QUOTE(Monikaa @ 2009 11 19, 18:54)
Sveikos, Sportininkės
ir aš labai susidomėjau pilatesu. žadam eiti su drauge į sporto klubą, Šiauliuose, tai gal gali kas pasiūlyti kokį klubą kur ta mankštelė organizuojama?
radau tik Impluse, o kitur aerobika, draugė nelabai ja žavisi
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete bet kokia informacija.
QUOTE(Monikaa @ 2009 11 19, 19:11)
ir dar susidariau tokią nuomonę, kad numesti svoriui ji netinka, ji daugiau gerai savijautai, laikysenai..na nėra aktyvus sportas.
Aš nelabai turiu bėdų dėl suburo... hmm pasimečiau
gal reikia išmėginti namuose. O kaip namuose sekasi užsiiminėti šia mankštele?
Siauliuose istikro yra tik Impulse (ilgai visur ieskojau ir niekur kitur). Pavasari lankiau men laiko ir dabar buvau nuejusi. Nelankau del to kad man ten truksta suskirstymo i lygius nes neimanoma visiems vienodai dirbt. O lygis ten pakankamai sunkus. Tos kurios lanko jau metus laiko stebisi kad niekaip nepajegia padaryt visu pratimu tai as ir manau kad pagrindine problema ir yra tai kad pradeda ne nuo pradziu. Ne visos sugeba islaikyti itempta pilva o daugelis net nesupranta kaip tai yra daroma. Trenere tai faina bet dirba pagal savo jegas.
Istikro Pilatesas gerina stuburo stabiluma ir stiprina apie stubura esancius giliuosius raumenis. Impulse viena diena Pilatesas daromas su dideliu kamuoliu tik dabar nezinau kuria diena (greiciausiai penktad. bet reikia teirautis).
Jeigu eisit tai nueikit anksciau nes vietu buna trukumas (didele paklausa). Gal tiesiog pabandykit karteli ir bus aiskiau. Susirenka daug moteriskiu ir keli vyrukai nes tiems kas nemegsta aerobikos tai daugiau kaip ir ner kur sportuot.
As pati darau namuose klasikinius Pilateso pratimus ir dar nusipirkau knyga "Pilatesas ant kamuolio"
http://www.teida.lt/...all_didelis.jpg ,nes turiu kamuoli namuose.
O gal verta pradet rupintis stuburu kol dar ner problemu su juo
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.