Įkraunama...
Įkraunama...

Pilates mankšta

Gal yra lankančių Pilatesą Šilainiuose? 4u.gif
Atsakyti
O kurioje vietoje Šilainiuose galima lankyti šias treniruotes. Aš noriu lankyti tik Pilotes ir galiu tik vakarais. Na, tiesiog noriu išmokti taisyklingai tai atlikti, o vėliau namuose daryti.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 22:45)
user posted image

Va kaip atrodo  ax.gif .
O aš šiandien dar nuėlkiau į tą Atletą Laisvės pr., bet jau nebedirbo  verysad.gif .

Turiu ne vieną kasietą su tuo ratuku. Sakau, kai susitvarkysiu visus CD, galėsiu įrašyti. 4u.gif

sveikos! siaip as ta ratuka esu macius bet jis nera toks koki tu parodei jis panasus, bet nzn ar patvarus, nes ji maciau www.topshop.lt sporto skyriuje. gali nueit i si saita ir pasiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alpinisstee @ 2008 02 24, 12:46)
sveikos! siaip as ta ratuka esu macius bet jis nera toks koki tu parodei jis panasus, bet nzn ar patvarus, nes ji maciau www.topshop.lt sporto skyriuje. gali nueit i si saita ir pasiziuret  smile.gif

Galima pirkti čia , jei kam aktualu ax.gif
Atsakyti
Sudomino mane pilates. Praktikuoju joga namie, tai manau pabandyti pavaikscioti i pilates.
Norejau paklausti jau besportuojanciu keleta klausimu smile.gif
* sportuojame basomis kaip ir jogoje ane?
* daug medziagos perziurejau per kelias dienas, tai nesupratau, pilates galima vien tik makstintis be jokiu priedu ar tai ir yra kad su kamuoliaisi ir tais lankais, nes daug uzsieniniu video ziurejau tai nei vienas nebuvo su jais. papasakokite man neziniukei blush2.gif

busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2008 03 06, 00:02)

Norejau paklausti jau besportuojanciu keleta klausimu smile.gif
* sportuojame basomis kaip ir jogoje ane?
* daug medziagos perziurejau per kelias dienas, tai nesupratau, pilates galima vien tik makstintis be jokiu priedu ar tai ir yra kad su kamuoliaisi ir tais lankais, nes daug uzsieniniu video ziurejau tai nei vienas nebuvo su jais. papasakokite man neziniukei  blush2.gif

busiu labai dekinga  4u.gif

*Paprastai basomis arba su kojinėmis.
*Arba be nieko, arba su smulkiu inventoriumi (dideliais bei mažais kamuoliais, žiedais, roletais... )
Šiaip tai iš pradžių verta pasimokyti su instruktoriumi, nes namuose savarankiškai gali būti kiek sunkoka suvokti pratimus.
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 03 06, 09:32)
*Paprastai basomis arba su kojinėmis.
*Arba be nieko, arba su smulkiu inventoriumi (dideliais bei mažais kamuoliais, žiedais, roletais... )
Šiaip tai iš pradžių verta pasimokyti su instruktoriumi, nes namuose savarankiškai gali būti kiek sunkoka suvokti pratimus.

Tai as ir noriu kur pavaikscioti menesiuka. Tai dabar neissirenku niekaip kur g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2008 03 06, 14:22)
Tai as ir noriu kur pavaikscioti menesiuka. Tai dabar neissirenku niekaip kur  g.gif  bigsmile.gif

Pabandyk per kelis klubus su vienkartiniais perlėkti - gal kur labiau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 03 06, 13:35)
Pabandyk per kelis klubus su vienkartiniais perlėkti - gal kur labiau patiks mirksiukas.gif

as tau siulyciau nemetyti pinigeliu, o individualiai su trenere pilates pasimokinti, tai daugiau naudos bus ir tuomet suprasi ar tau tinka.
Atsakyti
QUOTE(Milijone @ 2008 03 29, 20:11)
as tau siulyciau nemetyti pinigeliu, o individualiai su trenere pilates pasimokinti, tai daugiau naudos bus ir tuomet suprasi ar tau tinka.

Tai kad pilates mokyklų ir krypčių yra ne viena ir ne dvi, o sertifikatus dalina visi, kas tik netingi tongue.gif
Atidirbus pradedančiųjų ir pažengusiųjų lygmenį, gal ir verta bandyti individualiai, nes master class lygio užsiėmimų klubuose paprastai nėra, o šiaip - nesąmonė. Nebent individualus treneris atrodo prestižo viršūnė lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jeigu Lietuvoje tiek daug sertifikuotų Pilates instruktorių, gal paminėtumėte bent du?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(monika3 @ 2008 03 31, 09:46)
Na jeigu Lietuvoje tiek daug sertifikuotų Pilates instruktorių, gal paminėtumėte bent du?
g.gif

Sertifikuotų? Prašom, argi sunku tongue.gif

Irena Raškauskaitė, "Pilates" sertifikatas ("World Class")
Aistė Alūzaitė, "Pilates" sertifikatas 1,2 ir 3 lygio. (seminaras Guillermo Gonzalez Vega).
Daugiau nevardinsiu, nes dviejų prašyta nail.gif:

Tik gal nesvaikim su pilates studija ir Body Control Pilates® sertifikatu bei Danguole Baranauskiene ir agresyvia reklama, jei trūksta elementarios informacijos apie kitus variantus tongue.gif

Sertifikatas - deja, ne licenzija. Kursą dėsto ir Kauno kultūros akademijoje, sertifikatus dalina po prekonvencijų bei fitneso mokyklų organizuotų kursų. Paskutinė prekonvencija vyko Vilniuje rugsėjo mėn., Master Class lygio pamokas vedė Anna Krivulina, be to, vedė atvirą pamoką kaip prezenterė. Klasikinio pilates prezenteriai konvencijos metu - O. Batutis, A. Baranauskaitė, N. Ankėnienė. Balandžio mėn. kursus organizuoja Aeomix klubas.

Sėkmės besidomintiems smile.gif

Atsakyti