QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 21, 22:55)
Ir Tau taip atsitiktinai per porą savaičių pasitaiko po 5 tokius vaikinus, kurie Tau pasakoja apie jiems patinkančias merginas ir siūlosi į meilužius? Kažkodėl netikiu arba jau labai savotiškai pati bendrauji - kaip šauksi, taip gi ir atsilieps.
Ai, smalsute, as gi tau nepapasakosiu kievienos istorijos. Bet siaip noriu pasakyti, kad tikrai daugeliui vaikinu svarbiausia seksas. Seksas valdo pasauli
Papildyta:
Kiekviena karta jam atvaziavus jauciuosi kaip danguje , o jam isvykus visada nusileidziu ant zemes Bet visada laukiu ir labai jo pasiilgstu Karta jau patyriau skyrybas po desimties bendro su vyru gyvenimo metu. Uzsaldziau savo sirdele lede-maniau, kad tokiu budu isvengsiu tokiu sirdaskausmiu. Ilgai nieko neprisileidau, o kai tik pajusdavau kieno tai simpatijas-sprukdavau kaip zuikis kuo tolyn Ir jau maziausiai tikejausi, kad zmogus, gyvenantis uz 300km taip pamazu ir kantriai tuos mano ledus sutirpdys ir mane laukine prisijaukins. Patapau savotiskai priklausoma, tik ta priklausomybe butu labai jau miela, jei tik zinociau kiek rimti tie musu santykiai. Ilga laika stengiausi visuomet kontroliuoti situacijas, o dabar isejo taip, kad situacijos vis dazniau kontroliuoja mane-uz tai kartais ant saves pykstu. Bet tokia jau ta tiesa..
Puikiai suprantu, kai situacijos valdo tave, o ne tu jas Tik zinai, noriu is patirties pasakyt, kad geriau nebandyt issiaiskint situcaijos. Nes jei pradesi klausinet, kas jus sieja, kaip cia bus toliau, tai jis pasijus priremtas prie sienos. Ir paspruks. Vaikinai bijo isipareigojimu. Tiesiog megaukis ir gerai leisk laika Kaip dainuoja, if you love somebody, set him free. Zmogus, jei nores, pats ateis. Nereikia stengtis jo prie saves priristi.