Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

Sveikos, merginos!
Pilatesa sportuoju dar visai neseniai. Apie men. Negalvojau, kad taip patiks. Siaip visada buvau intensyvaus sporto megeja, o dabar i aerobika nenoriu net paziuret.
sportuoju namie. Mama is Rusijos parveze DVD. Is pradziu buvo gerai, bet dabar ryskiai per lengva. Ten skirta pradedantiesiems.
Cia visos kalbat, kad parsisiuntet tai is ten, tai is ten.

Bukit geros, parasykit konkreciai, kaip reikia parsisiusti? As nesu labai gera kompiuteraste, tai man reikia gana nuosekliai parasyti.

Labai labai labai prasau!!!!!!!!!!! Aciu visoms!!!!!!!!!
Atsakyti
I r man blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 19 kovo 2006 - 18:40
QUOTE(MELDA @ 2006 03 19, 08:39)
I r man blush2.gif  blush2.gif

Sveikutes tikrai zinau geru websitu kur galima labai nebrangiai nusipirti pilates DVD pvz:. Winsor pilates Bet nezinau ar jie pristatytu i lietuva ir kiek tai kainuotu.....Dar gi galite pziureti Ebay.com ten tai tikrai galite rasti visko tik irasykit pilates dvd ir viskas... Va radau jums visa puslapi tik uzsiregistruokite pries pirkdamos. http://search.ebay.c... dvd&category0=
Spauskit nuoroda virsuje....
Atsakyti
o gal galit atsiusti tai ka turite per skype? mano vardas joje rasaveiveriene buciau labai labai dekinga. As galiu pilvo sokio pamokomis pasidalinti jei kam aktualu ir idomu
Atsakyti
Pamačiau, kad SportLife klube atsirado nauja trenerė ir veda Pilates mankšta. Nors šiaip mėgstu treniruotes, kur aktyviai judama, bet sakau, gal verta pabandyti, jau seniai buvo įdomu kas per mankšta. Be to, čia kažkuri rašė, kad gerai stuburui, tai man tas būtų kaip tik. unsure.gif
Atsakyti
Labukas,
mane labai domina pilvo sokiai, tai buciau labai dekinga uz naudinga informacija
mani mailas natalija2004@yahoo.co.uk blush2.gif

Dar norejau paklausti: ar pilates ir bodyflex yra tas pats?
Atsakyti
gal kuri vilnietė lanko pilates užsiėmimus??? gal žinot kuriame klube geriausia?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalita @ 2006 05 02, 13:46)
Dar norejau paklausti: ar pilates ir bodyflex yra tas pats?

Ne tas pats, tai skirtinga mankšta.
Nesu profesionalė, skirtumus rašau iš asmeninės patirties, nes abi mankštas žinau ir abi man patinka.
Bodyflex - tai pratimų rinkinys, kurie atliekami iškvėpus orą ir 'sustingstant' nurodyta poza. Tas iškvėpimas būna garsus ir pakankamai juokingas bei keistas aplinkiniams (mačiau Bodyflex pradininkės video, tai ji ten išvis labai garsiai tą 'paach' iškvėpdavo) ax.gif Jis labiau skirtas sumažinti kūno apimtims (pilvas, klubai, šlaunys) nei numesti svorio.
Vienu metu Bodyflex sportuodavau kas rytą daugiau nei metus, dabar vėl po truputį bandau jį įtraukti į dienotvarkę. Geriausia tuos pratimus atlikti ryte prieš pusryčius, energijos duoda.
Pilates sudaro daug įvairių pratimų, galima pasirinkti sudėtingumo lygį, t.y. ir pradedantiesiems, ir ilgiau sportuojantiesiems bus ką veikti. Čia svarbu ne tik kvėpavimas (jis visiškai kitos nei bodyflexe), bet ir laikysena, dubens raumenų darbas. Pilates daugiau skirtas gerinti laikyseną, 'ilginti' ir stiprinti raumenis, ypač stuburo, didinti lankstumą.
Pilates treniruotes lankau jau beveik metus, labai patinka, po jų jaučiuosi tiesesnė, lankstesnė ir energingesnė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gavau kompaktą Pilates mankštų. Vienas yra net 50 min, tai vakar ją dariau, tik iki galo neištvėriau.. Pradžiai darysiu po 20 min. Bet šiaip tai labai patiko ir kas svarbiausia - nieko šiandien neskauda thumbup.gif
Po kokio mėnesio papasakosiu daugiau įspūdžių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 03 23, 22:21)
Sveikutes tikrai zinau geru websitu kur galima labai nebrangiai nusipirti pilates DVD pvz:. Winsor pilates  Bet nezinau ar jie pristatytu i lietuva ir kiek tai kainuotu.....Dar gi galite pziureti  Ebay.com ten tai tikrai galite rasti visko tik irasykit pilates dvd ir viskas... Va radau jums visa puslapi tik uzsiregistruokite pries pirkdamos.  http://search.ebay.c... dvd&category0=
Spauskit nuoroda virsuje....

Turiu visas Mary Winsor pilates CD (jų yra 7). Parsisiunčiau iš interneto ir neko pirkti nereikėjo.

QUOTE(Night @ 2006 05 16, 08:04)
Sveikos smile.gif
Gavau kompaktą Pilates mankštų. Vienas yra net 50 min, tai vakar ją dariau, tik iki galo neištvėriau.. Pradžiai darysiu po 20 min. Bet šiaip tai labai patiko ir kas svarbiausia - nieko šiandien neskauda  thumbup.gif
Po kokio mėnesio papasakosiu daugiau įspūdžių wink.gif

O galima sužinti iš kur gavai tą kompaktą ir koks tikslus tų mankštų pavadinimas?
Atsakyti
Prieš kelias dienas pradėjau kartu su vyru daryti pilates mankštą thumbup.gif pagal kasietą "Pilates for dummies".
Atrodo tokie paprasti pratimėliai, o juos padaryti... blink.gif . Sportuojam kiekvieną dieną sąžiningai ir žiūrėsim koks bus rezultatas.
Aš niekada nesusimąstydavay ar esu lanksti ar ne. Na, bet pratimai viską parodė. Aš dar aš, bet mano vyras net sėdėti tiesiai negali, nes nugara iki galo neišsitiesia blink.gif . Nu šakės... Dabar sakau darysim tol, kol visi galai išsities.
Vieną dieną mankštą dariau 3 val. dienos, tai po jos taip miegas suėmė rolleyes.gif .. ir teko eiti prigulti. Šiandien padariau mankštą tik atsikėlus, nu ir ką - energijos visai dienai thumbup.gif . Anksčiau pusę dienos pratinginiaudavau, o šiandien susitvarkiau visus namų ruošos darbus ir dar 2 patiekalus pagaminau šeimynai pavalgyti vakarienei (nors aš šiaip gyvenime niekada negaminu blush2.gif ).
Tai va, tokie pokyčiai. Žiūrėsim ar ilgam čia ta energija.
Bet galiu pasakyti, kad po pietų energija dingo, nes 16 val. užsiiminėjau Fitness'u ax.gif .
Nu, o dabar einu Jogą padarysiu bigsmile.gif .
Atsakyti
Merginos, gal kuri matėte ar žinote kur galima nusipirkti kai kurių Pilateso mankštai reikalingų įrankų. Pvz, aš jau kelias dienas ieškojau kilimėlio mankštai ir pagaliau radau šiandien Senukuose tokį padorų. Bet niekur nerandu tokių ilgų medžiaginių juostelių, kurios labai tamposi (reikalingos kai kuriems pratimams) ir dar niekur nerando to stebuklingo ratuko, kuris yra labai lankstus (tokį dalyką mačiau tik Pilateso internetinėse parduotuvėse).
Tikiuosi, kad kas nors žinote, nes jau pavargau vaikščioti po tas sporto parduotuves 4u.gif doh.gif .
Atsakyti