Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

QUOTE(Sagre @ 2012 04 26, 17:47)
Manau, kad Teida, Sveikatos reikmenys- Vivulskio gatveje, pagrindus pilateso turiu, kelis metus sportuoju, dabar galvoju gal visai faina ir rytais pries darba pasitampyti.. na o dar kai radau sias priemones, man laaabai patiko. o ir uzklausiau, nes balandzio menesi tik pilateso rinkinio akcija yra.. smile.gif) aciu uz atsakyma, padejote apsispresti..smile.gif

Taip, ta pati.
Šiuo metu mane labiausiai "kabina" treniruotės su pilates volu ir kamuoliais (tiek didžiuoju, tiek mažuoju). Niekaip nesusitaikau, kad pilates su juostomis gali irgi būti įdomi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 27, 08:39)
Taip, ta pati.
Šiuo metu mane labiausiai "kabina" treniruotės su pilates volu ir kamuoliais (tiek didžiuoju, tiek mažuoju). Niekaip nesusitaikau, kad pilates su juostomis gali irgi būti įdomi  doh.gif  lotuliukas.gif

o kuris volas patogesnis? 90 cm., ar 45 cm? http://www.teida.lt/...s_naudojime.jpg
didysis kamuolys man irgi labai patinka, o ka turite omeny mazasis? gal si: http://www.teida.lt/...c...&pcat_id=16 ?
o man visai patinka siaip su juostomis pasitampyti, nusipirkau juoda, prie jos pridejo knygute su pratimais, tai man kazkaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 27, 08:39)
Taip, ta pati.
Šiuo metu mane labiausiai "kabina" treniruotės su pilates volu ir kamuoliais (tiek didžiuoju, tiek mažuoju). Niekaip nesusitaikau, kad pilates su juostomis gali irgi būti įdomi  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi treniruotės su pilates volais ir kamuoliais labai patinka!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2012 04 27, 09:27)
o kuris volas patogesnis? 90 cm., ar 45 cm? http://www.teida.lt/...s_naudojime.jpg
didysis kamuolys man irgi labai patinka, o ka turite omeny mazasis? gal si: http://www.teida.lt/...c...&pcat_id=16 ?
o man visai patinka siaip su juostomis pasitampyti, nusipirkau juoda, prie jos pridejo knygute su pratimais, tai man kazkaip  thumbup.gif

O koks 45 cm? Nematau kataloge blush2.gif Esu visur susidūrusi tik su 90 cm, kartais yra skirtingo "kietumo",man patinka kietesnis, bet ant jo sunkiau. Nebandžiau ant pusvolio - turėtų irgi būti įdomi patirtis ax.gif
Mažais kamuolys - Teidos kataloge - Soft-gym kamuolys
- na, toks ne visai mažas biggrin.gif 26 diametras
Man nelabai limpa pilates su juosta - kažkaip dar nelabai žinau, kokie pratimai, kokia teisinga technika, o bet kaip daryti nesinori - gaila laiko, kai žinau, kad nebus rezultato 4u.gif Mažai lankiau tokių treniruočių 4u.gif Jėgos treniruotė su guma - čia kaip ir viskas aišku, o pilates - nelabai blush2.gif
Oi, tik dabar pažiūrėjau antrą nuorodą - taip, tas pats kamuolys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 27 balandžio 2012 - 10:37
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 27, 11:36)
O koks 45 cm? Nematau kataloge  blush2.gif Esu visur susidūrusi tik su 90 cm, kartais yra skirtingo "kietumo",man patinka kietesnis, bet ant jo sunkiau. Nebandžiau ant pusvolio - turėtų irgi būti įdomi patirtis  ax.gif
Mažais kamuolys - Teidos kataloge -  Soft-gym kamuolys
- na, toks ne visai mažas  biggrin.gif 26 diametras
Man nelabai limpa pilates su juosta - kažkaip dar nelabai žinau, kokie pratimai, kokia teisinga technika, o bet kaip daryti nesinori - gaila laiko, kai žinau, kad nebus rezultato  4u.gif Mažai lankiau tokių treniruočių  4u.gif Jėgos treniruotė su guma - čia kaip ir viskas aišku, o pilates - nelabai  blush2.gif
Oi, tik dabar pažiūrėjau antrą nuorodą - taip, tas pats kamuolys smile.gif

man sake parduotuveje, kad yra uzsakyti volai 45 cm., turetu greitai pasirodyti, tik juos krepsinio rinktine jau dauguma yra uzsisakiusi.. ti va ir galvoju ar laukti 45 cm., ar imti 90 smile.gif)
su gumomis, as pilateso irgi nedarau, nes net neisivaizduoju kaip.. bet va jegos pratimuku patampau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2012 04 27, 12:54)
man sake parduotuveje, kad yra uzsakyti volai 45 cm., turetu greitai pasirodyti, tik juos krepsinio rinktine jau dauguma yra uzsisakiusi..  ti va ir galvoju ar laukti 45 cm., ar imti 90 smile.gif)
su gumomis, as pilateso irgi nedarau, nes net neisivaizduoju kaip.. bet va jegos pratimuku patampau smile.gif)

Su 45 cm niekada nebandžiau blush2.gif Įdomu, o jie pilatesui ar šiaip kam nors ax.gif Nes niekada neteko matyti kažko panašaus ax.gif
O pilates su gumomis - na, man dar nelabai pažinta sritis, savarankiškai dar kol kas negalėčiau, bet labai įdomi patirtis ax.gif Tik man kažkaip nelabai limpa - nežinau, ar dėl to, kad dar nelabai suprantu, kas tai yra, ar dėl to, kad tikrai nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 27, 13:08)
Su 45 cm niekada nebandžiau blush2.gif Įdomu, o jie pilatesui ar šiaip kam nors  ax.gif Nes niekada neteko matyti kažko panašaus  ax.gif
O pilates su gumomis - na, man dar nelabai pažinta sritis, savarankiškai dar kol kas negalėčiau, bet labai įdomi patirtis  ax.gif Tik man kažkaip nelabai limpa - nežinau, ar dėl to, kad dar nelabai suprantu, kas tai yra, ar dėl to, kad tikrai nepatinka  biggrin.gif

45 cm pilatesui, tokie pat kaip 90..., o kaip jums ziedas? kokius darote su juo pratimus?
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2012 04 27, 13:41)
45 cm pilatesui, tokie pat kaip 90..., o kaip jums ziedas? kokius darote su juo pratimus?

Praktiškai visus 34 klasikinius pilates pratimus galima modifikuoti naudojant inventorių
Atsakyti
Su juosta

http://www.facebook....390752934285403

Ne į temą, bet aš pagaliau nusipirkau abonimentą. Tebūnie per Beta, bet vis gi lotuliukas.gif
Kas Kaune lankot O2, ten yra po keliais kažką pasidėti. Sorry, kad kvailai klausiu. Bet jogoj visada būna paklotukai, tai sėkmingai pasidedu po savo probleminiu keliu. O kaip ten, yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 06 gegužės 2012 - 12:06
QUOTE(Irunia @ 2012 05 06, 12:56)
Kas Kaune lankot O2, ten yra po keliais kažką pasidėti. Sorry, kad kvailai klausiu. Bet jogoj visada būna paklotukai, tai sėkmingai pasidedu po savo probleminiu keliu. O kaip ten, yra?

yra ten jogos kilimeliai
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 05 06, 14:18)
yra ten jogos kilimeliai

Tik kilimėliai? Tai ką tada po keliais dedat, nieko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 06, 15:20)
Tik kilimėliai? Tai ką tada po keliais dedat, nieko? g.gif

aš lankau. Yra visokių dalykėlių keliams pagal poreikius;)
Atsakyti