QUOTE(Juozelija @ 2007 05 10, 18:57)
Hi hi. Senbernis užsiregistravęs tarp supermamų.
Arba neesi senbernis, arba ... arba rastumėte bendrų temų su psichoterapeutu.
Arba neesi senbernis, arba ... arba rastumėte bendrų temų su psichoterapeutu.
Juozelija, as irgi norejau taip apie viesula pasakyt, bet nenorejau izeist susilaikiau
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2007 05 10, 20:43)
Saunuole Tikrai esi verta geresnio ir ji butinai rasi
Sekmes
Nors tiesa pasakius, manau, kad dabra tavo senbernis, taves gali labai uzsimanyti
Sekmes
Nors tiesa pasakius, manau, kad dabra tavo senbernis, taves gali labai uzsimanyti
Aciu. Na, ziuresim kaip cia bus
Tikiuosi, kad neuzsimanys, nes manau, bus tikrai sunku atsispirt
Papildyta:
QUOTE(suka @ 2007 05 10, 21:19)
Kiek teko bendrauti su senberniais galiu pasakyti: Senberniai gali buti fantastiniai, nuostabus, superiniai tavo draugai ir jokiu budu niekas daugiau.
O tai kuri tokio vyro atsisakytu? Cia ir yra kaip tik tai, kas traukia moteris Ir tai, kad jie nepasiekiami
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 10, 23:10)
Silpnoki argumentai kaip po tokios TIKROS meilės...
Kažkaip ūmai prisiminiau Krylovo pasakėčią "Lapė ir vynuogės"...
Kažkaip ūmai prisiminiau Krylovo pasakėčią "Lapė ir vynuogės"...
Smalsute, kai zmogus myli, tai myli toki, koks yra. Juk sako, kad meile akla. Tai va, o kai siek tiek nusiramini ir apgalvoji, supranti, kad jis niekam tikes.
Man tai nebestebina tas dalykas. Mano drauge buvo isimylejus toki bomza. As vis bandziau jai sakyt, kad jis niekam tikes, ja naudojasi (nes pats man taip sake) ir t.t. Ir ka? Kaip zirniai i siena. Ir po kiek laiko, kai jau issiskyre, ji man sako: o kodel tu man nesakei, kad jis toks ir anoks? O as gi jai sakiau. Ji tik negirdejo, nes MYLEJO.
Turbut nemylejai dar, smalsute