Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

QUOTE(vavux @ 2007 04 26, 10:40)
Taigi sakiau, kad pas mus kaip ir platoniski santykiai smile.gif tik jis labai jau smaikstus yra smile.gif ir kazkada uzmete, kad as noriu uz jo teket wink.gif
o as nenoriu tuo krepsiniu dometis sad.gif negi tai vienintelis budas?? juk turi mane mylet tokia, kokia esu. nezinau, gal uzkeret ji reikia biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif kokia voodoo lele sukurk kiba lotuliukas.gif manyciau nei tu domekis tuo krepsiniu nei tu ka.Negali juk saves perlipt ir viskas suktis tik apie ji.Juk kazkur yra ir tavo orumo riba.Siaip vyras turi“del moters stengtis kovot,jei buna atvirksciai,tai reikia sudvejoti ar jis taves is vis nori mirksiukas.gif
Pas mane taip ir buvo,kazkaip nusibreziau riba susinervinus ir sau pasakiau uzteks,tai jau kelis kart skyremes,o jis vistiek susejom atgal ir nenorejo manes paleist rolleyes.gif Buna kai kurie vyrai per isdidus ir tiek biggrin.gif

QUOTE(GalBut @ 2007 04 26, 15:12)
Senbernis...30 metų...sportininkas...šmaikštus...ir butą turi...sakot galima suviliot?...matyt juokaujat...jis pats pasirinks...kadanors...galbūt net ne moterį...

lotuliukas.gif siaubas,tai ko tamposi su moterim tada g.gif biggrin.gif pasakytu viena karta kad nenori ir viskas,tegu ieskosi sau tada senbernio kito tas senbernis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krekeris @ 2007 04 26, 18:12)
nueikit pas bureja 4u.gif

ir kas man is tos burejos? smile.gif as manau, kad zmogus pats gali savo likima nulemt smile.gif ir siaip baisu man eit smile.gif pasakys, ir tikesiu paskui ja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2007 04 26, 18:59)
doh.gif  lotuliukas.gif kokia voodoo lele sukurk kiba  lotuliukas.gif manyciau nei tu domekis tuo krepsiniu nei tu ka.Negali juk saves perlipt ir viskas suktis tik apie ji.Juk kazkur yra ir tavo orumo riba.Siaip vyras turi“del moters stengtis kovot,jei buna atvirksciai,tai reikia sudvejoti ar jis taves is vis nori  mirksiukas.gif

tai va, reikia gi islikt oriai smile.gif
isvis, nenori nereikia. man tai baisiausia, kai pasirysiu ji uzmirst, jis man parasys, ir shakes. zlugs visas mano gyvenimas, vel be jo negalesiu wink.gif jau buvo taip smile.gif
man atrodo, jam patinka merginu demesys, bet jis nieko uz tai neduoda smile.gif ir paskiau sako: o as ka nors zadejau?? g.gif ir lieki kaip asilas smile.gif lyg ir nezadejo doh.gif
Atsakyti
O kodėl tau jis patinka? Kad jam 30?
Net jei tavo nuomone, jis yra senbernis ir jam atėjo laikas vesti, dar nereiškia, kad jis taip pat galvoja. Tokie dažniausiai vadovaujasi principu: "Kam pirkti karvę, jeigu kitur vis tiek gausi pieno nemokamai". Užtat ir žaidžia jie atvirom kortom. Paklausia, ar nori ištekėt už jo. Paflirtuoja flirt.gif, pamyluoja smileysex.gif , bet paskui sako "aš tau nieko nežadėjau".
Ir prigaunami nestuke.gif , tokie nesileidžia. Net jei kažkokiu būdu ištekėsi už jo, kas iš to. Visi sunkumai liks ant tavo pečių. Nes jis įpratęs pasroviui: dabar mama ir tėtis buitimi rūpinasi (taip patogiau), paskui žmona.
Tokių senbernių, gyvenančių su tėvais, geriau net nesistengti suvilioti. Va kai jam pakils noras tave vesti, tada gal.
Atsakyti
Na as manau, kad tau jo uzsireike tik todel, kad jo negli gauti rolleyes.gif O is tiesu, ar tau verta stengtis, ji uzkariauti? Juk daug maloniau, kai vyras, tave bando uzkariauti, kai jis daro viska, kad tik tave gautu.
Nemegsti krepsinio, tai, kaip tu isivaizduoji jus abu, kai krepsinio cempionatai vyksta???
Mano drauge istekejo uz krepsininko, tai jis vos i ligonine spejo iki kudykiui gimstant, nes krepsini rode. doh.gif
Susirask kita senberni 4u.gif kuris nores uzkariauti tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebeviliosiu senbernio smile.gif Neapsimoka smile.gif
Juk as verta daug geresnio smile.gif
Isvis pagalvojau, kad jis man net netinkamas vaikinas, ne su tokiu noreciau gyvenima nugyvent wink.gif
Atsakyti
O, Vavux! Netiketas posukis? N, bet kuriuo atveju sveikinu su apsisprendimu wink.gif

Tik smalsu, kas paskatino padaryti tokias isvadas?

Ir ka galetum patarti, kokia patirtim pasidalinti, kuriu rankos vis dar tiesiasi i juos - senbernius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 10, 00:00)
Isvis pagalvojau, kad jis man net netinkamas vaikinas, ne su tokiu noreciau gyvenima nugyvent wink.gif

Klausyk panele, rink zodzius!
As gyvas irodymas kokie senberniai gali buti geri! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2007 05 10, 12:15)
O, Vavux! Netiketas posukis? N, bet kuriuo atveju sveikinu su apsisprendimu wink.gif

Tik smalsu, kas paskatino padaryti tokias isvadas?

Ir ka galetum patarti, kokia patirtim pasidalinti, kuriu rankos vis dar tiesiasi i juos - senbernius... smile.gif

Na, ka as galiu pasakyt, tiesiog pasiskaiciau pora knygu siaip apie gyvenima ir supratau, kad ne tokio vyro man reikia. Pazvelgiau i ji kitom akim ( ne isimylejusiom wub.gif ) ir supratau, kad jis yra kazkuo idomus, bet man reikia kitokio vyro. Su juo tik sedeciau, daryciau jam valgyt ir telika ziureciau smile.gif O man juk daug daugiau reikia.
Na, as net nezinau, ka patarti. Tiesiog viskas ateina savaime, staiga ima ir atsiveria akys ir protas smile.gif
Nors galiu sakyt, kad tikrai ji mylejau.
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 10, 13:28)

Cia as ne apie tave, apie savo senberni smile.gif Bet siaip jus visi savotiskai trenkti mirksiukas.gif
nelinkiu ne vienai ikliuti i tokio spastus smile.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 10, 13:28)

Hi hi. Senbernis užsiregistravęs tarp supermamų. lotuliukas.gif
Arba neesi senbernis, arba ... arba rastumėte bendrų temų su psichoterapeutu.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 09, 22:00)

Saunuole thumbup.gif Tikrai esi verta geresnio ir ji butinai rasi 4u.gif
Sekmes mirksiukas.gif

Nors tiesa pasakius, manau, kad dabra tavo senbernis, taves gali labai uzsimanyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 10, 13:41)
smile.gif Bet siaip jus visi savotiskai trenkti  mirksiukas.gif
nelinkiu ne vienai ikliuti i tokio spastus smile.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu smagu , kad pagaliau atejo ramybe ir i tavo namus.
Del to trenktumo - kazkiek, salyginai sutinku. Visi jie su savom istorijom "kodel tapau senberniu", kurios nebutinai yra labai smagios ir neskausmingos ir nesuformavusios charakterio priciudu.

Kiek teko bendrauti su senberniais galiu pasakyti: Senberniai gali buti fantastiniai, nuostabus, superiniai tavo draugai ir jokiu budu niekas daugiau.

Ne viena karta teko isitikinti savo teorijos teisingumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 10, 13:41)
Na, ka as galiu pasakyt, tiesiog pasiskaiciau pora knygu siaip apie gyvenima ir supratau, kad ne tokio vyro man reikia. Pazvelgiau i ji kitom akim ( ne isimylejusiom wub.gif ) ir supratau, kad jis yra kazkuo idomus, bet man reikia kitokio vyro. Su juo tik sedeciau, daryciau jam valgyt ir telika ziureciau smile.gif O man juk daug daugiau reikia.
Na, as net nezinau, ka patarti. Tiesiog viskas ateina savaime, staiga ima ir atsiveria akys ir protas smile.gif
Nors galiu sakyt, kad tikrai ji mylejau.

Silpnoki argumentai kaip po tokios TIKROS meilės...

Kažkaip ūmai prisiminiau Krylovo pasakėčią "Lapė ir vynuogės"... mastau.gif
Atsakyti