Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 23:45)

Oho koks... bigsmile.gif Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu! smile.gif Bet turbūt pas mus jie nelabai populiarūs... Rankom aš turiu tokias lazdas, kur reikia lankstyti... ale su tuo žiedu visai neblogai ir kojytėm būtų. 4u.gif
Gal kaži gal kokioj sporto prekių parduotuvėj galėtų jį užsakyti, kad atveštų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 02 birželio 2006 - 22:22
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 22:13)
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 23:45)

Oho koks... bigsmile.gif
Pirma kart matau, ale neisivaizduoju ka ir su tokiu daryti doh.gif Na nieko, suzinosiu veliau... ax.gif
Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu! smile.gif

Tas ratukas yra labai lankstus ir gali jį lanksyti kaip nori. Va įmesiu kelias foto:
user posted image

user posted image
Čia pavavaizduota, kaip tas ratukas suspaustas tarp kojų. Nu čia jis daugiau skirtas spaudimo pratimams.
Papildyta:
Beje, kaip tau sekasi sportuoti? Ar darei Pilates ryte?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 03, 00:24)

Gerai sekasi! Dariau pilates ryte, begiojau vakare ir gavos thumbup.gif . Geriau negu tikejaus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 22:33)
Gerai sekasi! Dariau pilates ryte, begiojau vakare ir gavos  thumbup.gif . Geriau negu tikejaus...  biggrin.gif

Aš kai pasportuoju rytais Pilatesą, tai pasikraunu energijos visai dienai. Beje, šitą mankštą galima daryti ir tris kartus per dieną. ax.gif
Atsakyti
Nu va, aš biški pilatesą apleidau, nes prasidėjo sesija ir nebeturėjau net jėgų mankštai.
Jusse - Musse, papasakok kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
[quote=babouziuke,2006 06 02, 16:24]
Oho koks... bigsmile.gif
Pirma kart matau, ale neisivaizduoju ka ir su tokiu daryti doh.gif Na nieko, suzinosiu veliau... ax.gif
Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu! smile.gif
[/quote]
Tas ratukas yra labai lankstus ir gali jį lanksyti kaip nori. Va įmesiu kelias foto:
user posted image

user posted image
Čia pavavaizduota, kaip tas ratukas suspaustas tarp kojų. Nu čia jis daugiau skirtas spaudimo pratimams.
Papildyta:
[/quote]
Sveikos,
Skaitineju ir pamaciau kad turit nusipirkusios toki lanka kuri as naudoju taippat....As taippat sportuoju pagal Winsor pilates programa skirta su siuo lanku, kazkaip nelengva tai kartais pasimuliuoju blush2.gif Bet pilates visada megau ir megsiu...Norejau paklausti kaip rezultatai? Ar kas nors atsikrate kiek cm ar kg? Pirma savaite man kazkur 1 cm nukrito bet jau kiekviena diena variau,antra savaite vel 1 cm o po to apsistojo ir ne pro kur... g.gif
Atsakyti
As irgi pradejau daryt Pilates manksta, bet apleidau ax.gif . Paskaiciau jusu pasiekimus, reikai susiimti, labai noriiu susigrazint figura. Treniruokliu dar gydytoja neleido, o visos kitos sporto sakos nelabai man. Dar Aerobika, bet neturiu kur maziaus palikt tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2006 07 25, 16:46)
As irgi pradejau daryt Pilates manksta, bet apleidau  ax.gif . Paskaiciau jusu pasiekimus, reikai susiimti, labai noriiu susigrazint figura. Treniruokliu dar gydytoja neleido, o visos kitos sporto sakos nelabai man. Dar Aerobika, bet neturiu kur maziaus palikt  tongue.gif .

O tu kaip namuose sportuodavai ar i Gym'a eidavai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 07 26, 05:14)
O tu kaip namuose sportuodavai ar i Gym'a eidavai?  4u.gif

Namuose, parsisiunciau is interneto ir pabandziau ax.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau iš interneto ir aš tą makštą. Du mėnesius failas tik vietos kompe užimdavo. O dabar pradėjau daryti pratimus bigsmile.gif Ir visai patika ši makšta smile.gif Na dar visos programos nepadarau, bet jau jaučiuosi kažkiek sustiprėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
Jai ne paslaptis merginos galit pasakyti ta linka kur galima parsisiusti sia manksta ax.gif As pati tai perkuosi diskus bet biski brangokai gaunasi blink.gif Nemokamai geriau 4u.gif
Atsakyti
Vis galvoju ir aš pilates pabandyti savarankiškai. Sakykit ar pačios išmokot viską taisyklinagi daryti, ar geriau palankyti kokiam klube, o poto namuose mankštintis?
Ir man įdomu apie nemokamą parsisiuntimą 4u.gif
Atsakyti