Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

Puikiai tave suprantu Vavux, pati metus bendrauju su 30-meciu vaikinu ir niekaip nesuprantu ar musu santykiai rimti ar tik siaip. Susipazinom draugas.lt, o kadangi mus skyre atstumas-300km, tai matydavomes kas dvi savaites, jis i mano miesta vaziuodavo darbo reikalais ir tuo paciu aplankydavo mane. Puikiai sutariam, turim daug bendro, bet kai kalba apie jausmus pasisuka, tai kazkaip imam juokauti, o per tuos juokus ir nebesuprantu nieko. Tiesiai sviesiai paklausti bijau, nes nenoreciau isgirsti atsakymo "ne". Ne karta pati bandziau "begti" nuo musu bendravimo, bet uztekdavo sulaukti jo skambucio ar aplankymo, kai pabegimo planas zlugdavo doh.gif Per tuos metus jis mane prisijaukino ir dabar nebenoreciau jo prarasti. Taip ir gyvenu "tarp zemes ir dangaus", visiskai netikra musu santykiais. Cia dabar labai tiktu Radzi dainos zodziai "Ka daryyyyyt".... g.gif Gal ir man kas nors galetu ka patarti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2007 05 16, 15:08)
Tiesiai sviesiai paklausti bijau, nes nenoreciau isgirsti atsakymo "ne".
(...)
Gal ir man kas nors galetu ka patarti.. verysad.gif

Manau puikiai ir pati supranti, kad tokia situacija negalės tęstis amžinai. Jei dabar ir smagu taip "tarp dangaus ir žemės", tai kadanors gali būti labai gaila to laiko, kurį pragyvenai su tuščiomis viltimis. Mano patarimas - kiek įmanoma subtiliau, bet visgi išsiaiškinti. Ką gali žinoti - kol Tau gerai ir taip, gal kažkur aplink jau seniai Tavo tikrasis svajonių princas sukiojasi. mirksiukas.gif Bet tokia nebloga tik blogoji pusė, o galimas ir ko gero labiau tikėtinas atsakymas visgi ne "ne". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 11, 18:44)
Čia pasiskaičiau visokių nuomonių ir vertinimų. O kaip dabartinėj visuomenėj vertinama tai, kad 28 metų mergina gyvena su vienu iš tėvų (mama ar tėvu, žiūrint, ką turi)? Ar irgi manoma, kad ji jau kažkokia nevykusi? Šiais laikais nekilnojamą turtą vienai merginai įsigyti ne taip lengva... o draugo ji neturi... tai ką - ji jau nurašyta?

Na isigyti turta tikrai nelengva, man 29, bet su tevais nuo 17 nebegyvenu rolleyes.gif
Kodel is karto nurasyti zmogu, juk gal tiesiog dar tavo laikas suzudeti neatejo, gal tiesiog dar nesutikai savo zmogaus g.gif
Tikiuosi, kad greitai rasi savo obuoliuko pusyte console.gif
Papildyta:
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 15:46)
Būtent, kad taip. Tad neverta tos temos kurti  biggrin.gif
Be to, aš netikiu, kad internete galima rasti... nusvilau jau kartą... nors gal kada nors...

O tu tikek tvirtai tikek, kad rasi savo vyra ir tu ji butinai rasi.Tiesiog nenukabink nosytes ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, zinot, kartais tikejimas mane apleidzia, kai visi tie vyrai tik sekso nori smile.gif
Per dvi savaites gal 5 is ju dave suprast, kad sekso nori. tai kokia dar meile tiket???
Papildyta:
Kuklute, puikus apibudinimas "tarp zemes ir dangaus ". Kaip pirstu i aki smile.gif
Tik zinai, anksciau ar veliau nusileidi ant zemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 18, 20:55)
Ai, zinot, kartais tikejimas mane apleidzia, kai visi tie vyrai tik sekso nori smile.gif
Per dvi savaites gal 5 is ju dave suprast, kad sekso nori. tai kokia dar meile tiket???
Papildyta:
Kuklute, puikus apibudinimas "tarp zemes ir dangaus ". Kaip pirstu i aki smile.gif
Tik zinai, anksciau ar veliau nusileidi ant zemes smile.gif

Gal as Tau tikciau g.gif, nes man seksas nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 18, 23:21)
Gal as Tau tikciau g.gif,  nes man seksas nereikalingas.

O kas tau reikalinga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 18, 20:55)

O turėtų duoti suprasti, kad nenori? g.gif Šiaip bendravimo pobūdis, pokalbių temos priklauso nuo abiejų bendraujančių, o ne nuo vieno.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 20, 21:28)
O turėtų duoti suprasti, kad nenori? g.gif Šiaip bendravimo pobūdis, pokalbių temos priklauso nuo abiejų bendraujančių, o ne nuo vieno.

Na, taip taip, bet kai pasakai, kad vertini vaikina kaip drauga, nes jis pasakoja apie savo santykius su patinkancia mergina, o jis sako, kad noretu buti tavo meiluzis, tai ka zinau smile.gif Truksta zodziu.
Atsakyti
[QUOTE]Kuklute, puikus apibudinimas "tarp zemes ir dangaus ". Kaip pirstu i aki
Tik zinai, anksciau ar veliau nusileidi ant zemes

Kiekviena karta jam atvaziavus jauciuosi kaip danguje 4u.gif , o jam isvykus visada nusileidziu ant zemes verysad.gif Bet visada laukiu ir labai jo pasiilgstu blush2.gif Karta jau patyriau skyrybas po desimties bendro su vyru gyvenimo metu. Uzsaldziau savo sirdele lede-maniau, kad tokiu budu isvengsiu tokiu sirdaskausmiu. Ilgai nieko neprisileidau, o kai tik pajusdavau kieno tai simpatijas-sprukdavau kaip zuikis kuo tolyn schmoll.gif Ir jau maziausiai tikejausi, kad zmogus, gyvenantis uz 300km taip pamazu ir kantriai tuos mano ledus sutirpdys ir mane laukine prisijaukins. Patapau savotiskai priklausoma, tik ta priklausomybe butu labai jau miela, jei tik zinociau kiek rimti tie musu santykiai. Ilga laika stengiausi visuomet kontroliuoti situacijas, o dabar isejo taip, kad situacijos vis dazniau kontroliuoja mane-uz tai kartais ant saves pykstu. doh.gif Bet tokia jau ta tiesa..
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 18, 23:21)
Gal as Tau tikciau g.gif,  nes man seksas nereikalingas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 20, 22:58)
Na, taip taip, bet kai pasakai, kad vertini vaikina kaip drauga, nes jis pasakoja apie savo santykius su patinkancia mergina, o jis sako, kad noretu buti tavo meiluzis, tai ka zinau smile.gif Truksta zodziu.

Ir Tau taip atsitiktinai per porą savaičių pasitaiko po 5 tokius vaikinus, kurie Tau pasakoja apie jiems patinkančias merginas ir siūlosi į meilužius? g.gif Kažkodėl netikiu arba jau labai savotiškai pati bendrauji - kaip šauksi, taip gi ir atsilieps.
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2007 05 16, 16:08)
Puikiai tave suprantu Vavux, pati metus bendrauju su 30-meciu vaikinu ir niekaip nesuprantu ar musu santykiai rimti ar tik siaip. Susipazinom draugas.lt, o kadangi mus skyre atstumas-300km, tai matydavomes kas dvi savaites, jis i mano miesta vaziuodavo darbo reikalais ir tuo paciu aplankydavo mane. Puikiai sutariam, turim daug bendro, bet kai kalba apie jausmus pasisuka, tai kazkaip imam juokauti, o per tuos juokus ir nebesuprantu nieko. Tiesiai sviesiai paklausti bijau, nes nenoreciau isgirsti atsakymo "ne". Ne karta pati bandziau "begti" nuo musu bendravimo, bet uztekdavo sulaukti jo skambucio ar aplankymo, kai pabegimo planas zlugdavo doh.gif  Per tuos metus jis mane prisijaukino ir dabar nebenoreciau jo prarasti. Taip ir gyvenu "tarp zemes ir dangaus", visiskai netikra musu santykiais. Cia dabar labai tiktu Radzi dainos zodziai "Ka daryyyyyt".... g.gif Gal ir man kas nors galetu ka patarti.. verysad.gif

manau reik paciai imtis iniciatyvos ir viska issiaiskint. man padejo blush2.gif
geriau karti teisybe, nei saldus melas...Gal jis tiesiog nemoka ir nedrista kalbet apie jausmus...
Atsakyti