apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai bet tikriausiai viskam savas laikas ir kai pabandziau tai negaliu sustot labai faina geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas
dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai
QUOTE(Virgo @ 2007 04 02, 21:03)
apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai bet tikriausiai viskam savas laikas ir kai pabandziau tai negaliu sustot labai faina geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas
dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai
o sportuoji pati namie ar kur nors su grupe ir trenere?
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 03, 17:32)
Sveikos mergites,
Ir as baisiai susidomejau pilates ir sportinuosi namie. Tik va viena problemele turiu tik viena pamoka, noreciau daugiau. Gal kas galetu nuorodele ismest , nes man is interneto neiseina parsisiusti, kur tie linkai buvo forume nuroyti. aciu
Kur galima smagiai ir gerai pasportuoti Vilniuje? Geriau būtų sporto klube, nes dar ir kokį treniruoklį norėčiau patampyti tarp kokių dviejų savaitinių pilateso užsiėmimų Namuose savarankiškai dar nesugebėsiu
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 03, 18:32)
namuose prisirinkau ivairiausios medziagos apie siuos pratimus ir sportuoju namie.
visai noreciau kur nors ir su grupe bei trenere ... taciau dar nesidomejau kur
Ei mamytės duokite nuorodėlių iš kur siuntėte filmukas apie pilates, jei per emule tai kaip vadinasi
QUOTE(Virgo @ 2007 04 14, 17:51)
namuose prisirinkau ivairiausios medziagos apie siuos pratimus ir sportuoju namie.
ot tu saunuole...as NEGALIU prisiversti pati namie tai daryt...
QUOTE(Meila @ 2007 04 19, 12:00)
Iš čia galima parsisiųsti, tik pradžioj reikia užsiregistruoti ir programėlę parsisiųsti, paskui eiti: Список форумов Cinamonas -> BT-Lithuania (Viskas tik Lietuviskai) -> Kiti
o kokia programele
as zliba nes nerandu prpogrameles o kitaip neatidaro
Merginos, nepykit uz kvailus klausimus, nes tikrai esu visai zalia, o reikia patarimu:) Noriu pradeti sportuoti, bet tik letai:) Kai sporto klube prie treniruociu nurodoma, kad treniruote vidutinio intensyvumo - ar galiu i tokia eiti ar vis tik geriau kur pradedantiems? Sakykit, o kokio amziaus zmones renkasi i sias treniruotes?
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 04, 10:37)
Merginos, nepykit uz kvailus klausimus, nes tikrai esu visai zalia, o reikia patarimu:) Noriu pradeti sportuoti, bet tik letai:) Kai sporto klube prie treniruociu nurodoma, kad treniruote vidutinio intensyvumo - ar galiu i tokia eiti ar vis tik geriau kur pradedantiems? Sakykit, o kokio amziaus zmones renkasi i sias treniruotes?
ziurint kokios treniruotes:)
jei aerobika tai gali ir per intensyvu buti
nors as tai is karto pradejau nuo vidutino ir stipresnio intensyvumo ir gyva dar
aš tai mėnesį dariau bodyflexo pratimus, bet man jie jokio poveikio neturėjo - t.y. nesumažėjo nei vienu cm apimtys. o prieš porą metų kasdien darydavau pilates makštelę, tai buvau ne tik kad svorio numetusi, bet ir raumenukai išryškėjo, tai mečiau aš ta bodyflexą ir gyžau prie pilates mankštos - čia nors suprakaituoji ir jauti, kad raumenukai dirba tai va gal nuo šitos mankštos pradės nors truputį svoris kristi ir raumenukai išryškės.