Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

Laba,
Pasidalinkit patirtim apie Sargenuose esanti darzeli. Labai laukiu atsiliepimu apie lopsiuko auklytes 4u.gif
Atsakyti
labas mamukai, na pabandysiu paklaust cia jusu nuomones, nors pastebejau, kad cia daugiau klausianciu nei atsakanciu, bet visgi KA GALIT PAREKOMENDUOTI SILAINIUOSE? KOKI LOPSELI - DARZELI? butu smagu bent jau kazka suzinot smile.gif aciu is anksto.
Atsakyti
sveikutes, mamytes smile.gif
gal galite rekomenduoti darzeli a.sanciuose?
Atsakyti
niu as kiek jau spejau pasidomet, tai labiausiai mane sudomino Ausrine ir Gintarelis,, ziurejau Rasytes, Verineli, Zvanguti , Sarkele bet nekokie atsiliepimai apie juos, bent jau ka internete pavyko atknist, va dar patiko Zingsnelis, bet man kazkaip arciau ausrine ir Gintarelis, na bandysim i kuri nors papult smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas susidurėt, kokia čia dabar nauja tvarka priimant į darželius? Man skambino iš kelių darželių (esam užrašę į kelis skirtingus, nes nežinau, kur dirbsiu, tai į vieną netoli namų, kitą netoli senelių ir dar vieną šiaip, jei nepriimtų) ir klausė vaiko a.k., o šiandien paskambino iš trečio, sako matau sistemoj, kad jūs jau į kitus užsirašę, tai man čia trukdosi eilė, reikia, kad pasakytumėt, kuris pirmas eilėje, kuris trečias, nes tik į tris galima pretenduot. Sakau tai čia reikia gerai pagalvot, gal galiu perskambint, sako, ne, reikia per kelias minutes pasakyt. O tai kodėl iš kitų darželių niekas nieko neklausė??? Kur galėčiau rasti info apie tokią tvarką?
Atsakyti
Ka galetumete papasakoti apie centre esancius darzelius?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 05 03, 14:23)
Sveikos, gal kas susidurėt, kokia čia dabar nauja tvarka priimant į darželius? Man skambino iš kelių darželių (esam užrašę į kelis skirtingus, nes nežinau, kur dirbsiu, tai į vieną netoli namų, kitą netoli senelių ir dar vieną šiaip, jei nepriimtų) ir klausė vaiko a.k., o šiandien paskambino iš trečio, sako matau sistemoj, kad jūs jau į kitus užsirašę, tai man čia trukdosi eilė, reikia, kad pasakytumėt, kuris pirmas eilėje, kuris trečias, nes tik į tris galima pretenduot. Sakau tai čia reikia gerai pagalvot, gal galiu perskambint, sako, ne, reikia per kelias minutes pasakyt. O tai kodėl iš kitų darželių niekas nieko neklausė??? Kur galėčiau rasti info apie tokią tvarką?

na as sia informacija perskaiciau kauno savivaldybes psl:

http://www.kaunas.lt...x.php?125642006

bet si tvarka isigalioja nuo birzelio men, bet realiai tai pati nelabai suprantu kaip viskas cia vyksta, kiek supratau cia per seniunija priimines i tuos darzelius.
Atsakyti
gal kas lanket kaune darzeli ziogeli, cia zaliakalnyje, siaip jis toks labai mazutis atrodo, vaikams erdves tikrai nera, taciau arciau namu ieskom.
tik kazkaip direktore pasirode nemaloni, ir visos snekos taip isvartomos, kad tarsi kiek suprantu kad i ji patekti reik kazkiek tai sumoketi?

bet gal kas galit atsiliepimus brukstelti, kaip aukletojos maziuku grupeje, ar uzssiima su jais, ugdymas ir pan, ir kaip idomu maisto racionas?

Atsakyti
Sveikos,tai pagal paskutine tvarka jau ne mes rinksimes darzelius o parinks savivaldybe pagal gyvenama vieta kaip suprantu, tai vistiek reikia rasytis i eile ar tiesiog laukti kazko?kas susidurte esate siuo klausimu?
Atsakyti
Mamytės kurios nenori vaikučio vesti visai dieniai į darželį Kauno centre Maironio g. 4 yra vaikų laisvalaikio centras Stebuklų šalis, kaip mini valandinis darželis, o vasaros metu didesniems vaikučiams organizuoja dienos stovykla.
Atsakyti
QUOTE(Dalytee @ 2010 05 12, 09:23)
Mamytės kurios nenori vaikučio vesti visai dieniai į darželį Kauno centre Maironio g. 4 yra vaikų laisvalaikio centras Stebuklų šalis, kaip mini valandinis darželis, o vasaros metu didesniems vaikučiams organizuoja dienos stovykla.

bet ir kainuoja nepigiai smile.gif))
Atsakyti
Vasaros dienos stovykla Stebuklų šalyje kainuoja tikrai nedaug, jei paskaičiuosite kad tai yra su vaikais užsiimama visą dieną plius maitinimas. thumbup.gif Auklė kainuoja tikrai brangiau.
Atsakyti