labai liūdna tada verysad.gif nusibodo vientavė

Atsakyti
As manau, kad musu Lietuvos visuomenej vistiek gyvuoja senmerges stereotipas. Ir nieko cia nepadarysi. Jei nori gyventi savo gyvenima, reikia vaziuot i uzsieni... Na nebent esi dejes ant visu. Tada galima ir Lietuvoj. Bet labai jau sunku..
Atsakyti
Lietuvoj apskritai sunku būti kažkuo kitokiu nei masės, nes jie labai aršūs ir baisiai kanda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 11, 22:25)
Tai labai liūdna tada  verysad.gif  nusibodo vientavė

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viesulas: 12 gegužės 2007 - 10:56
QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 11:20)
Lietuvoj apskritai sunku būti kažkuo kitokiu nei masės, nes jie labai aršūs ir baisiai kanda unsure.gif

Tas tai tiesa... kartais ir keistuole pavadina...
Tiesą sakant, aš nežinau, kur sutikti tą savo gyvenimo meilę... esu tokia moteris, kuriai turbūt skirtas tik vienas vyras gyvenime, nes nešokinėju nuo vieno prie kito. Nekeliu jokių ypatingų reikalavimų, svarbu, kad būtų geras ir darbštus žmogus, be žalingų įpročių, kurių aš ir pati neturiu. Bet kol kas nieko nėra verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 16:29)
Tas tai tiesa... kartais ir keistuole pavadina...
Tiesą sakant, aš nežinau, kur sutikti tą savo gyvenimo meilę... esu tokia moteris, kuriai turbūt skirtas tik vienas vyras gyvenime, nes nešokinėju nuo vieno prie kito. Nekeliu jokių ypatingų reikalavimų, svarbu, kad būtų geras ir darbštus žmogus, be žalingų įpročių, kurių aš ir pati neturiu. Bet kol kas nieko nėra  verysad.gif

Pabandyk užvesti temą "Ieškau vyro". Gal kas nors ir išeis.
Atrodo panaši tema buvo šiame forume. Kuo baigėsi nežinau, bet kas ieško tas randa. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2007 05 12, 17:36)
Pabandyk užvesti temą "Ieškau vyro". Gal kas nors ir išeis.
Atrodo panaši tema buvo šiame forume. Kuo baigėsi nežinau, bet kas ieško tas randa. wink.gif

Manai, kažkas išeis? smile.gif O čia lankosi ir nevedusių vyrukų? Bet blin, kaip man tokioje temoje kalbą pradėti... ax.gif pasijuoks iš manęs 4u.gif

Atsakyti