QUOTE(vavux @ 2007 04 23, 12:40)
nu gerai, jam patinka sportas
ir ka man dabar daryt? as tai tik savo malonumui sportuoju, o jam cia visas gyvenimas
Kaip ką? Nugis irgi susidomėk
Tai nebūtinai eik lošt tą kašę, bet jau ką sportuoji, tą sportuok neaplaidžiai (na, gal ir jis su tavim į kokią salę nueis?
). Betgi pasirgt tai gali? Svarbu bendros temos ir kur nors jį nutempt...
Užvesk kalbą apie kokią jo mėgiamą komandą, kaip tau jinai irgi dideliai patinka, kaip į varžybas norėtum, kaip tave tiesiog dūšia prie kašės traukia, kaip trokšti profesionalių komentarų, mat kašė - tai gyvenimo modelis - visi meta meta meta, ale ne kožnas pataiko, bla bla bla... Nusipirk bilietus. Paprašyk, kad nupirktų bilietus, gal gali gaut?
Apie vitaminus, maisto papildus galit bendrą kalbą rast. Atsimenu pusantros valandos trukmės pokalbį su krepšininku - kada vitaminus gerti, ryte ar vakare?
Draugė nori vaikiuką į krepšinio mokyklą užrašyt, tu specas, patark, kur, kas, prie ko... Jei kaune - į Sabonio ar į Chomičiaus?
Taip ištirsi ir ar vaikus myli
Einu į svečius, mano krikštasūniui 12 metų, noriu dovanto krepšinio kamuolį, bet nieko apie juos neišmanau. Padėk išrinkt?
Galų gale, atrask, kur ilgų kelnių parduotuvėj rast galima, bent tuo žmogų nudžiuginsi.
Atradus - ir man pasakyk