Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

QUOTE(vavux @ 2007 04 23, 12:40)
nu gerai, jam patinka sportas smile.gif ir ka man dabar daryt? as tai tik savo malonumui sportuoju, o jam cia visas gyvenimas smile.gif

Dabar reikėtų rimtai pasvarstyti, ar sugebėtum prie to "jo viso gyvenimo" prisiderinti, na ir dar neprošal - sąžiningai sau prisipažinti, ar be sportiško kūno Tave dar kas nors jame traukia. mirksiukas.gif
Atsakyti
cia ziuriu diskusijos uzvire jau apie seimynini gyvenima smile.gif
o del to gaminimo tai nezinia wink.gif jis irgi ne karta juokavo, kad visi jo draugai vede del sekso ir del to, kad valgyt pagamintu biggrin.gif
nu gerai, jam patinka sportas smile.gif ir ka man dabar daryt? as tai tik savo malonumui sportuoju, o jam cia visas gyvenimas smile.gif

Nu mantai kokios mes teisios biggrin.gif

O kad sportas patinka tai - SUPER!!! thumbup.gif Kokia sritis jam patinka? Pats sportuoja ar tik ziuri ? Nes jei pats sportuoja, tai Tau cia tiesiog dieda Dangus i rankas nuleidzia: pradek sportuoti ir jis bus Tavo! Na, pradziai draugas, bet svarbiausiai gi dirva paruosti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alė Boba @ 2007 04 23, 16:29)
Nu mantai kokios mes teisios biggrin.gif

O kad sportas patinka tai - SUPER!!! thumbup.gif  Kokia sritis jam patinka? Pats sportuoja ar tik ziuri ? Nes jei pats sportuoja, tai Tau cia tiesiog dieda Dangus i rankas nuleidzia: pradek sportuoti ir jis bus Tavo! Na, pradziai draugas, bet svarbiausiai gi dirva paruosti cool.gif

Na, tikrai drinks_cheers.gif Gi gal ne koks kultūristas?Nebus labai sunku pasivyti? Ojei sportuoja kokiam klube, pradėk į tą patį vaikščioti. Elementaru.Ir pačiai į nauda, žiūrėk išgražėsi taip, kad jo nebereikės biggrin.gif
Atsakyti
matot, problema ta, kad ten moterys nelabai sportuoja smile.gif ir as net noredama nelabai galeciau sportuot kartu smile.gif taigi nezaisiu as su juo kartu krepsinio smile.gif
o as pati gi irgi sportuoju smile.gif ir grazi esu, bet jo man vis tiek reikia smile.gif
Atsakyti

Kaip ką? Nugis irgi susidomėk bigsmile.gif Tai nebūtinai eik lošt tą kašę, bet jau ką sportuoji, tą sportuok neaplaidžiai (na, gal ir jis su tavim į kokią salę nueis? rolleyes.gif ). Betgi pasirgt tai gali? Svarbu bendros temos ir kur nors jį nutempt...
Užvesk kalbą apie kokią jo mėgiamą komandą, kaip tau jinai irgi dideliai patinka, kaip į varžybas norėtum, kaip tave tiesiog dūšia prie kašės traukia, kaip trokšti profesionalių komentarų, mat kašė - tai gyvenimo modelis - visi meta meta meta, ale ne kožnas pataiko, bla bla bla... Nusipirk bilietus. Paprašyk, kad nupirktų bilietus, gal gali gaut?

Apie vitaminus, maisto papildus galit bendrą kalbą rast. Atsimenu pusantros valandos trukmės pokalbį su krepšininku - kada vitaminus gerti, ryte ar vakare? bigsmile.gif

Draugė nori vaikiuką į krepšinio mokyklą užrašyt, tu specas, patark, kur, kas, prie ko... Jei kaune - į Sabonio ar į Chomičiaus? bigsmile.gif Taip ištirsi ir ar vaikus myli bigsmile.gif

Einu į svečius, mano krikštasūniui 12 metų, noriu dovanto krepšinio kamuolį, bet nieko apie juos neišmanau. Padėk išrinkt? bigsmile.gif

Galų gale, atrask, kur ilgų kelnių parduotuvėj rast galima, bent tuo žmogų nudžiuginsi.
Atradus - ir man pasakyk rolleyes.gif
Atsakyti
aha, aha, noa patarimai - aukso vertes. Tik jauciu pareiga pridurti, kad visus jos patarimus taikytum tam tikrais,islauktais laiko intervalais. Cia butinos pauzes! Senberniai bugsti paderme , kitaip isgasdinsi. Ir sugadinsi viska neggriztamai. Ir liks jis visam laikui pas mama.. sad.gif
Atsakyti
Jau jo jo, ne viską iškart, gryna tiesa smile.gif Atlieki prijomą - lauki kažkiek laiko jo iniciatyvos, gal ir sulauksi, turi visus šansus. Žinai kodėl? Va pagrindinis jo lengvo viliojimosi garantas:

jis irgi ne karta juokavo, kad visi jo draugai vede del sekso ir del to, kad valgyt pagamintu biggrin.gif

Čia, žinok, dalykas rimtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 04 24, 10:24)
1.Jau jo jo, ne viską iškart, gryna tiesa smile.gif Atlieki prijomą - lauki kažkiek laiko jo iniciatyvos, gal ir sulauksi, turi visus šansus. Žinai kodėl? Va pagrindinis jo lengvo viliojimosi garantas:
2. Čia, žinok, dalykas rimtas rolleyes.gif

1. Nenustebk, kuri laika (tai gali buti ir labai nemazas laiko tarpas) nesulaukusi is jo jokios iniciatyvos. Tada,pabandyk dar atlikineti tuos prijomus su pauzemis, o jei taip ir nesulauksi atsako - tapk jo geriausia drauge. Tada yra sansu, kad jis tinges ieskotis merginos ir kadangi jau bus pripratintas prie taves,ims tave i zmonas, pvz. mamai ir giminems prispaudus cool.gif

2. Tikrai rimtas. Bet turi ir neigiamu aspektu: jam teks atlaikyti ne tik jo draugu kritika, bet ir jo draugu zmonu. O kaip zinia, zmonos yra negailestingos. Joms visai smagu tureti salia saves senberni. Nu,pvz.kaip atsargini varianta su kuriuo gali prasimankstinti flirtuodamos ar pan. O senberniai yra labai jautrus bet kokia kritikai...
tai tu atsargiai, ok unsure.gif
Atsakyti
oi kaip sunku su tais senais bernais doh.gif va neseniai pavyko su juo susituokti vasario menesi.Ir tai po 5,5 metu draugystes doh.gif biggrin.gif lauzos ,maivos nenori isipareigojimu.Nu ka as pastojau(mes abu to norejom) ir teko jam mane pagaliau vesti ir prisiimti atsakomybe uz seima ax.gif
Atsakyti
Noa ir Ale Boba, bet tai kad man tas krepsinis visai nepatinka smile.gif as negaliu taip del jo aukotis smile.gif O patarimai tai tikrai geri smile.gif
ir suprantu, kad reikia laukt smile.gif bet man atrodo, as seniau islaukt negalejau, tai s... ir gavosi smile.gif jis ir galvoja, kad noriu uz jo teket, nors as visaip jam paneigiau smile.gif
Snaige, bet matai, vistiek jis tave gi mylejo, vaiku norejo smile.gif vadinasi, buvo pasirenges isipareigoti. Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 24, 17:21)
Noa ir Ale Boba, bet tai kad man tas krepsinis visai nepatinka smile.gif as negaliu taip del jo aukotis smile.gif O patarimai tai tikrai geri smile.gif
ir suprantu, kad reikia laukt smile.gif bet man atrodo, as seniau islaukt negalejau, tai s... ir gavosi smile.gif jis ir galvoja, kad noriu uz jo teket, nors as visaip jam paneigiau smile.gif
Snaige, bet matai, vistiek jis tave gi mylejo, vaiku norejo smile.gif vadinasi, buvo pasirenges isipareigoti. Sveikinu smile.gif

nuuuuuu tai jei tau auka su vyrioku apie krepšinį pakalbėt, tai gal pradėk vilioti kokį senbernį iš aerobikos salės irnesakyk.gif
Atsakyti
... gerai kad dar apie mane temu nekuriate smile.gif

aciukas wink.gif

...
Atsakyti