Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno miesto lopšelių darželių sąrašas.

as esu labai paipiktinus kregzdutes direktores elgesiu,per puse val nesugeba prie ragelio prieit schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2007 07 02, 13:36)
Laba diena  4u.gif
Norejau paklaust mamu:
Kaip jus rinkotes darzeli? Ar vaziavot i visus ir ziurejot? Ar pagal kazkokias rekomendacijas?

Rinkomės būtent pagal labai superinius atsiliepimus Supermamose.Ir tuo labai nusivyleme, nes toli grazu viskas nera taip gerai, kaip cia rasoma.
Atsakyti
Sveikutes. Kadangi esu ne vietine, gal galetumet rekomenduoti koki nebloga lopseli darzeli Z. Kaniukuose (Raudondvario pl.). Aciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif norėjau paklaust, gal kas žinot darželio pavadinimą, esantį kaune, varnių g. 49? gal kas lankote šitą darželį?
Atsakyti
QUOTE(mamytea @ 2008 09 11, 11:53)
as esu labai paipiktinus kregzdutes direktores elgesiu,per puse val nesugeba prie ragelio prieit schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Na, direktorės darbas ne vien tik kabinete sėdėti ir telefono ragelį kilnoti.... Bent jau l/d Žemyna direktorė dažnai lankosi visose grupėse, ypač šįmet atsidariusioje lopšelio grupėje, tai nėr nuostabu, kad ne visada gali prie telefono prieiti rolleyes.gif
Papildyta:
Darželyje Žemyna (Kalniečių 257) nuo šių metų atsidarė lopšelio grupė. Kol kas labai daug komentuoti negaliu. Nėra labai blogai, bet dar yra kur stengtis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mes va ir uzsiraseme i darzeli: Kauno lopšelis-darželis PAGRANDUKASV. Krėvės pr. 58, LT-50459, KAUNAS (37) 314202 gal turit kokiu nors geru ar blogu atsiliepimu apie si darzeli? 4u.gif --------------------------------------------------------------------------------
Atsakyti
Mamytes, ikeliu naudinga nuoroda, kur visada galite pasitikrinti informacija darzelyje del lasivu vietu.

laisvos vietos Kauno darzeliuose

Eikite i pacia pirma nuoroda "laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo istaigose"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratux: 06 lapkričio 2008 - 00:07
Sveikos, mamytes!
Gal galetumete ka nors papasakoti apie Kauno lopseli-darzeli LINELIS (sAVANORIU 236A.)? Galbut si lopseli lanko jusu atzaleles?
Atsakyti
man su tais darzeleis tai nesamone kad i savivaldybe perdave nuejom pana uzrasyt i darzeli tai nezino kada priims
Atsakyti
laba diena,gal zinote koks darzelis yra prie Versmes vid.mokyklos?aciukas biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad Kulverstukas.
Atsakyti
QUOTE(indronija @ 2008 11 05, 09:25)
sveikos mamytes, mes va ir uzsiraseme i darzeli:  Kauno lopšelis-darželis PAGRANDUKASV. Krėvės pr. 58, LT-50459, KAUNAS (37) 314202 gal turit kokiu nors geru ar blogu atsiliepimu apie si darzeli?  4u.gif --------------------------------------------------------------------------------

mes lankem,geras darzelis,nors visko buna
Atsakyti