Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

Merginos, o tai kas nors dar pilatesu užsiiminėjat, ar aš čia šitam skyrelyje pati su savimi kalbuosi? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 11:08)
Merginos, o tai kas nors dar pilatesu užsiiminėjat, ar aš čia šitam skyrelyje pati su savimi kalbuosi?  verysad.gif  g.gif

Sveikute,
na kadangi mano abonimentas klube pasibaige... tai rytais truputi pabegioju...o pilatinuosi vakarais pagal tavo kompaktus... labai fainus... thumbup.gif thumbup.gif
norejau paklausti tu taip pat pagal kompaktus ar ne? tai vienam kartui viena atlieki ir kaskart vis kitoki?? ax.gif ax.gif

P.S. Beje radai tas juostas, kur ieskojai nusipirkti? As ir zadu jos ieskotis, tik gal tikru ir guma... bigsmile.gif O siandien begsiu i senukus kilimelio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 01 birželio 2006 - 10:05
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 01, 10:02)
Sveikute,
na kadangi mano abonimentas klube pasibaige... tai rytais truputi pabegioju...o pilatinuosi vakarais pagal tavo kompaktus... labai fainus...  thumbup.gif  thumbup.gif 
norejau paklausti tu taip pat pagal kompaktus ar ne? tai vienam kartui viena atlieki ir kaskart vis kitoki??  ax.gif  ax.gif

P.S. Beje radai tas juostas, kur ieskojai nusipirkti? As ir zadu jos ieskotis, tik gal tikru ir guma...  bigsmile.gif O siandien begsiu i senukus kilimelio....

Sveikutė, tai labai šaunu, kad tau patinka tie kompaktai thumbup.gif .
Aš mankštų dabar nekaitalioju, darau vieną ir tą pačią kiekvieną dieną. Darau "Pilates for dummies". Ten pradedantiesiems, bet kai kurie pratimai nėra lengvi. Iš, berods 18 pratimų, 2 padarau pusėtinai, o visus likusius puikiai ax.gif . Kai iš to filmuko padarysiu visus puikiai, tįada pereisiu prie kitų kasietų. Tikriausiai imsiuos "Winsor Pilates". Ten 7 CD, skaitosi kiekvienai dienai visą savaitę. Ir geriau yra daryti kiekvieną dieną vis kitokius pratimus, kad organizmas nepriprastų.
Mano pasiekimai tokie, kad laikysena pasidarė tiesesnė ir nugarą mažiau skauda, aišku ir lankstumas didėja thumbup.gif .
Ir pilates mankštą geriausiai yra daryti ryte, tada energijos daugiau pasisemi.
Aš taip ir darau.
O vakarais nusprendžiau joga užsiiminėti bigsmile.gif .

Aš kilimėlį iš Senukų pirkau "Hamer" firmos ir mokėjau atrodo 130 lt, bet ten jau labai minkštas, platus ir ilgas. Yra ir daug paprastesni už beveik 40 lt, tik daug siauresni ir ponesni.

Gumų ir ratuko to niekur neradau. Tik mačiau Amerikos internetinėje parduotyvėje. Tai reiks prašyti, kad kas nors atsiųstų į Lietuvą, nes ta parduotuvė į Lietuvą nesiunčia.

Beje, dar prisisiunčiau visokių filmų, tik kai susidėliosiu į vietas, galėsiu ir tau įrašyti 4u.gif .

Užeik čia dažniau ir papasakok kaip sekasi, nes matau, kad mes čia tik dviese esam 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 14:40)
Sveikutė, tai labai šaunu, kad tau patinka tie kompaktai  thumbup.gif .
Aš mankštų dabar nekaitalioju, darau vieną ir tą pačią kiekvieną dieną. Darau "Pilates for dummies". Ten pradedantiesiems, bet kai kurie pratimai nėra lengvi. Iš, berods 18 pratimų, 2 padarau pusėtinai, o visus likusius puikiai  ax.gif . Kai iš to filmuko padarysiu visus puikiai, tįada pereisiu prie kitų kasietų. Tikriausiai imsiuos "Winsor Pilates". Ten 7 CD, skaitosi kiekvienai dienai visą savaitę. Ir geriau yra daryti kiekvieną dieną vis kitokius pratimus, kad organizmas nepriprastų.
Mano pasiekimai tokie, kad laikysena pasidarė tiesesnė ir nugarą mažiau skauda, aišku ir lankstumas didėja  thumbup.gif .
Ir pilates mankštą geriausiai yra daryti ryte, tada energijos daugiau pasisemi.
Aš taip ir darau.
O vakarais nusprendžiau joga užsiiminėti  bigsmile.gif .

Aš kilimėlį iš Senukų pirkau "Hamer" firmos ir mokėjau atrodo 130 lt, bet ten jau labai minkštas, platus ir ilgas. Yra ir daug paprastesni už beveik 40 lt, tik daug siauresni ir ponesni.

Gumų ir ratuko to niekur neradau. Tik mačiau Amerikos internetinėje parduotyvėje. Tai reiks prašyti, kad kas nors atsiųstų į Lietuvą, nes ta parduotuvė į Lietuvą nesiunčia.

Beje, dar prisisiunčiau visokių filmų, tik kai susidėliosiu į vietas, galėsiu ir tau įrašyti  4u.gif .

Užeik čia dažniau ir papasakok kaip sekasi, nes matau, kad mes čia tik dviese esam  4u.gif .

O tie kompaktai negali nepatikti... bigsmile.gif O makštų pasirinkimas... thumbup.gif
"Pilates for dummies" dariau ir aš pora kartelių, o kitų dar nelabai spėjau išbandyti... bet ir šitoje pradinėje, man yra tokių sunkesnių pratimėlių... blink.gif na bet po savaitės po kitos darysiu juos be problemų.

Su nugara aš ir turiu problemėlių, tai sieksiu kad jos išsispręstu... O pilates ir yoga sakė tikrai ne vienam padėjo.

Sakai, ryte būtų geriau daryti g.gif . Tai gal tada sukeisti begiojima ir pilates vietom. Gal būtų tikrai geriau, nes bėgioti rytais kartais sunkoka, nes jaučiuosi tokia nevisiškai išsibudinus...

Gumų tikrai reikia paieškoti. Reiks visas sporto prekių parduotuves apeiti... jei rasiu būtinai pranešiu. Dar vienas draugelis kaip tik atostogų į Lietuvą iš amerikos atvyksta (lygtais birželio pabaigoje g.gif ), tai jei kas - duosim jam žinią, kad patarpininkautų... 4u.gif

Beje kaip tavo vyrui sekasi pilates? ax.gif Vis dar daro kartu?
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 01, 13:20)
O tie kompaktai negali nepatikti... bigsmile.gif  O makštų pasirinkimas...  thumbup.gif
"Pilates for dummies" dariau ir aš pora kartelių, o kitų dar nelabai spėjau išbandyti... bet ir šitoje pradinėje, man yra tokių sunkesnių pratimėlių...  blink.gif na bet po savaitės po kitos darysiu juos  be problemų.

Su nugara aš ir turiu problemėlių, tai sieksiu kad jos išsispręstu... O pilates ir yoga sakė tikrai ne vienam padėjo.

Sakai, ryte būtų geriau daryti  g.gif . Tai gal tada sukeisti begiojima ir pilates vietom. Gal būtų tikrai geriau, nes bėgioti rytais kartais sunkoka, nes jaučiuosi tokia nevisiškai išsibudinus...

Gumų tikrai reikia paieškoti. Reiks visas sporto prekių parduotuves apeiti... jei rasiu būtinai pranešiu. Dar vienas draugelis kaip tik atostogų į Lietuvą iš amerikos atvyksta (lygtais birželio pabaigoje  g.gif ), tai jei kas - duosim jam žinią, kad patarpininkautų...  4u.gif

Beje kaip tavo vyrui sekasi pilates?  ax.gif  Vis dar daro kartu?

Na, aš irgi bandysiu tuos mankštoa reikenis iš Amerkos gauti, bet jeigu ir gausiu, tai reikės mokėti procentus už atvežimą rolleyes.gif . Bet internete tos gumos ne per brangiausiai kainuoja. ax.gif

O vyras mano dar sportuoja, niekur nedings bigsmile.gif . Jei tingi - aš priverčiu. Nėr čia ko tinginiauti bigsmile.gif . Bo jau jis nelankstus nesvietiškai doh.gif .

O tu žinok rimtai bandyk pilatesą ir begiojimą apkeisti vietom.
O norėjau paklausti kam tu dar bėgioji? Ta prasme bandai svorį mesti ar šiaip dėl sveikatinimosi?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 15:51)
O tu žinok rimtai bandyk pilatesą ir begiojimą apkeisti vietom.
O norėjau paklausti kam tu dar bėgioji? Ta prasme bandai svorį mesti ar šiaip dėl sveikatinimosi?

Na rytoj vadinas ryte laukia pilates, o vakare begiojimas biggrin.gif

Del begiojimo... Na taip, noriu tuos riebaliukus dar labiau aptirpdyti, vis del to vasara... maudimosi sezonas prasides wub.gif Be to man patinka begioti, kazkaip atsijungi nuo visu rupesciu, issikrauni... rolleyes.gif
Atsakyti
babouziuke, nusipirkau juosta.. thumbup.gif
Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja... ax.gif
jau pabandziau pora pratimeliu, viskas ciki...

P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 02 birželio 2006 - 14:07
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 15:02)
babouziuke, nusipirkau juosta..  thumbup.gif
Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja...  ax.gif

P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes)  bigsmile.gif

O kur tu ja pirkaisi, pasidalink paslaptimi... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 02, 17:04)
O kur tu ja pirkaisi, pasidalink paslaptimi... bigsmile.gif

Šiaurės miestelis
Lakūnų 24
15-as korpusas (Norfos pastatas)

Pačiam koridoriaus gale yra ta parduotuvė.
Galimas įėjimas iš lauko, ten matosi viduj daug baidarių pristatyta.

Davė maišelį su pavadinimu "Atletas" (www.atletas.lt)

Galiu nurašyt nuo maišelių adresus kitus:

VIlniuje:
Laisvės pr. 125a (Pasažas "Pas Juozapą")
Ukmergės g. 16 (VCUP IV aukštas)
Kalvarijų g. 6
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 14:02)
babouziuke, nusipirkau juosta..  thumbup.gif
Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja...  ax.gif

P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes)  bigsmile.gif

QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 15:26)
Šiaurės miestelis
Lakūnų 24
15-as korpusas (Norfos pastatas)

Pačiam koridoriaus gale yra ta parduotuvė.
Galimas įėjimas iš lauko, ten matosi viduj daug baidarių pristatyta.

Davė maišelį su pavadinimu "Atletas" (www.atletas.lt)

Galiu nurašyt nuo maišelių adresus kitus:

VIlniuje:
Laisvės pr. 125a (Pasažas "Pas Juozapą")
Ukmergės g. 16 (VCUP IV aukštas)
Kalvarijų g. 6

Jėzau Marija su visais Viešpačiukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip gerai thumbup.gif , kaip tik prie manęs tas pasažas pas Juozapą thumbup.gif . Varysiu pirkti.
Dabar beliks tik ratuką nusipirkti, o gal matei ten tokį?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 18:51)
Dabar beliks tik ratuką nusipirkti, o gal matei ten tokį?

Na ratuko nemačiau, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo... g.gif o su juo mankštų dar nemačiau... Gal gali kokią jo foto įmest, jei taip netyčia užtaikyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 17:59)
Na ratuko nemačiau, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo... g.gif  o su juo mankštų dar nemačiau... Gal gali kokią jo foto įmest, jei taip netyčia užtaikyčiau  mirksiukas.gif

user posted image

Va kaip atrodo ax.gif .
O aš šiandien dar nuėlkiau į tą Atletą Laisvės pr., bet jau nebedirbo verysad.gif .

Turiu ne vieną kasietą su tuo ratuku. Sakau, kai susitvarkysiu visus CD, galėsiu įrašyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babouziuke: 02 birželio 2006 - 21:46