QUOTE(vavux @ 2007 04 26, 10:40)
Taigi sakiau, kad pas mus kaip ir platoniski santykiai tik jis labai jau smaikstus yra ir kazkada uzmete, kad as noriu uz jo teket
o as nenoriu tuo krepsiniu dometis negi tai vienintelis budas?? juk turi mane mylet tokia, kokia esu. nezinau, gal uzkeret ji reikia
o as nenoriu tuo krepsiniu dometis negi tai vienintelis budas?? juk turi mane mylet tokia, kokia esu. nezinau, gal uzkeret ji reikia
kokia voodoo lele sukurk kiba manyciau nei tu domekis tuo krepsiniu nei tu ka.Negali juk saves perlipt ir viskas suktis tik apie ji.Juk kazkur yra ir tavo orumo riba.Siaip vyras turi“del moters stengtis kovot,jei buna atvirksciai,tai reikia sudvejoti ar jis taves is vis nori
Pas mane taip ir buvo,kazkaip nusibreziau riba susinervinus ir sau pasakiau uzteks,tai jau kelis kart skyremes,o jis vistiek susejom atgal ir nenorejo manes paleist Buna kai kurie vyrai per isdidus ir tiek
QUOTE(GalBut @ 2007 04 26, 15:12)
Senbernis...30 metų...sportininkas...šmaikštus...ir butą turi...sakot galima suviliot?...matyt juokaujat...jis pats pasirinks...kadanors...galbūt net ne moterį...
siaubas,tai ko tamposi su moterim tada pasakytu viena karta kad nenori ir viskas,tegu ieskosi sau tada senbernio kito tas senbernis