Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

QUOTE(Juozelija @ 2007 05 10, 18:57)
Hi hi. Senbernis užsiregistravęs tarp supermamų.  lotuliukas.gif
Arba neesi senbernis, arba ... arba rastumėte bendrų temų su psichoterapeutu.

thumbup.gif Juozelija, as irgi norejau taip apie viesula pasakyt, bet nenorejau izeist biggrin.gif susilaikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2007 05 10, 20:43)
Saunuole  thumbup.gif  Tikrai esi verta geresnio ir ji butinai rasi 4u.gif
Sekmes mirksiukas.gif

Nors tiesa pasakius, manau, kad dabra tavo senbernis, taves gali labai uzsimanyti g.gif

Aciu. Na, ziuresim kaip cia bus smile.gif
Tikiuosi, kad neuzsimanys, nes manau, bus tikrai sunku atsispirt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(suka @ 2007 05 10, 21:19)
Kiek teko bendrauti su senberniais galiu pasakyti: Senberniai gali buti fantastiniai, nuostabus, superiniai tavo draugai ir jokiu budu niekas daugiau.

O tai kuri tokio vyro atsisakytu? Cia ir yra kaip tik tai, kas traukia moteris smile.gif Ir tai, kad jie nepasiekiami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 10, 23:10)
Silpnoki argumentai kaip po tokios TIKROS meilės...

Kažkaip ūmai prisiminiau Krylovo pasakėčią "Lapė ir vynuogės"... mastau.gif

Smalsute, kai zmogus myli, tai myli toki, koks yra. Juk sako, kad meile akla. Tai va, o kai siek tiek nusiramini ir apgalvoji, supranti, kad jis niekam tikes.
Man tai nebestebina tas dalykas. Mano drauge buvo isimylejus toki bomza. As vis bandziau jai sakyt, kad jis niekam tikes, ja naudojasi (nes pats man taip sake) ir t.t. Ir ka? Kaip zirniai i siena. Ir po kiek laiko, kai jau issiskyre, ji man sako: o kodel tu man nesakei, kad jis toks ir anoks? O as gi jai sakiau. Ji tik negirdejo, nes MYLEJO.
Turbut nemylejai dar, smalsute wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 10, 23:58)
Smalsute, kai zmogus myli, tai myli toki, koks yra. Juk sako, kad meile akla. Tai va, o kai siek tiek nusiramini ir apgalvoji, supranti, kad jis niekam tikes.
Man tai nebestebina tas dalykas. Mano drauge buvo isimylejus toki bomza. As vis bandziau jai sakyt, kad jis niekam tikes, ja naudojasi (nes pats man taip sake) ir t.t. Ir ka? Kaip zirniai i siena. Ir po kiek laiko, kai jau issiskyre, ji man sako: o kodel tu man nesakei, kad jis toks ir anoks? O as gi jai sakiau. Ji tik negirdejo, nes MYLEJO.
Turbut nemylejai dar, smalsute wink.gif

Turiu prisipažinti, kad bomžo įsimylėti nėra tekę hihihi.gif , bet jei kuri nors iš mudviejų ir nemylėjo, tai greičiau ta, kuri susižavėjimą taip lengvai maišo su meile. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinai, cia kaip ir su orgazmu: supranti, kai tai pajunti smile.gif Tai ir su meile taip smile.gif seniau, tikrai nebuciau drisus taip sakyti, nes tikrai ne karta buvau neva "isimylejus", bet dabar tikrai zinau, kad cia tas kartas. Del to zmogaus daug buciau paaukojus.
O bomzas ar ne, tai jau nesvarbu smile.gif Nes kai myli, negalvoji, tik jauti smile.gif
Atsakyti
..nori buti sugeltas, ilysk i avili! umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 11, 09:45)
..nori buti sugeltas, ilysk i avili! umn.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
toks jau vyru likimas biggrin.gif
Atsakyti
Smalsute, a ko tu tokia pikta?
sitas forumas tau garo nuleidimas ar kaip?

jau ne pirmoj temoj matau, kaip vis stengiesi igelti. O kam tau tai?
Jauti malonuma? satisfakcija??
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 00:28)
seniau, tikrai nebuciau drisus taip sakyti, nes tikrai ne karta buvau neva "isimylejus", bet dabar tikrai zinau, kad cia tas kartas. Del to zmogaus daug buciau paaukojus.

Tai kodėl būtasis laikas? Nesuprantu kaip taip lengvai įmanoma išsižadėti tikros meilės. Kaip taip per mėnesį (ar kiek čia laiko praėjo nuo temos sukūrimo) tas vargšas senbernis kone iš tobulybės staiga tapo visiškai Tau netinkamu? g.gif Na nebūna taip, jei jausmai nors kiek didesni už įsimylėjimą. Arba jis galutinai leido suprasti, kad pora jūs nebūsit, arba tikrai ne tiek jau ir daug dėl tos meilės galėjai paaukoti.
Papildyta:
QUOTE(suka @ 2007 05 11, 12:34)
Smalsute, a ko tu tokia pikta?
sitas forumas tau garo nuleidimas ar kaip?

jau ne pirmoj temoj matau, kaip vis stengiesi igelti. O kam tau tai?
Jauti malonuma? satisfakcija??

Nusišypsok - gal nebeatrodys visi aplinkui tokie pikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu patiks būti šokinėjančia aplink tą vyrą, tai jis tau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 11, 14:13)
Tai kodėl būtasis laikas? Nesuprantu kaip taip lengvai įmanoma išsižadėti tikros meilės. Kaip taip per mėnesį (ar kiek čia laiko praėjo nuo temos sukūrimo) tas vargšas senbernis kone iš tobulybės staiga tapo visiškai Tau netinkamu? g.gif Na nebūna taip, jei jausmai nors kiek didesni už įsimylėjimą. Arba jis galutinai leido suprasti, kad pora jūs nebūsit, arba tikrai ne tiek jau ir daug dėl tos meilės galėjai paaukoti.
Papildyta:

Nusišypsok - gal nebeatrodys visi aplinkui tokie pikti. mirksiukas.gif

Na, as su juo jau metus bendrauju smile.gif O foruma tik pries men paskelbiau. Bet netgi kai rasiau, jau jausmai eme slopti, nes atsakymo i savo meile negavau. Va, del to ir baigėsi viskas smile.gif Kiek galima durniaus vietoj but fool.gif
Papildyta:
QUOTE(M & G @ 2007 05 11, 14:18)
Jeigu patiks būti šokinėjančia aplink tą vyrą, tai jis tau fear.gif

taigi jau susivokiau smile.gif tegul jie aplink mane sokineja smile.gif nors laimes is to nulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 15:02)
tegul jie aplink mane sokineja smile.gif nors laimes is to nulis  smile.gif

Kodėl nulis rolleyes.gif Labai patogu tongue.gif Pats laikas moterims parodyt vyrams vietą tongue.gif O partneris tikrai nusipelno pagarbos, matosi, kad tikrai atsidavęs, tada skelbt lygias teises bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 15:02)
Na, as su juo jau metus bendrauju smile.gif O foruma tik pries men paskelbiau. Bet netgi kai rasiau, jau jausmai eme slopti, nes atsakymo i savo meile negavau. Va, del to ir baigėsi viskas smile.gif Kiek galima durniaus vietoj but  fool.gif

Nenoriu aitrinti žaizdos blush2.gif , bet toks "beviltiškas" jis matyt ne todėl, kad senbernis (dar labai klausimas kiek atitinka kriterijus), o kad Tau su juo nenusisekė... Na kažkaip negražu dabar jau imti purvus pilti ant žmogaus, kurio esminis trūkumas, kad jūsų pažintis nesibaigė "ilgai ir laimingai gyveno". Na bent jau forumietės čia labai draugiškai pasigavo tokią gaidelę.

O šiaip jei žmogui 30 m. ir jis nelaksto paskui bet ką - tai dar ne požymis, kad yra nieko vertas ir net savimi pasirūpinti nesugeba. Kaip ne požymis ir jei su tėvais gyvena, nes dar klausimas, kas ką labiau globoja - tėvai sūnų, ar sūnus tėvus. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tikrai nesakau, kad jis beviltiskas del to, kad mums nieko neisejo. As net kai buvau ji isimylėjus, supratau, kad tarp mūsų nedaug bendro (tarkim is pomegiu ir poziurio i gyvenima), bet man tas buvo nesvarbu. As tiesiog norejau su juo buti. Man buvo gera su juo bendrauti. Tai va ir sakau, dabar atsivere akys ir sunku patiketi,kad del meiles buvau taip viskam pasiryzus...
Atsakyti