Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

QUOTE(Ardeine @ 2009 05 08, 11:06)
o kur reikia registruotis individualioms treniruotems?

Skambinti jai paciai mob.telefonu.Internete, berods, skelbiamas.
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2009 05 13, 21:26)
Skambinti jai paciai mob.telefonu.Internete, berods, skelbiamas.

Aciu smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos toks jausmas, kad jau niekas nesportuoja?
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 05, 15:12)
4u.gif Sveikos toks jausmas, kad jau niekas nesportuoja?

sporuoja, tik kad klubuose visi atostogauja ir pilates uzsiemimu nera sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti gal kas zino geru treneriu Klaipedoje? Turiu problemu su laikysena, todel labiau noreciau individualiu treniruociu. Buciau labai dekinga jei pasidalintumete bet kokia informacija.
Atsakyti
labukas,
noreciau prisijungti prie praktikuojanciu pilates,nes nuo ryt ir as pradedu. siandien parsisiunciau pilates for dummies, tai pradesiu is pat ryto ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės 4u.gif ir aš labai susidomėjau tuo pilatesu. Labai domintu pas kokia trenere ir kur jus lankote, perskaiciau visa tema, bet taip ir neissirinkau...Gal kuri galetu parasyti konkreciau pas koki GERA treneri ar trenere lanko ir kur. Kaip suprantu tose treniruotese ir yra svarbiausia trenerio kvalifikacija, nes jei neteisingai darysi, tai ir naudos daug nebus. Tada jau tikrai namie geriau, tik , kad prisiverst sunku namie mirksiukas.gif Svajoju, kad i treniruote eiciau kaip i svente thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, Sportininkės ax.gif smile.gif ir aš labai susidomėjau pilatesu. žadam eiti su drauge į sporto klubą, Šiauliuose, tai gal gali kas pasiūlyti kokį klubą kur ta mankštelė organizuojama? g.gif radau tik Impluse, o kitur aerobika, draugė nelabai ja žavisi schmoll.gif smile.gif
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete bet kokia informacija.
Atsakyti
ir dar susidariau tokią nuomonę, kad numesti svoriui ji netinka, ji daugiau gerai savijautai, laikysenai..na nėra aktyvus sportas. ax.gif Aš nelabai turiu bėdų dėl suburo... hmm pasimečiau g.gif gal reikia išmėginti namuose. O kaip namuose sekasi užsiiminėti šia mankštele? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2009 11 19, 18:54)
Sveikos, Sportininkės  ax.gif  smile.gif  ir aš labai susidomėjau pilatesu.  žadam eiti su drauge į sporto klubą, Šiauliuose, tai gal gali kas pasiūlyti kokį klubą kur ta mankštelė organizuojama?  g.gif radau tik Impluse, o kitur aerobika, draugė nelabai ja žavisi  schmoll.gif  smile.gif
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete bet kokia informacija.

QUOTE(Monikaa @ 2009 11 19, 19:11)
ir dar susidariau tokią nuomonę, kad numesti svoriui ji netinka, ji daugiau gerai savijautai, laikysenai..na nėra aktyvus sportas.  ax.gif Aš nelabai turiu bėdų dėl suburo... hmm pasimečiau  g.gif  gal reikia išmėginti namuose. O kaip namuose sekasi užsiiminėti šia mankštele? 4u.gif

Siauliuose istikro yra tik Impulse (ilgai visur ieskojau ir niekur kitur). Pavasari lankiau men laiko ir dabar buvau nuejusi. Nelankau del to kad man ten truksta suskirstymo i lygius nes neimanoma visiems vienodai dirbt. O lygis ten pakankamai sunkus. Tos kurios lanko jau metus laiko stebisi kad niekaip nepajegia padaryt visu pratimu tai as ir manau kad pagrindine problema ir yra tai kad pradeda ne nuo pradziu. Ne visos sugeba islaikyti itempta pilva o daugelis net nesupranta kaip tai yra daroma. Trenere tai faina bet dirba pagal savo jegas.

Istikro Pilatesas gerina stuburo stabiluma ir stiprina apie stubura esancius giliuosius raumenis. Impulse viena diena Pilatesas daromas su dideliu kamuoliu tik dabar nezinau kuria diena (greiciausiai penktad. bet reikia teirautis).

Jeigu eisit tai nueikit anksciau nes vietu buna trukumas (didele paklausa). Gal tiesiog pabandykit karteli ir bus aiskiau. Susirenka daug moteriskiu ir keli vyrukai nes tiems kas nemegsta aerobikos tai daugiau kaip ir ner kur sportuot.

As pati darau namuose klasikinius Pilateso pratimus ir dar nusipirkau knyga "Pilatesas ant kamuolio" http://www.teida.lt/...all_didelis.jpg ,nes turiu kamuoli namuose.

O gal verta pradet rupintis stuburu kol dar ner problemu su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2009 11 19, 20:39)

As pati darau namuose klasikinius Pilateso pratimus ir dar nusipirkau knyga "Pilatesas ant kamuolio" http://www.teida.lt/...all_didelis.jpg ,nes turiu kamuoli namuose.

Gal būtų įmanoma kokiu nors būdu pasidaryti šitos knygos kopiją? Aš Vilniuje blush2.gif Gal galėčiau mainais pasiūlyti ką nors iš savo pilates "kolekcijos" - vieną kitą knygą ar DVD ax.gif
Atsakyti

na čiū astukui už papasakojima, gal tikrai verta pradėti rūpintis, kol nėra bėdų, reikia neuiti ir pažiūrėti g.gif aš ėjau į sporto salę tai įpratus prie tempo ir darbo pagal savo galimybes mirksiukas.gif o ir visai namuose gerai būtų pasportuot reikia pasidairyt gal kur rasiu kamuolį įsigyt ir namuose praktikuot kelis kartus nuėjus į Impulsą, sužinojus kaip ką daryt, aš žiūrėjau video, kaip daroma ta mankšta tai nėra labai lengva ten bigsmile.gif
O kur galima pigiau rast kamuolių? 4u.gif
Papildyta:

o ta knyga lietuvių kalba? ax.gif
Atsakyti