Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai ax.gif bigsmile.gif bet tikriausiai viskam savas laikas tongue.gif ir kai pabandziau tai negaliu sustot smile.gif labai faina thumbup.gif geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas cool.gif
dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgo @ 2007 04 02, 21:03)
apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai ax.gif  bigsmile.gif bet tikriausiai viskam savas laikas  tongue.gif ir kai pabandziau tai negaliu sustot smile.gif labai faina thumbup.gif geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas  cool.gif
dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai  rolleyes.gif

o sportuoji pati namie ar kur nors su grupe ir trenere?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 03, 17:32)

Sveikos mergites,
Ir as baisiai susidomejau pilates ir sportinuosi namie. Tik va viena problemele turiu tik viena pamoka, noreciau daugiau. Gal kas galetu nuorodele ismest , nes man is interneto neiseina parsisiusti, kur tie linkai buvo forume nuroyti. aciu
Atsakyti
Kur galima smagiai ir gerai pasportuoti Vilniuje? Geriau būtų sporto klube, nes dar ir kokį treniruoklį norėčiau patampyti tarp kokių dviejų savaitinių pilateso užsiėmimų ax.gif Namuose savarankiškai dar nesugebėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 03, 18:32)

namuose ax.gif prisirinkau ivairiausios medziagos apie siuos pratimus ir sportuoju namie.
visai noreciau kur nors ir su grupe bei trenere ... taciau dar nesidomejau kur rolleyes.gif
Atsakyti
Ei mamytės duokite nuorodėlių iš kur siuntėte filmukas apie pilates, jei per emule tai kaip vadinasi drinks_cheers.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgo @ 2007 04 14, 17:51)
namuose  ax.gif  prisirinkau ivairiausios medziagos apie siuos pratimus ir sportuoju namie.
visai noreciau kur nors ir su grupe bei trenere ... taciau dar nesidomejau kur  rolleyes.gif

ot tu saunuole...as NEGALIU prisiversti pati namie tai daryt... doh.gif
Atsakyti
čia galima parsisiųsti, tik pradžioj reikia užsiregistruoti ir programėlę parsisiųsti, paskui eiti: Список форумов Cinamonas -> BT-Lithuania (Viskas tik Lietuviskai) -> Kiti
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 04 19, 12:00)
čia galima parsisiųsti, tik pradžioj reikia užsiregistruoti ir programėlę parsisiųsti, paskui eiti:  Список форумов Cinamonas -> BT-Lithuania (Viskas tik Lietuviskai) -> Kiti

o kokia programele
as zliba nes nerandu prpogrameles o kitaip neatidaro
Atsakyti
Merginos, nepykit uz kvailus klausimus, nes tikrai esu visai zalia, o reikia patarimu:) Noriu pradeti sportuoti, bet tik letai:) Kai sporto klube prie treniruociu nurodoma, kad treniruote vidutinio intensyvumo - ar galiu i tokia eiti ar vis tik geriau kur pradedantiems? Sakykit, o kokio amziaus zmones renkasi i sias treniruotes?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 04, 10:37)
Merginos, nepykit uz kvailus klausimus, nes tikrai esu visai zalia, o reikia patarimu:) Noriu pradeti sportuoti, bet tik letai:) Kai sporto klube prie treniruociu nurodoma, kad treniruote vidutinio intensyvumo - ar galiu i tokia eiti ar vis tik geriau kur pradedantiems? Sakykit, o kokio amziaus zmones renkasi i sias treniruotes?smile.gif

ziurint kokios treniruotes:)
jei aerobika tai gali ir per intensyvu buti mirksiukas.gif
nors as tai is karto pradejau nuo vidutino ir stipresnio intensyvumo ir gyva dar smile.gif
Atsakyti
aš tai mėnesį dariau bodyflexo pratimus, bet man jie jokio poveikio neturėjo - t.y. nesumažėjo nei vienu cm apimtys. o prieš porą metų kasdien darydavau pilates makštelę, tai buvau ne tik kad svorio numetusi, bet ir raumenukai išryškėjo, tai mečiau aš ta bodyflexą ir gyžau prie pilates mankštos - čia nors suprakaituoji ir jauti, kad raumenukai dirba ax.gif tai va gal nuo šitos mankštos pradės nors truputį svoris kristi ir raumenukai išryškės. g.gif
Atsakyti