Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

QUOTE(austutesmama:) @ 2011 03 08, 13:35)
Va ir man idomu, ar Romainiuose yra koks darzelis  g.gif ? Nors kiek isivaizduoju tai nera , be reikalo mes cia kraustemes, reika vaika veziot nezinia kur  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveikute. Romainiuose jau 1,5metų nesilankau, bet kiek pamenu pagrindinėj jo gatvėj buvo darželis - pradinė mokykla kažkokia. g.gif Šalia vaistinė ir ambulatorija yra
doh.gif užkrito gatvės pavadinimas
Atsakyti
O iš kur žinoti, kuris darželis pagal gyvenamą vietą mums priklauso? Niekur nerandu internete tokios informacijos. Šalia mūsų namų yra keturi darželi. Ir iki visų max 5min kelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 03 31, 22:24)
O iš kur žinoti, kuris darželis pagal gyvenamą  vietą mums priklauso? Niekur nerandu internete tokios informacijos. Šalia mūsų namų yra keturi darželi. Ir iki visų max 5min kelio g.gif
Nerasit tokios informacijos, nes jos iš tiesų nėra. Galit rašyti prašymą į bet kurį.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 03 31, 22:43)
Nerasit tokios informacijos, nes jos iš tiesų nėra. Galit rašyti prašymą į bet kurį.

Ir niekas paskui nesumastys mano mažiuko mest lauk iš darželio, kad pagal gyvenamą vietą jis jam nepriklauso? Mane čia prigasdino, tai todėl ir ieškojau tokios info, kad neapsišaut poto
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 04 01, 11:11)
Ir niekas paskui nesumastys mano mažiuko mest lauk iš darželio, kad pagal gyvenamą vietą jis jam nepriklauso? Mane čia prigasdino, tai todėl ir ieškojau tokios info, kad neapsišaut poto
Ir kas sugalvojo tokią nesąmonę? hihihi.gif
Yra sunkumų iš rajono patekti į miesto darželį, kai yra eilėje laukiančių vaikų. Bet jau priimto vaiko niekas dėl nieko negalėtų išmesti, išskyrus tuos atvejus, kurie yra numatyti, pvz., įstaigos nelankymas be pateisinamos priežasties 2 mėnesius, įsiskolinimas už vaiko maitinimą.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 01, 14:46)
Ir kas sugalvojo tokią nesąmonę? hihihi.gif 
Yra sunkumų iš rajono patekti į miesto darželį, kai yra eilėje laukiančių vaikų. Bet jau priimto vaiko niekas dėl nieko negalėtų išmesti, išskyrus tuos atvejus, kurie yra numatyti, pvz., įstaigos nelankymas be pateisinamos priežasties 2 mėnesius, įsiskolinimas už vaiko maitinimą.

Mane taip nušvietė vienam daržely ir liepė išsiaiškinti savivaldybėj kas man pagal deklaruotą gyvenamą vietą priklauso. O būtent Kauno rajone aš ir esu deklaravus gyvenamą vietą, todėl ir sunerimau.. Na teks eit ir sakyt, jog turi rašyt į sąrašą ir viskas smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 04 01, 17:19)
liepė išsiaiškinti savivaldybėj kas man pagal deklaruotą gyvenamą vietą priklauso.
Savivaldybė šiuo klausimu nieko nepasakys. Nueikit į Švietimo skyrių, Dobužinskio gatvėje (įėjimas iš Kęstučio g.). http://www.kaunas.lt....php?1563940425
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 01 balandžio 2011 - 16:29
QUOTE(RytineSaule @ 2011 03 31, 17:52)
Sveikute. Romainiuose jau 1,5metų nesilankau, bet kiek pamenu pagrindinėj jo gatvėj buvo darželis - pradinė mokykla kažkokia.  g.gif  Šalia vaistinė ir ambulatorija yra
doh.gif  užkrito gatvės pavadinimas

Sveikos, pati gyvenu Romainiuose ir ten nera jokio darzelio , tik pradine mokykla,pati uzrasiau vaika i silainius.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Perskaiciau visa tema bet arba praleidau arba nebuvo apie tai kalbeta smile.gif Su vyru planuojam isigyti busta Vaisvydavoje, bet esam ne vietiniai tai nieko nezinome.
Gal galit kas pasakyti ar Vaisvydavoje yra darzelis?Jei ne, tai kur arciausias?
Atsakyti
Yra Girionių vaikų darželis, Girionių k., Samylai, Tel. 54 72 48, girioniudarzelis@zebra.lt .

O čia - Panemunės seniūnijos ikimokyklinės įstaigos:

Panemunės lopšelis-darželis, Vaidoto g. 26A, 34 58 77, 34 58 79, 34 58 62, V. Gečienė
Sanatorinis lopšelis-darželis „Pienė“, Birutės g. 9, 34 54 54, S. Listopadskienė
Sanatorinis lopšelis-darželis „Pušynėlis“, Vaidoto g. 7A, 34 58 83, 34 58 82, I. Ališauskienė
Vaikų darželis „Šnekutis“, Kariūnų pl. 7, 34 58 84, 34 58 80, 34 58 86, J. Goštautienė
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orcca @ 2011 05 02, 14:21)
Sveikos merginos smile.gif

Perskaiciau visa tema bet arba praleidau arba nebuvo apie tai kalbeta smile.gif  Su vyru planuojam isigyti busta Vaisvydavoje, bet esam ne vietiniai tai nieko nezinome.
Gal galit kas pasakyti ar Vaisvydavoje yra darzelis?Jei ne, tai kur arciausias?

Girionių darželis arčiausiai, bet nėra lopšelio gupės. kadangi darželis yra rajone jame pirmenybė TIKRAI teikiama rajono vaikams- registruojant reikia turėti deklaraciją apie deklaruotą gyv. vietą.
Atsakyti