labas. atsiųskit kas nors pilates sporto....
sandrava@gmail.com
sveikos merginos,esu naujoke jusu forume,bet tikiuosi mes susidraugausime as taip pat visai neseniai susidomejau Pilates ,jau ir dvd nusipirkau ir nemazai informacijos susirinkau internetu,tik reikia pradeti.jei daugiau norite suzinoti apie Pilates ieikite i google pilates lt ir ismes visokiom kalbom.radau ten kelias sporto studijas,kur apraso apie tai.kur isigyti dvd ir kitka nezinau.as pirkau cia Norvegijoj,norvegu kalba.pasirinkimas didelis,tik deja nera lietuviu kalba.manau reiktu paklausineti sporto prekiu parduotuvese.
Sveikos!
Ar dar gyva si tema? Uzsikabliavau ant pilates (per filmukus, pradejau nuo PILATES FOR DUMMIES ), ir ieskau bendraminciu
Ar dar gyva si tema? Uzsikabliavau ant pilates (per filmukus, pradejau nuo PILATES FOR DUMMIES ), ir ieskau bendraminciu
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 08:25)
Sveikos!
Aš Bet klube, nes kol kas esu super "dummies"
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 08:25)
Sveikos!
Sveikos! As irgi esu labai susidomejusi Pilatesu. Tik as sportuoju sporto klube. Viena diena turim xycling'a, antra pilatesa, trecia FitBall. Ai dabar galvoju, gal reiketu to pilateso daugiau padarinet. Gal namuose vertetu pradet daryt pratimukus . Tik norejau paklaust jusu. Jus kai atliekate Pilateso manksta- suprakaituojate ar ne? As darau priziurima instruktores (su asmeninias paaiskinimais, nes vienintele grupej nekalbu suomiskai ), ir per valandos laiko treniruote ne tik, kad nesuprakaituoju, bet po relaksacines paskutines dalies, dar ir susalu (vis neprisiruosiu vilnoniu kojiniu nusinest ).
QUOTE(Deidra @ 2007 11 07, 19:40)
Sveikos! As irgi esu labai susidomejusi Pilatesu. Tik as sportuoju sporto klube. Viena diena turim xycling'a, antra pilatesa, trecia FitBall. Ai dabar galvoju, gal reiketu to pilateso daugiau padarinet. Gal namuose vertetu pradet daryt pratimukus . Tik norejau paklaust jusu. Jus kai atliekate Pilateso manksta- suprakaituojate ar ne? As darau priziurima instruktores (su asmeninias paaiskinimais, nes vienintele grupej nekalbu suomiskai ), ir per valandos laiko treniruote ne tik, kad nesuprakaituoju, bet po relaksacines paskutines dalies, dar ir susalu (vis neprisiruosiu vilnoniu kojiniu nusinest ).
Aš nepatingėjau apsilankyti kelių trenerių vedamose pilates treniruotėse - jos labai skirtingos. Yra variantų, kur ne tik sušalti galėčiau, bet ir iš nuobodulio neištverčiau, bet pasirinkau variantą, kuris man priimtiniausias. Sušylu kartais net labiau negu jėgos treniruotėse Kiek pasi'googl'inėjau po internetą, tai gal būtų kažkas panašaus į power pilates - net nežinau, kaip apibūdinti.
Šiaip aš irgi vis grasinuosi pradėti daryti namuose, bet dar nesu tokia gera žinovė Gaila, kad šie užsiėmimai mano lankomame klube nelabai populiarūs, gali visai nebelikti nei vieno savaitinio, tada teks keisti klubą Jei nerasiu panašaus varianto, rinksios jogą. Šalia kokių nors jėgos treniruočių
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 11 08, 18:06)
Aš nepatingėjau apsilankyti kelių trenerių vedamose pilates treniruotėse - jos labai skirtingos. Yra variantų, kur ne tik sušalti galėčiau, bet ir iš nuobodulio neištverčiau, bet pasirinkau variantą, kuris man priimtiniausias. Sušylu kartais net labiau negu jėgos treniruotėse ...
Tai va, as ir galvoju, kad gal dar joga reiketu pridet prie visko Nes pilatesas su joga derinasi. O Fitball'as ir xyclingas siaip...O pilatesas ir cia nelabai eina. Pamokos 2 per savaite. Ir labai esu nustebusi, kad kai as enu i rytine pamoka, pagrinde mociutes susirenka. Zinoma, yra ir jaunu mergaiciu. Ir pratimai tikrai nera patys lengviausi, bet tos mociutes puksedamos vos ne geriau uz jaunas viska padaro Bet siaip man tkrai labai patinka. Treniruote trunka valanda laiko, bet prabega taip greitai Atrodo, tik pradejau, o cia jau viskas...O ta savijauta po visko Todel ir pradejau mastyt, kad butu faina daugiau pilatesuotis. Bet as dar irgi pakankamai "svezia", tai gal dar pakentesiu. Kai jau iprasiu, galesiu ir namie daryt. Nors siaip instruktore sake, kad namie galima butent ta kvepavima pasitreniruot....
Man atrodo, kad klubuose labiau yra mėgstamas paprastesnis pilateso variantas, o kai dinamiškai einama nuo vieno pratimo prie kito, elementaresni ankstesni pratimai jungiami į vieną, būna daug sunkiau, todėl ne taip ir populiaru. Kaip minėjau, rinkausi iš kelių variantų, pasirinkau tą, kur man dar dirbti ir dirbti. Kaip nekeista, pastebiu, kad jėgos pratimuose man daug lengviau progresuoti, o pilatese -
Aš pati renkuosi jogą arba pilatesą kaip atsvarą jėgos pratimams, nes ir taip nelanksti, o nuo jėgos pratimų dar labiau sustabarėju. Kaip juokauju - reikia nueiti pasižiūrėti, kiek esu kreiva ir nusisportavus ne į tą pusę
Laikas šiose treniruotėse man irgi greitai dingsta, eičiau ir eičiau kasdien, dar ir iš darbo kartais pabėgu, o asmeninius reikalus visada susitumdau taip, kad šiai treniruotei laiko nepritrūtkų
Močiutėms ir link jų amžiaus artėjančioms - tai pati geriausia makšta
Labai užsikabinau, todėl bandau rasti ir literatūros - tiek knygų, tiek informacijos internete. Puikus dalykas, tik būtų labai gaila, jei negalėčiau dar šiek tiek pasimokyti klube.
Aš pati renkuosi jogą arba pilatesą kaip atsvarą jėgos pratimams, nes ir taip nelanksti, o nuo jėgos pratimų dar labiau sustabarėju. Kaip juokauju - reikia nueiti pasižiūrėti, kiek esu kreiva ir nusisportavus ne į tą pusę
Laikas šiose treniruotėse man irgi greitai dingsta, eičiau ir eičiau kasdien, dar ir iš darbo kartais pabėgu, o asmeninius reikalus visada susitumdau taip, kad šiai treniruotei laiko nepritrūtkų
Močiutėms ir link jų amžiaus artėjančioms - tai pati geriausia makšta
Labai užsikabinau, todėl bandau rasti ir literatūros - tiek knygų, tiek informacijos internete. Puikus dalykas, tik būtų labai gaila, jei negalėčiau dar šiek tiek pasimokyti klube.
Sveikos! As taip pat susidomejau sia tema. Kadangi neturiu galimybes eiti i sporto kluba, tai parsisiunciau kelis DVD (Winsor Pilates - Cd2 - 20 Minute Workout.avi; Winsor Pilates - Cd1 - Basics Step By Step.avi; Winsor Pilates Advanced Body Slimming.mpg), bet noreciau ir kitu. Gal kas turit daugiau?
QUOTE(Hilda @ 2007 11 10, 12:02)
Sveikos! As taip pat susidomejau sia tema. Kadangi neturiu galimybes eiti i sporto kluba, tai parsisiunciau kelis DVD (Winsor Pilates - Cd2 - 20 Minute Workout.avi; Winsor Pilates - Cd1 - Basics Step By Step.avi; Winsor Pilates Advanced Body Slimming.mpg), bet noreciau ir kitu. Gal kas turit daugiau?
Nebent galiu įmesti vieną kitą www adresą, jei būtų įdomu. Rusų ir vokiečių kalbomis
Butu labai malonu
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 11 10, 16:05)
Nebent galiu įmesti vieną kitą www adresą, jei būtų įdomu. Rusų ir vokiečių kalbomis
Labai noreciau