Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

gal zonote koks darzelis yra prie Versmes mokyklos?aciu
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 02 23, 12:47)
Sveikos.Gal kas gali pasakyt kokie darzeliai yra Pertrasiunuose netoli Amaliu pervazos.Zinau kad yra kazkokie 2,tik nezinau kokie.Mes cia neseniai persikraustem tai pagal adresus neatsirenku.Aciu 4u.gif

Sveika,
as irgi gyvenu romainiuose, sunu noreciau nuo rugsejo leist.. Paskambinau i svietimo skyriu Kaune, tai pasirodo jokios tvarkos ten nera, eini i kuri nori darzeli, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir uzregistruoji, o jei atejus laikui, nebus vietos dazelyje, tavo problema, t.y. reikes ieskoti kito darzelio.. o del uzsiregistravimo keliuose darzeliuose, sake taip.. jei prades lankyti kuri darzeli, pranesti kitiems darzeliams, kad vietos neuzimtu, .. trai tiek.. o siaip skambinau i Sarkele, Silainiuose, tai tik nuo 3 metuku..
tai va tokia situacija..

beje ger minti mestelejai, gal tikrai raudondvaryje paieskot.. jei ka suzinosi parasyk, man irgi aktualu ..
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2009 02 23, 19:25)
Laba diena,

norėčiau paprašyti jūsų pagalbos. Noriu nuo rugsėjo bandyt vest dukrytę į darželį (bus 2 metukai), bet dar niekur neužsirašiau. Gyvename Romainiuose. Kur sužinot, kam mes "priklausom"? Turbūt Šilainiams? Gal ką patartumėte? Mąstau, gal Raudondvary gera situacija? Nebūtų labai toli.. Kur lankosi Romainių, Kaniūkų, Giraitės vaikučiai?
Dar galvojam apie darželį centre (abu dirbam), apie "Atžalėlę" neblogi atsiliepimai.
Dar vienas klausimas: ar dabar reikia užsirašinėti į bendrą eilę savivaldybėje, ar vis dar darželiuose? Pagal info savivaldybės puslapyje suprantu, kad vis dar darželiuose? O pagal gyvenamą vietą neprivaloma eiti, bet suteikiama pirmenybė? Ar ne taip suprantu?

Ačiū 4u.gif

pries tai ne ta mygtuka paspaudziau, atsiprasau .. 4u.gif nieko du kartus pasikartosiu, ne daznas svecias blush2.gif
Sveika,
as irgi gyvenu romainiuose, sunu noreciau nuo rugsejo leist.. Paskambinau i svietimo skyriu Kaune, tai pasirodo jokios tvarkos ten nera, eini i kuri nori darzeli, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir uzregistruoji, o jei atejus laikui, nebus vietos dazelyje, tavo problema, t.y. reikes ieskoti kito darzelio.. o del uzsiregistravimo keliuose darzeliuose, sake taip.. jei prades lankyti kuri darzeli, pranesti kitiems darzeliams, kad vietos neuzimtu, .. trai tiek.. o siaip skambinau i Sarkele, Silainiuose, tai tik nuo 3 metuku..
tai va tokia situacija..

beje ger minti mestelejai, gal tikrai raudondvaryje paieskot.. jei ka suzinosi parasyk, man irgi aktualu ..
Atsakyti
Sveikos, mamytės, norėjau paklausti kur galima būtų rasti informaciją apie tai, kad mums yra pirmenybė į tą darželį kuris visai prie pat namų?Skambinausi direktorei, tai ji aiškina, kad jau nebėra vietų.... verysad.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

Lopšelis-darželis „Mažylis, P. Plechavičiaus g. 13
ka manot apie ji? g.gif kokie atsiliepimai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 27, 17:20)
Sveikos, mamytės, norėjau paklausti kur galima būtų rasti informaciją apie tai, kad mums yra pirmenybė į tą darželį kuris visai prie pat namų?Skambinausi direktorei, tai ji aiškina, kad jau nebėra vietų.... verysad.gif

man irgi ta pati situacija doh.gif bet paskaičiau priėmimo tvarką į darželius, neradau jokio punkto apie tai, kad atsižvelgiama į gyvenamąją vietą doh.gif Kažkokia nesamonė. Nešėm prašymą, nors ir sakė, kad vietų nėra ir nešėm gyvenamosios vietos deklaraciją. Eisiu dar šį mėnesį žiūrėt ir kovot už vietą po saule.
Atsakyti
Mamos, o jūs nesusidūrėte su problema, kad lopšeliai darželiai visai nepriima vaikučių, kaip skelbiama www.kaunas.lt • lopšeliai-darželiai 1 – 6 metų vaikams. Aš nuėjau užsirašyti į 2 darželius Aleksote, tai man pasakė, kad vienam priima griežtai tik nuo 2 metukų ir tik nuo rugsėjo mėn., kai maniškiui bus 2,5 m. O kitam užrašiau prašyme nuo 1,5 m., bet sakė nėra šansų, kad tokį mažą priimtų. Nieko nesuprantu...
Atsakyti
laba visom, mes jau nuo rugsejo planuojam eiti i darzeli. Gal kas gali pasakyti kokie atsiliepimai apie l/d atzalele?
Atsakyti
sweikos mamytes gal galite pasakyti kuriose vietose aleksote yra lopseliai viena zinau tirkiliskiu o kur kitas yra tai net neisivaizduoju labai noreciau kad nuo ziemos galetu vaikutis zigiuoti i lopseli nes man pats laikas butu gristi i darbuka....
Atsakyti
Sweikos,labai skubu,gal zinot koks darzelis yra netoli "Legendos"siaures pr.?Aciu
Atsakyti
gal zinot kur reiktu kreiptis norint westi mazyli zaliakalnyje, ar netoli centro g.gif nes i klewely musu nepaeme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skipute @ 2009 05 17, 21:00)
sweikos mamytes gal galite pasakyti kuriose vietose aleksote yra lopseliai viena zinau tirkiliskiu o kur kitas yra tai net neisivaizduoju labai noreciau kad nuo ziemos galetu vaikutis zigiuoti i lopseli nes man pats laikas butu gristi i darbuka....

Yra Bitininkų g. "Boružėlė", tik ten priima griežtai nuo 2 m. ir tik nuo rugsėjo mėn., o jūsų minėtame taip pat tik nuo rugsėjo mėn.
Atsakyti
Susiduriua su klausimu, kaip yra priimami vaikai i lopselius, ar bet kuri men gali pradet lankyt, ar tik nuo rudens?
Atsakyti