Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvilioti senbernį?

QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:14)
Na gal... bet nematau aš jo, gal kas nedrįsta pašnekinti... gyvenu nedideliame mieste, tad ir tai dar turi neigiamos įtakos. Pastebiu vyrukų žvilgsnius, bet jokių kvietimų į pasimatymus.

Gal tau reiktų imtis kitos taktikos, ne laukti, kol kas nors pakvies ar užkalbins, o pačiai pradėti flirtuoti su tau patinkančiais vyrais, tada ir jiems drąsos atsirastų, jeigu būtų abipusiai jausmai bigsmile.gif
Atsakyti
kaip fainai viskas pas jus išėjo smile.gif linkiu, kad ta meilė neišblėstų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 19:20)
Gal tau reiktų imtis kitos taktikos, ne laukti, kol kas nors pakvies ar užkalbins, o pačiai pradėti flirtuoti su tau patinkančiais vyrais, tada ir jiems drąsos atsirastų, jeigu būtų abipusiai jausmai bigsmile.gif

Negaliu aš taip ir viskas. Esu iš tų merginų, kurios laukia, o nesiima iniciatyvos. Negaliu perlipti per save ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:08)
Skaičiau aš tą Murphy knygą  "Jūsų pasąmonės galia".
Daug knygų perskaičiau, bet ką galiu pasakyti... praktikoje viskas kitaip būna...

Esme tame, kad tokio pobudzio knygas ner prasmes tik perskaityti - reikia sventai itiketi, norint, kad pasisektu. ax.gif Is savo patirties galiu pasakyti, kad ne velnio praktikoje ne kitaip. schmoll.gif Reikia tiesiog ZINOTI, kad tu JI sutiksi, ir svarbiausia, jaustis to vertai. Nes, faktas kaip blynas, galima ir niekada nesusirast gyvenimo draugo, jei nuolat busi apimta pesimizmo, abejoniu, jei mastysi, kad tau truksta zavesio ar dar ko nors... Reikia labai myleti save, norint, kad tave pamiltu. rolleyes.gif
As pati dariau daug eksperimentu su saviitaiga, uzsibreziau tikslus, kurie visi issipilde. Ir esu tikra, kad del to, jog itikinau save ir savo pasamone, kad as viso to verta. Taigi - tikejimo tau, ir pasiseks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 18:08)
Kas čia tokie mastau.gif

nugi prietrankos, durniai ir t.t. ax.gif

QUOTE(vavux @ 2007 05 12, 18:11)
tai va, tie senberniai labiau subrendę ir labiau uzsispyrę, turi ten savo ideologiju prisigalvoję, todel tokius daug sunkiau suviliot smile.gif siaip paprasta nebrendyla tai lengva ant pirsto apsukt, tik kai toks nebrendyla, tai ir ant pirsto nesinori sukt wink.gif

nu va nebrendylų ir man nereik, jau pakankamai tokių turėjau ph34r.gif tai ką dabar senbernio ieškotis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:08)
Skaičiau aš tą Murphy knygą  "Jūsų pasąmonės galia".
Daug knygų perskaičiau, bet ką galiu pasakyti... praktikoje viskas kitaip būna...

Cia viskas nuo tikejimo priklauso smile.gif As kai tikiu, kad patinku visiems, tai ir patinku smile.gif O kai galvoju, kad ne, tada ir niekas nekalbina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2007 05 12, 19:11)
Man irgi netoli 30 metu.Ir draugas.lt uzsiregistravus.Tiesa, dabar i ji kaip ir nebelendu. Mat jau surandau ten zmogu  wub.gif Ir dar senberni  lotuliukas.gif Uzkalbinau pati, o toliau jau ne as ji viliojau, o jis mane  tongue.gif Rezultatas - planuojam vestuves  ax.gif

oho, kaip fainai smile.gif
sveikinu smile.gif tikiuosi, cia ne mano senberni suviliojai smile.gif
atrodo jis draugas.lt neuzsergistraves biggrin.gif
na, as tikiuosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 12, 20:01)
Esme tame, kad tokio pobudzio knygas ner prasmes tik perskaityti - reikia sventai itiketi, norint, kad pasisektu. ax.gif  Is savo patirties galiu pasakyti, kad ne velnio praktikoje ne kitaip.  schmoll.gif Reikia tiesiog ZINOTI, kad tu JI sutiksi, ir svarbiausia, jaustis to vertai. Nes, faktas kaip blynas, galima ir niekada nesusirast gyvenimo draugo, jei nuolat busi apimta pesimizmo, abejoniu, jei mastysi, kad tau truksta zavesio ar dar ko nors... Reikia labai myleti save, norint, kad tave pamiltu. rolleyes.gif
As pati dariau daug eksperimentu su saviitaiga, uzsibreziau tikslus, kurie visi issipilde. Ir esu tikra, kad del to, jog itikinau save ir savo pasamone, kad as viso to verta. Taigi - tikejimo tau, ir pasiseks. 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
net man tikejimas pakilo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 20:35)
tai ką dabar senbernio ieškotis laugh.gif

tikrai nepatariu smile.gif neziurek i senbernius, nes tik gyvenima apsunkinsi smile.gif nors siaip idomu smile.gif jautiesi lyg kokiam seriale smile.gif bent jau as taip jauciausi, kai jis stengdavos man pavyda visokiais budais sukelt wink.gif
Atsakyti
vavux, toks paprastas klausimas - o kas tau trukdo pasakyti tam vyrui tiesiai šviesiai, kad tau smagu su juo ir kad tau jis atrodo patrauklus? Na, taip neikyriai pasakyti ir žiūrėti į reakciją. Jei tu jam patinki, man atrodo, tikrai jos saulauksi.

Pati galiu pasakyti, kad būna ir kad vyras su tėvais gyvena ir iki 40 metų. Ir nebūna vedęs nė sykio. Ir visai jis dėl to ne kažkoks kompleksuotas, su trim nosim ar mėmė schmoll.gif Šiais laikais nevisi gali įpirkti butą, o nuomotis tik dėl to, kad pernakvotum, kai artimieji nori, kad gyventum kartu - nebūtinai prasminga. Žodžiu, tikiu, kad gali būti normalus 30-40 metų vyras. Jei neturi draugės ir ne gėjus, suvilioti galima. Labai paprastai - sugalvok kad kuo dažniau vienoks ar kitoks bendravimas įvyktų "netyčia". Dažniau matantis daugiau prielaidų suvokti, ar tau tikrai jo reikia, o jam - laikas pastebėti tave, kaip merginą. BET. Klausimas, ar suviliojusi tolimesniame gyvenime neklaustum savęs, kas būtų, jei nebūtum viliojusi? Ar jis būtų tavim susidomėjęs? Ar būtų pamilęs? Tam tikros tokios serijos mintys gali labai graužti....Bet čia, žinai, neaišku, kur laimėsi, kur pralaimėsi.

Aš, jaučiu, leisčiau jam suprasti, kad simpatizuoju. O tada arba arba. Nereiktų ilgai laukt, manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 05 12, 19:22)
Negaliu aš taip ir viskas. Esu iš tų merginų, kurios laukia, o nesiima iniciatyvos. Negaliu perlipti per save ir viskas.

ka as galiu pasakyt smile.gif
siaip nebutina imtis tos iniciatyvos smile.gif uztenka vaikinui tik nusisypsot smile.gif as tai daznai kvailute apsimetu ir taip ironiskai sypsausi arba sakau "kaip fainaaa", jei ka nors pasako, nes man tie vaikinai daznai juokingi smile.gif ir tas labai palengvina santykius smile.gif nes kai zmogus sypsosi, tai lengva bendraut.
as turejau tokia drauge, kuri pvz diskotekoj soka, ir neduok dieve, prieina koks vaikinas, kur nelabai patinka, tai ji i kita puse nusisuka smile.gif tai man net geda budavo smile.gif ir niekas jos nekalbindavo smile.gif tai va, reikia tiesiog nusisypsot ir jie patys prieis smile.gif nes juk ir mes prieitume, jei mums koks vaikinas sypsotusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2007 05 12, 21:21)
vavux, toks paprastas klausimas - o kas tau trukdo pasakyti tam vyrui tiesiai šviesiai, kad tau smagu su juo ir kad tau jis atrodo patrauklus? Na, taip neikyriai pasakyti ir žiūrėti į reakciją. Jei tu jam patinki, man atrodo, tikrai jos saulauksi.

Aš, jaučiu, leisčiau jam suprasti, kad simpatizuoju. O tada arba arba. Nereiktų ilgai laukt, manau mirksiukas.gif

tai jis ir zinojo, kad man patinka smile.gif na, nujaute tikrai smile.gif bet jis stengdavosi sukelti man pavyda su man artimu zmogum, nors zinau, kad jam tas zmogus visai nerupejo smile.gif na, jis toks zmogus, mego zaisti kitu jausmais smile.gif
O as ir nenoriu vilioti kazkokiais budais. Tiesiog norejau tapti jam drauge ir kad jis suprastu, kad jam su manim gera wink.gif Bet nelabai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 12, 21:18)
tikrai nepatariu smile.gif neziurek i senbernius, nes tik gyvenima apsunkinsi smile.gif nors siaip idomu smile.gif jautiesi lyg kokiam seriale smile.gif bent jau as taip jauciausi, kai jis stengdavos man pavyda visokiais budais sukelt wink.gif

tai kad kol kas šalia jokio nėra net ir senbernio laugh.gif bet geriau jokio nei bet koks flirt.gif
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
net man tikejimas pakilo smile.gif

aciuks.gif Dziaugiuosi thumbup.gif Prasom nepamest to tikejimo, nes jis is tikruju daro stebuklus. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 05 12, 18:20)

dazniausiai pas senbernius tai ir galioja,juk neveltui jie senberniais buna doh.gif mirksiukas.gif tai jei jau norit senrbernio turit imtis pacios iniciatyvos ax.gif as taip irgi padariau ir turiu rolleyes.gif
Atsakyti
na dabar galvoju g.gif nuo keliu metu cia vyrai skaitosi senberniais,maniskis tvirtina,kad nuo 33 g.gif bet baigiu tuo,kad nei viliojau nei ka taip jau isejo,kad suejom kartu ir tuo dziaugiuos thumbup.gif ,o senbernio pozymiu tai nejauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit, mano drauge parase mano senberniui, tai nezinau, kas dabar bus smile.gif
Jei jis kur nors mus pakvies, tai sakes bus wink.gif vel atgis meile smile.gif
Atsakyti