Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

sveiki,

nežinau ar į šitą temą rašau, bet tikiuosi kasnors galės padėti. Savo vaiką užrašiau į kaimo darželį nuo gruodžio 6 dienos, o švietimo skyriui kai buvau man sakė kad jai pradėsim lankyti kaime, iš vieno darželio kaune reikės išsibraukti, o kitam galėsim laukti eilėj toliau. bėda ta kad aš neatsimenu nej tos moteriškės pavardės nej el.pašto adreso kuri man sakė parašyti jai emaila iš kurio darželio išsibraukti norim. gal kas žino kur reikia kreiptis? ar užtektų tiesiogiai tam darželiui parašyt ir jie išbrauktų? ar nieko nedaryt? nenoriu kad iš abieju išbrauktų, nes tikiuosi kad atsiras kažkada vieta kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renanata @ 2011 11 29, 11:56)
Savo vaiką užrašiau į kaimo darželį nuo gruodžio 6 dienos, o švietimo skyriui kai buvau man sakė kad jai pradėsim lankyti kaime, iš vieno darželio kaune reikės išsibraukti, o kitam galėsim laukti eilėj toliau.
Kaune ir Kauno rajone yra atskiros priėmimo sistemos, todėl Kaune niekur nereikia išsibraukti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 11 29, 11:11)
Kaune ir Kauno rajone yra atskiros priėmimo sistemos, todėl Kaune niekur nereikia išsibraukti.  schmoll.gif

jaigu mes lankysim daržely kauno rajone, tai iš tu kaune kur esam užsiraše išsibraukti nereikia? tik pasitikslinu ar gerai supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renanata @ 2011 11 29, 14:03)
iš tu kaune kur esam užsiraše išsibraukti nereikia? tik pasitikslinu ar gerai supratau smile.gif
Gerai supratot. mirksiukas.gif
Kauno elektroninė sistema "nemato", kad lankote rajono darželį.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 11 29, 13:50)
Gerai supratot.  mirksiukas.gif
Kauno elektroninė sistema "nemato", kad lankote rajono darželį.

Aciū Jums labai!!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o jeigu gyvenam kitam rajone (net ne Kauno), o nuo rugsejo noretume leisti mergaite Kaune i darzeli, nes nuo rugsejo keliames i Kauna, ar imanoma dabar jau vaika uzregistruot i Kauno miesto du darzelius?
Atsakyti
Bandykit jau dabar deklaruoti gyvenamąją vietą Kaune ir registruotis darželiuose.
Atsakyti
Tik viena beda, kad nelabai dabar galim deklaruot gyvenama vieta Kaune doh.gif O kazkokios kitos iseities nera?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o as ieskau darzeliu arciausiai esanciu Akademijos miestelio... Nes ketinu studijuot nuo rudens magitraturoj ir nuo tada persikelt i kauna... butu labai gerai, kad kas nors galetu suteikti informacijos, nes nelabai gaudausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papiroose: 17 sausio 2012 - 13:22
sveikos ,apsigyvenom kaune vaikui suejo du metukai galvoju leist i darzeli gyvenam kovo 11gatvej 82name gal kuri zinot koks arciausiai musu yra darzelis?ar sunku patekti i juos?kiek laiko reiktu eilej stovet?kokios kainos ir pan?labai reikia pagalbos. smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aarbatelee @ 2012 02 06, 10:41)
sveikos ,apsigyvenom kaune vaikui suejo du metukai galvoju leist i darzeli gyvenam kovo 11gatvej 82name gal kuri zinot koks arciausiai musu yra darzelis?ar sunku patekti i juos?kiek laiko reiktu eilej stovet?kokios kainos ir pan?labai reikia pagalbos. smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

uzsukit i si puslapi http://darzeliai.kau.../...ID=2[filter]=Filtruoti atsifiltruokit Dainavos rajona ir matysit darzelius. O adresus galit pasitikslint galit cia - http://maps.google.l...ps?hl=lt&tab=wl mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif reikia jusu pagalbos zaliai mamytei blush2.gif perskaiciau visa tema bet vistiek man neaisku.Noriu pateikti prasyma internetu i lopselius nueinu i ta psl
http://ep.kaunas.lt/...p/5/?itemID=163 paspaudziu kad uzsakyt paslauga internetu nu ir ismeta man Autentifikacija su bankais ir t.t ir ka spausti?Jei pas mane SEB bankas blush2.gif Ka turiu daryt?
Aciu uz pagalba is anksto 4u.gif
Atsakyti