QUOTE(railukgec @ 2007 08 07, 20:05)
o kada reikia vaikuti uzrasyti darzeli i eile? (jei tokia egzistuoja)
kuo anksciau tuo geriau.didesne tikimybe, kad vaikuti priims i darzeli tuomet, kai jau noresi.
QUOTE(scorpione @ 2007 08 09, 10:57)
koks Kaune yra darželis ar lopšelis alergiškiems vaikams? gal kas žinot?
kad toks yra, tai tikrai girdejus esu.ar tik ne Misko gatvej (jei ten yra darzelis)?
QUOTE(scorpione @ 2007 08 09, 09:57)
koks Kaune yra darželis ar lopšelis alergiškiems vaikams? gal kas žinot?
QUOTE(zuika/puika @ 2007 08 09, 10:17)
kad toks yra, tai tikrai girdejus esu.ar tik ne Misko gatvej (jei ten yra darzelis)?
KLEVELIS, Griunvaldo 26A. Salia Akropolio, tik nesumaisykit su Montesori darziuku, jis visai salia.
Gal žinot arčiausiai Romainių koks yra neblogas darželis, kad būtų ir papildomų užsiėmimų dar
Sąraše, kurį įdėjo Ekrita (dėkui jai), yra vienas nevalstybinis darželis. Kažin, jis dar veikia?
O savaitiniuose darželiuose vaikas gali būti tik dieną?
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 20, 18:16)
Sąraše, kurį įdėjo Ekrita (dėkui jai), yra vienas nevalstybinis darželis. Kažin, jis dar veikia?
Savaitiniuose paprastai būna vaikai visą savaitę nuo pirmadienio iki penktadienio per naktį Su išimtimis dar būna vaikai, kurių tėvai ilgai dirba ir pasiima maždaug iki 21-22 val.
Aaa, tai minėtas darželis Panemunėje, kaip supratau savaitinis. Kažin, Vaišvydavoje yra koks daržas?
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 21, 13:11)
Aaa, tai minėtas darželis Panemunėje, kaip supratau savaitinis. Kažin, Vaišvydavoje yra koks daržas?
yra Girionyse, bet ten darzelis ir tik nuo 3metu vaikus priima:mes vesime kai paaugs gyvenam Ziegzdriuose
laba diena mamytes, prasau patarkit kur geriau vesti man savo vaikuti nors jam dar nelaikas noriu uzsisakyti, gyvename g.vilko g. ir salia yra kazkoks darzelis ir dar yra pakrascio g.kuri geriau patarkit gal kas vedate ar vedet.buciau labai dekinga
Aciu
Aciu
Mamytės, norėjau paklausti, ar tikrrai dabar nebegalima užsirašti į kelis darželius? Ar jie žinos, kad aš keliuosi užrašius savo vaiką? Ir ką darys, jei kartais žinos?
Nes skambinau į švietimo skyrių, tai jokių bendrų duomenų jie neturi, na kur yra laisvų vietų ir pan, kiek supratau nėra bendro visų darželių duoenų bazės
Labai būtų nesąžininga reikalauti rašytis į vieną darželį, kai net negali žinoti kada jus ten priims
Pvz. aš saviškį užrašiau arčiausia namų esančiame darželyje, tai sako priimsim kitų metų gegužę, bet jūs turit rašyti prašyme, kad norit nuo 2009 09 kažkaip paklausiau ir parašiau, dabar labai gailiuosi, važiuosi atsiimti prašymo
Nes skambinau į švietimo skyrių, tai jokių bendrų duomenų jie neturi, na kur yra laisvų vietų ir pan, kiek supratau nėra bendro visų darželių duoenų bazės
Labai būtų nesąžininga reikalauti rašytis į vieną darželį, kai net negali žinoti kada jus ten priims
Pvz. aš saviškį užrašiau arčiausia namų esančiame darželyje, tai sako priimsim kitų metų gegužę, bet jūs turit rašyti prašyme, kad norit nuo 2009 09 kažkaip paklausiau ir parašiau, dabar labai gailiuosi, važiuosi atsiimti prašymo